Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#5 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1723.32%, #6 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1642.7%, #7 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1695.63%
AmstelL - - Starcia Libra
PostCytat od maniek0121: „Ps. on ma jeszcze większy bunkier , czekam kiedy go splądrujesz ” Bunkierek jest klasa Jak dadzą debris z obrony to pomyślimy GZ Styś i przetapiaj
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
PostAgresorzy powinni ładnie podziękować, za łagodny wymiar kary Szczęśliwie, bez ofiar śmiertelnych się obyło. GZ obrony. Starkiemu miłej odbudowy Przynajmniej coś tam się działo
-
markus [KAC] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] -----> 2865 %, markus [KAC] vs. Orodreth [Wraith] -----> 1057 %
PostAktywność jak na Europie Zajeździcie tą biedną librę i znowu będzie padaka. GZ i przetapiaj
-
SANDER90 [WIP] vs. omega [W P M] ~ 5938.37% + TOFIIK [LEG-XX] ~ 2887.5% + Esiek [MAFIA] ~ 1512%
PostDwie bańki są, to biedy nie ma GZ i przetapiaj
-
Starrk [WINTER] & Kefi666 [WINTER] vs gazik [TEREFERE] - 28801.38% wesoła ekipa bombowca :)
PostCzyli dewastacja starszych ras postępuje. Z resztą co ja się będe przejmował. Graty Kefi i Starrku. I jechać wiewiórki. Za Redanię!
-
Starcie należy się przede wszystkim Markusowi. Kiedy zobaczyłem, że pisze na gadu, wiedziałem, że ma coś złego na myśli i że nie pozwoli spokojnie zaleczyć kaca Nie pomyliłem się. Szybka zawrotka fsów i i błyskawiczny start. Niestety dexu starczyło tylko do tego momentu I tylko na to co się tam koncertowo rozbiło. Żeby po sobie pozbierać, musiałem pozbyć się kilku plazm i lmów. Na plus, ze pozbyłem się wreszcie Starrkowych CMów z początku uni Z ZASem nie spotykamy się dzisiaj pierwszy raz. Można…
-
maniek0121 & blokers & markus [KAC] & Fisher & entro [MG42] vs. Dzik [NoM] ~ 304088.2%
PostFajne Mignął nam wczoraj ten bunkierek. Ale jak to w Winter, wszystko musi nabrać mocy urzędowej Przetapiajcie