Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sky Is Over [WINTER] & kefi666 [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. Ratownik [G M] ~ 58402.23%
AmstelL - - Starcia Libra
PostTak Nie ma to jak kocioł przygania garnkowi. Oczywiście, że chcieliśmy Cie zamulić, bo wbrew Twoim sugestiom, nie klikał za nas program i nie wiedzieliśmy, że lecimy w punkt. Szkoda, ze nie wrzuciłeś screenów, na których, Ty sam próbujesz zlagować starcie Mieliśmy tego nie zgłaszać, bo nie jesteśmy hipokrytami, ale dostosujemy się scr.hu/J3VmmD scr.hu/9Za9ym jeszcze raz SZO i bawimy się dalej
-
Sky Is Over [WINTER] & kefi666 [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. Ratownik [G M] ~ 58402.23%
PostDzięki Panowie za akcje i locik. Trochę się przewietrzyliśmy Winter is Coming ! Dedki dla Stysi, Avinashi, Migotki, Agawy i oczywiście, miłościwie nam panującego Rudeła Pozdrawiamy: Starrka, Malacka, Brzozę, Mohera Yossa, Gandiego, Metofftha, Ogra, Markusa, Imo, Miśka. Ratownikowi szo Od Ciamy: Ave My! AvE Wy! Od Maślany: Pozdrawiam najlepsze ekipy z WINTER,BP oraz ML. Dodatkowo pozdro dla buddy, znajomych oraz dostawców dexa i Ciap. AVE MY youtube.com/watch?v=PldT2jq7ApM Dnia 13-06-2017 --:--:-…
-
kefi666 [WINTER] vs paprota7- 2279.06% + kefi666 [WINTER] vs VieiraBren [BR HU3] - 950.91% + cycki ;)
PostTy to se już całkiem jaja robisz. I na co ja będę latać po wakacjach? W sumie to nie było pytania Rośnij Pan duży i smaczny GZ i przetopu
-
Ruda [WINTER] vs. gapa [G M] ~ 2914.51% + Ruda [WINTER] vs. mess85 [B P] ~ 786.41%
Postprzyzwoicie sie upasłaś Graty Rudełku ja może we wrześniu polatam Gz i przetopu. I merci za dedki Karmicielom odbudowania zasobów i zapraszamy ponownie
-
Sky Is Over [WINTER] vs. Koszulka [FIRST] ~ 4753.81% + Tarik [G M] ~2620.95%
PostZysku miało być sporo więcej, niestety koszulka kid, przed startem fsa, gdzieś zmitrężył z 700kk sury. Czuje się ograbiony Jakieś złe, niepoważne tubylce, usiłowały zamulić falę przed zawrotką, na szczęście zło i występek musiały ustąpić... Okolicznością łagodzącą jest, że nikt nie ośmielił się kolegi bronić, jednakowoż, nagrody w drodze Dedki dla Rudej Pozdro dla Winter i konfy Malaczi, odpocznij i wracaj Koszulce BSZO youtube.com/watch?v=ETbUhsKp_5Y Dnia 19-05-2017 --:--:-- następujące floty s…
-
Graty Rudełku Bardzo przyjemny zysk. Dzięki za dedy @cube Ty po prostu mieszkasz pod złym adresem. Wracaj do mnie na 4g. Tam o niebo ładniej. Lepszy klimat, mocniejsze kopalnie i wygodniejsze recki Myślę, że pisząc o hołocie, Starrk nie miał na myśli Ciebie konkretnie, ale co do jej obecności na uni, to ciężko się z nim nie zgodzić jak mówi pismo, "trzeba złem nazywać zło, a pusherów, pusherami" Jeszcze raz GZ i BSZO
-
Coś trzeba jeść Dzięki Rudeł za podkład. Dedki dla Rudej, Stysi i Migot. Pozdro dla Ciamka, Kefiego, Malacka, Starrka, Yossa, Markusa, Gandiego, Immo, Mohera, Pixa, Brzozy, Metha, Agawy, Bomby i oficera gestapo youtube.com/watch?v=XEDD-oH1Kfk Dnia 14-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Recykler 22 Niszczyciel 1.939 Okręt wojenny 56.814 Pancernik 107.179 Duży transporter 26.160 _____________________…
-
DEBIUT - TOP 1 SOLO - Turbodymomen [ODDAM] vs. Zibbi-KA [KwP] ~ 46986.91%
AmstelL - - Starcia Izar
PostMam wrażenie, ze Izar cierpi na syndrom osierocenia przez Malacka i stąd te niesnaski. Teraz kiedy porzucił je i drugi z rodziców (pix), może być tylko gorzej BTW Malacki, Ty już ich tak nie strasz, bo nie będą chcieli do nas przyjść Nie słuchajcie go. libra jest fajna i w ogóle będzie git Tylko trzeba się dogadać. Nasz speed eko, Wasz speed flot i spalanie 50%. Debris zostaje na 70 GZ i BSZo żeby offtopu nie było