Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
koval [WarriorS] & TERMINATOR8282 [DEATH] & SZTURMAN [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. DZIADZIA [one4one] ~ 306275.52% - TOP 1 ACS
AmstelL - - Starcia Wasat
PostGraty Szturmi. Kovala też kojarzę z libry, jeśli się nie mylę. Graty oczywiście dla całej ekipy złomującej. Miło czasem walnąć coś tego kalibru Satysfakcja na pewno spora. Przetapiajcie. Obrońcy odbudowy.
-
Cytat od memento-mori: „Jestem zdecydowanie na nie dla pomyslu zmiany parametrów serwera. Zdecydowaliście się na gre na danym serwerze to na nim grajcie, lub zmiencie serwer na inny. Jakby teraz GF zaczelo kazdemu zmieniac parametry serwera to strzeliloby sobie w kolano - takie moje zdanie. ” Będzie ankieta, będziesz mógł zagłosować Nikt tu nikomu nie narzuca niczego. Zobaczymy zwyczajnie czego sobie życzy milcząca większość
-
Ataki na idlery oczywiście bez basha. Ataki na aktywnych, raczej chyba wszędzie są bashem. Tylko jeżleli napadnięty basha nie zgłosi, to nigdy bana nie będzie To się nie dzieje z automatu. I tylko i wyłącznie poszkodowany, może to zgłosić. Wiem, bo dzięki temu jeszcze nie mam kasacji W każdym razie sondy sondami, a eko i obniżone spalanie to druga kwestia. Jak te wszystkie rzeczy wylądują w ankiecie to będzie można zdecydować
-
Cytat od Dylak: „To jak już rozważamy wszystkie opcje to ładowność sond też można by obgadać. ” Można. Tylko ja chciałbym wiedzieć, jak wtedy dokładnie jest z bashem. Czy przypadkiem rozbicie sond dla zrobienia PZta nie wlicza się do basha. Jak najbardziej do obgadania. edit Już wiem. Robienie pzta nie wlicza się do basha. Więc jeśli będzie taka opcja, to osobiście jestem za.
-
Cytat od Truck driver: „Moze od razu puscic taka ankiete dla kazdego uniwersum i potem tylko czekac na fuzje? Jak sie bawic to sie bawic ” Wszystkich nie pofuzjujesz, bo nadal zostaną różne prędkości flot. Wątpię żeby brać uninjna zgodziła się u nas na podniesienie speeda flot do 3 Ale co do meritum masz rację. Jeśli na innych uniach też ludzie będą chcieli podnieść eko i obniżyć spalanie, to czemu ich o to nie zapytać
-
No podniesienie eko się opłaca każdemu. Zmniejszone spalanie też bardzo nam się podoba Skoro są możliwe ankiety i odbywają się na innych uniach, to my też poprosimy. Z resztą będzie ankieta, każdy będzie mógł zagłosować. My nie jesteśmy takimi niewdzięcznikami jak na u 68 @Art nie zapomnij o Librze z tą ankietą.
-
Malack [WINTER] vs. Vandalus [G M] ~ 32014.49% + Malack [WINTER] vs. cube [FIRST] ~ 3902.34%
AmstelL - - Starcia Libra
PostDwa cele ukradzione. Malack zarobił. Mamy się cieszyć? Nie soondzem GZ i przetopu. Troszkę się odkułeś.
-
ZAKI [D_N] vs. BrygadaRR [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] ~ 25974.15% Heroiczna Obrona
AmstelL - - Starcia Libra
PostCoś tam wpadło do zimowej skarbonki. Jeszcze trochę i uni znowu będzie lśniło jak nowe Co do kulisów akcji, to wszystkio zaczęło się, kiedy Zaki nie chciał nam sprzedać paliwa. Potem jeszcze próbował latać na Winter. To niestety musiało się tak skończyć. Zak'iemu BSZO i poprawy! Dedki dla Rudej Pozdro dla Winter KUPIĘ DEX youtube.com/watch?v=G2WEogDFByk Dnia 22-03-2018 21:53:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZAKI [D_N] ________________________________________________ Pancernik 5…
-
Pierwsza Wojna Deuterowa: [WINTER] Winter is Coming vs [KGH] Kompania Gorniczo Handlowa Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostJa podobnież jak Ciama, mam wielką nadzieję, że to nieporozumienie, dla zmylenia przeciwnika, nazywane wojną. Zakończy się bez jednego wystrzału Oczywiście gracze pazerni i obciążeni dyskalkulią, będą zmuszeni zakończyć swoją przygodę na uni libra, ale mam nadzieję, że akurat w zacnym sojuszu KGH, nikogo takiego nie ma. Jesteśmy otwarci, na indywidualne negocjacje i separatystyczne porozumienia. Nie krwi Waszej nam trzeba, ani kryształu z satek, a jedynie kropelki paliwa z pańskiego stołu. Oczyw…