Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 952.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• dzięki za wrzutkę Miło z Twojej strony. Mi się nie bardzo chce ostatnio, wrzucać starcia na forum gdzie większość to pushe. Tylko mała korekta. Twoją flotę znalazła Ruda dzień wcześniej. I dla niej dzięki, bo inaczej nie wiedziałbym, gdzie Cie szukać Może Cię tam wyskaniłem tez potem, ale nie pamiętam nawet. Ale chyba nie Dla mnie gratki, obrońcy szo

• Cytat od Avinashi: „Ale przeciez Wy wiedzie lepiej ” tak Avi wszystko jest nam "wiedzione" Nam to rybka. Po prostu miałem o Was lepsze zdanie. O Tobie takie średnie, ale na pewno długo nie podejrzewałem Cię o pushe. Schana oceniałem nawet jako jednego z lepszych graczy na tym uni. Niestety, czas zweryfikował moje naiwne oceny I masz rację gwiazdeczko. Czegokolwiek nie napiszesz, nie zmieni faktu, że jesteś tylko pusherem Ciesz się z niczego Czy akurat to starcie też na 100% było pushem, nie wiem…

• graty Ivanko tez się troszke pożywiłem potem na ochłapach po Tobie Wiadomo kogo wyprzedziłeś. Pushparka nawet kupionych kont nie potrafi dorbze zezłomować Wiedziałem, że się rozkręcisz na tym uni. Przetapiaj i rośnijcie tam. Miło mieć jakąś konkurencję na poziomie

• Ten push jest zbyt ordynarny, żeby w ogóle się nim zajmwoać. [ciach] tak jak Knoppers napisał. "Przelew doszedł, więc jego to !@#$#" graty umiejętności zrobienia przelewu I czekam na kolejne starcia na waszym poziomie Zaczynasz być klasą samą dla siebie i doganiasz w tym najlepszych. W sumie rozumiem. jesli ktoś jest takim [ciach] jak Ty, to przynajmniej dowartościowuje się wrzucaniem ustawek na boarda Administrator Forum Toadie:Obraza

• graty Gandi jak widać pushparka nawet kupionego konta, nie umie do końca dopilnować. Miło, że trochę im ukradłeś. Przetapiaj A knoppersowi, graty odebrania przelewu

• Cytat od AmstelL: „Cytat od Avinashi: „ ” 3) bezczelnie kłamałaś o naszych pushach, a sama się pushujesz i jeszcze wypisujesz bajeczki o jakiejś "obserwacji". Czekam tylko na efekty "obserwacji" kont Knoppersa. Na allegro smile.png Waszego równie uczciwie grającego koalicjanta smile.png ” Amstel wróżbita Pushparka nolifów znowu w natarciu. Kontynuujecie piekną tradycję. Kolejne kupione konto w reckach. gratulujemy kolejnego starcia na waszym poziomie jesteście siebie warci jesli ktoś jeszcze mia…

• Już sam nie wiem, czy Ty nie rozumiesz, czy tylko udajesz? Poza tym nie będę dyskutować z kimś, kto kłamie w każdym zdaniu Moje aktywności przy twoich z omawianego okresu, to jest może 50% Skoro spałaś w nocy, to kto Ci bronił moonów? Kto wysyłał floty? kto wysyłał nsizcze? jak myślisz, ze to wszystko moje konta, to proszę Cię bardzo. Napisz jeszcze o rico, kunegundzie, mcbab, mandacie i paru innych Powtórzę, nawet włączając push na mcBab i i Disie, co do których oczywiście mogę się mylić. Moono…

• Puchałke drogi. Przeczytaj jeszcze raz mojego ostatniego posta. Nie mogę udowodnić żadnego z dwóch podpunktów. Ale siłą rzeczy, jeśli jeden jest fałszywy, wtedy drugi musi być prawdziwy. Oba również mogą być prawdziwe, ale nie ma fizycznej możliwości, aby oba były fałszywe. Tak na prawdę, przekomarzam się z Toadiem, który wyciął mi słowo hipokryzja, uznając je za obraźliwe i nie poparte dowodami. Nie upieram się, że mam 100%towe dowody na push, czy inne przewiny. Ba. Dopuszczam nawet możliwość, …

