Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
PostTo czasem, nie były pstrągi?
-
Cytat od Brzoza: „Cytat od Szym Elektra: „TO Z CZYM NAS POŁACZA ” z uniwersytetem ojca rydzyka w Toruniu Cytat od Avinashi: „z wasatem tylko żeby 7 galaktyk zostalo albo nawet 6, bo 9 w dzisiejszych czasach jest jak speed x1 ” 6 to trochę mało zrobi się straszny tłok ” Wassata to raczej na banq połącza z draco. Nas połączą albo z nimi, albo z universami w podobnym wieku. Druga opcja jest lepsza, ale obie nam pasują A 7 gal to max.... 6 lepsze. Inaczej skanisz, jak Żyd po pustym sklepie. Więc naj…
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
AmstelL - - Hall of Fame
PostGraty starcia A Malacziego jakoś odbudujemy. Nie martwcie się I pewnie do następnego
-
Kefi666 [WINTER] VS Iwan_Grozny [NORD] - 4568.55% + Kefi666 [WINTER] VS Mandat - 2236.45% + cycolinos :D
AmstelL - - Starcia Libra
PostFiskus wszystko widzi. Nie zapomnij o podatkach. GZ i miłego przetopu edit Cytat od moherowy beret: „nie sprzedawac mu dexu ” absolutnie się zgadzam
-
Cytat od ciap: „Jeżeli chcecie zmian polecam wysłać PW do graczy. Większość osób olewa wiadomości wysłane przez administracje myśląc że to kolejne info o event. ” Wiadki wiadkami, ale najpierw mogliście się postarać, żeby konkretnie nie dać pupy Znowu. Ankieta miała być do dzisiaj, ale niestety znowu nie udało Wam się jej podkleić. Więc u większości graczy, zniknęła po około tygodniu. Także radzę nie narzekać na frekwencję. Nie wypada Wam
-
Cytat od terry: „Cytat od AmstelL: „terry... gadałem, gadałem Nic tam nie powiedziano takiego, żebym miał Was tutaj bronić Maryś, Ty to się lepiej przeproś z Vendietą i Majstrem. Na jakieś kursy zapisz u owych byłych kolegów. To może następnym razem unikniesz bana. ” Nie wiem z kim gadales ale chyba nie z tym co powinienes. ” Cóż. Starcie jest czyste. Jak się rzekło, cofam złośliwości i sorka. Graty starcia.