Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AmstelL [WINTER] & Malack [WINTER] & Starrk [WINTER] vs. Tofik ~ 8.874,15%
AmstelL - - Starcia Libra
PostNiestety, ale "unijni informatorzy"donoszą, ze to kolejna "pushówka Ciamy" Także pewnie znowu nas czeka ban i odsyłka BSZO Ciama! Dzięki za zapro i bawimy się dalej Szkoda że tam sury nie było, ale za pewne też do nas wróci.
-
Ruda [WINTER] vs. prosty banan [one4one] ~ 4320.34% + Ruda [WINTER] vs. Diesel ~ 1317.12%
PostW oczekiwaniu na zezon 8 Graty Marlen i przetapiaj Dzieki za dedy, a obrońcy ten no... Valar Morghulis
-
Drobnica, ale takie też się je Długi spokojny lot, przez 230 us. A potem log obrońcy i podkradanie złomu Mimo wszystko SZO Pozdro dla WINTER Dedki dla Rudej youtube.com/watch?v=wQNrTv0u0Qo Dnia 10-12-2018 00:59:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 150.000 Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca arsen [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter…
-
Yossarian [NPF] vs. 19dawid45 [D-L] ~ 71481.41% ; Yossarian [NPF] vs. dzban147 [W a M] ~ 8580.92%
PostSkład w ataku przyzwoity. Zyski nawet nawet. Ale to Kings Landing... Gratki lecą po znajomości ale propsów nie będzie Umyj buty GZ i przetopu. Obrońcom szo, albo lepiej zapraszamy na północ
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
PostCytat od DarthMario.: „@AmstelL ale za co przepraszać? Czy ja Was obrażam i wyśmiewam tak jak Wy to robiliście u mnie? Nie. Odniosłem się tylko do bussingu. Jeżeli były ruchy flot na 6 lub mniej sekund przed dolotem floty to starcie nielegalne. To jest fakt. Latałem nie raz nie dwa na zawrocone stacje i nigdy mnie gra nie okłamała. Nawet przy st z legendy weszło tak jak było w ruchach flot, a wiadkę wczytywało długo. ” Twierdzisz że starcie powstało w sposób nielegalny. Ja nie mam takich starć w…
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
PostCytat od DarthMario.: „Cytat od Yossar: „Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy ” Odbudowa będzie tak szybka jak przyrosty majsa Będzie backup po prostu. Starcie powstało w sposób nielegalny. ” Cóż Maryś. Mam nadzieje, że też będziesz miał jaja aby mnie przeprosić publicznie, jeśli okaże sie, że jesteś w błędzie, tak jak ja przeprosiłem Ciebie swego czasu Mówiąc szczerze, wcale Cię o to nie posądzam [ciach] Wyjaśnię tylko że do starcia nie doszło jak twierdzi obrońca 18;02;30, a dokłądnie 18…
-
PostWitamy Państwa gorąco w ten długi zimowy wieczór Mamy przyjemność przedstawić (pewnie nie na długo) top 1 ACS uni Libra. Co do kulisów to wbiliśmy sobie w okolice Asherlowego ula z czystej ciekawości. Po zdjęciu nadprogramowych moonow, naszym oczom, ukazał się nieco dłuższy fs niż oczekiwaliśmy. Zamulaczy też było na fali trochę więcej niż mieliśmy ochotę oglądać. Osobiście kilka razy podczas tej akcji miałem już ochotę odpuścić. Na szczęście Malack się uparł, aby kontynuować walkę za wszelką ce…