• Cytat od AmstelL: „Cytat od Toadie: „Może i wspomniany przez Ciebie Kowalski "jest głupi, śmierdzi i jest złodziejem", ale jeśli ja nie mam okazji go usłyszeć, powąchać ani zobaczyć jego legitymacji poselskiej lub partyjnej, to nie mam dowodów, że tak jest. Więc obraźliwych tekstów o tymże Kowalskim tolerował nie będę, bo nie wiem czy są prawdziwe czy nie. I tak jak wspomniałem, chcecie pisać, to róbcie to bez obrażania. Niektórzy potrafią, też się naucz. Krytyka była, ale poparta raczej obraźli…

• Cytat od Avinashi: „E no poważnie Amstel? A nie zauważyłeś że w ostatnim czasie więcej byliśmy na fsach nie graliśmy? Tacy z Was obserwatorzy owszem mamy urlopy bo wolimy w nocy spać i byc wypoczętym kolejnego dnia, żeby mieć siły na remont i resztę codziennych prac. To że Ty nie masz pracy znajomych dziewczyny i siedzisz na grze 24/24 nie upoważnia Cię do mówienia innym jak mają żyć i grać;) [ciach] Kilkadziesiąt gsowek logowania na inne konta w sojuszu w zaleznosci od potrzeby i inne różności.…

• Tak jak napisał Kefi Życie prywatne u SCHAVI'ch zostało dziwnym trafem wynalezione synhronicznie z naszymi lotkami. Wcześniej owo życie prywatne, nie przeszkadzało im bić rekordów aktywności na Librze. Bo w tym akurat, zdecydowanie byli najlepsi. Myśleliśmy już nawet, że zamieszkali razem na którejś przytulnej planecie i grali długo i szczęśliwie I absolutnie bez spiny. Nam to jest w 100% na rękę. Po prostu obstawialiśmy, że wyeliminowanie ich z gry, będzie nas kosztowało trochę więcej energii. …

• 103.89% dla WINTER On 01-03-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Light Fighter 4.200 Battleship 375 _________________________________________ Defender ifanovich [RMN] ________________________________________________ Large Cargo 411 Espionage Probe 134 Solar Satellite 1.372 Rocket Launcher 1.480 Light Laser 1.466 Heavy Laser 23 Gauss Cannon 23 Plasma Turret 22 _________________________________________ Aft…

• Cytat od slimakk: „Taki tam push ” Jedno czyste rw wiosny nie czyni, ale GZ Calinowi szo, jak będzie miał chęci. jak się ktoś nie chowa za urlopem ze strachu i gra uczciwie, to i wtopić może I tego życzę wszystkim. Houk

• Pięknie Rudełku mrok lubi nakarmić od czasu do czasu. Timing miałaś idealny Dzięki za dedy i przetapiaj. Czekamy na następne

• Zawsze się palił Dlatego sie ucieszyłem jak zgasł Obrońcy SZo Dedki dla Rudeła pozdro dla Kefiego, Yossa, Mettota, Malacziego, Gandiego, Calina, Ciamajdka, Starrka, Markusa, Brzozy youtube.com/watch?v=SDeFBwRE2Mk Dnia 20-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Kon_Trojanski [Nowe IMP] ________________________________________________ Mał…

• ehhh Drogi gapo. Porzuć te nieprzyjazne rejony wszechświata i zamieszkaj w jakiejś białej dzielnicy. Najlepiej koło mnie Gz meth i przetopu. Gapie szo

• Rozlatałeś się na librze. I to jest właściwy kierunek. GZ Gandi i przetapiaj

• Satki bić też trzeba umieć GZ Calin

• Coś tam przyfarmiłeś Głodny nie chodzisz. Trzeba Cię będzie gdzieś niebawem, na jakąś obronę Starrkeła wysłać Na razie GZ

• Złom pod dom zawsze najmilejszy Do wojny to za póxno wrzuciłeś, ale i tak tam jest demolka, więc nie wielka strata. graty Marki i przetapiaj Zaakiemu szo