Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kefi666 [WINTER] VS FRANK_DUX - 13738.73% + bonusy zaległe + oko umilacz :)
AmstelL - - Starcia Libra
PostSię rozhulałeś dzisiaj Zostawcie coś tam ten no, obrońcy odnowienia zasobów
-
Zwykle nie wrzucam takiej drobnicy, ale czas przywitać imigrantów Im nas wiecej, tym weselej. Pozdro dla Winter Dedki dla Rudej youtube.com/watch?v=08uxdg1el4Q [/align] Dnia 24-10 2018 17:44:15 starły się flotyi: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ (Ukryta treść) Pancernik: 150.000 _________________________________________ obrońca ZOMO [knury] ________________________________________________ blog_fk_4313014_7588997_tr_zomo-stanelo-tam-gdzie-oni-2-1-640x256.j…
-
No kolega Majs akurat może trafić do nas Dziwne żeby x5 mieli łączyć z x2 Widzisz Majs, my akurat jesteśmy w analogicznej sytuacji jak Ty. Też nas dali na 10 letnie uni, znacznie większe. Kwestia podejścia, jak się na to reaguje i powiedzmy wiary w swoje umiejętności. Na librę zapraszamy Cię serdecznie
-
Dodam tylko, że zawsze dam lepszy przelicznik, niż sprzeczające się powyżej przekupki. Zawsze! Na hasło "byłem dostawcą Avi / byłem dostawcą Starrka" kupię pierwsze 500kk po 3:2:1. Na specjalne życznie mogę też farmić Starrka. Serdecznie witamy uchodźców z universów dotkniętych koniunkcją sfer. Może zrobi się choć trochę ciekawiej. Mimo że zmienią się głównie konta, a nie sami gracze Szkoda że tylko te 3 unie. Na resztę x2 przyjdzie nam poczekać pewnie kolejne 2 latka.
-
kto ma równo pod sufitem?
AmstelL - - DiD Cygnus
PostDokładnie Iwanko. Ale chłopaki chyba mają docelowe quantum, to jak najbardziej mogą skorzystać
-
kto ma równo pod sufitem?
AmstelL - - DiD Cygnus
PostPany, My trafiliśmy do uni wassat i draco. Libra ma dwa latka. Draco ma 10 latek. A wassat jest jeszcze większy. Nie ma co narzekać. Łączy się po prędkości flot. I ani Was, ani quantuma, nie ma już z kim połączyć. Jak nie chcecie na quantuma, to zawsze macie furtkę. Wystarczy się nie przenosić, a przypsize Was do losowego uni. Na librę zapraszamy bardzo serdecznie