Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 318.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• obrońca uciekł z deszczu pod rynnę i przerobiłeś go konkretnie na śrubki. gratulacje top4 i zysku obrońcy SZO

• Ty nie dziękuj, tylko prowizje zapłać ;p a poza tym, to graty, na fajny zysk się załapałeś. obrońcy SZO

• brawo Lamy, macie dystans i umiecie się bawić. wszystkim SZO

• Cytat od justvroum: „Cytat od Leonidas: „Seriooo Ty lamo. Ogarnij się. Szykuj następne statki szybko bo chce hucznie rozpocząć nowy rok. Oby wpadło w odpowiednie ręce. Graty wyczucia Miśkowi, obrońcy wiadomo czego i w co. Żeby mi to było ostatni raz. ” jak Ty kupowałeś to konto że PNy też je mają ” bo my po SD w przyjaźni i zgodzie żyjemy a współpraca kwitnie na pohybel Filu, co świętych starożytnych paktów nie przestrzega :p gratulacje Misiu, ładnie pocisnąłeś, a teraz na urlop i za 2 dni kolej…

• pozdrawiam sojuszników i znajomych obrońcy SZO Dnia 12-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 225.000 _________________________________________ Obrońca Incoming [PZWP] ________________________________________________ Duży transporter 78.589 Lekki myśliwiec 7.756 Krążownik 8.109 Statek kolonizacyjny 12 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.359 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie...…

• Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. obrońcy SZO Dnia 03-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Mały transporter 300.000 _________________________________________ Obrońca Centaur_SG1 [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 340 Duży transporter 150.000 Recykler 100 Gwiazda Śmierci 165 Wyrzutnia rakiet 8.047 Mała powłoka ochronna 1 ________________________________…

• to była kwestia czasu, aż znowu się tutaj pojawisz. gratulacje i kombinuj dalej, bo dobrze Ci to wychodzi. obrońcy SZO

• nie pomyliłeś statków klikając atak?? gdybyś posłał GS to miał byś mniejsze straty ;p graty, a obrońcy SZO

• nasiąknąłeś skillem lidera podczas SD i idziesz w jego ślady ;p dorób floty albo dawaj zapa do acs to się zaczniesz przebijać obrońcy SZO

• jak to tak ? sojusznika (byłego)?? co najmniej dziwne to RW i jak DemoN napisał, skojarzenia z f4ust i krzuchu biją po oczach. choć z jednym masz rację, gdybym nie musiał czekać na powrót floty w innej gali i TP, to RW/złom byłby u mnie ;p przetapiaj na co tam chcesz, a obrońcy SZO i trafienia we właściwe recki ;p

• Cytat od Ruda: „ P.S Bym zapomniała, aktywista może @Mallory wybrać jako nagrodę astrofizykę jeżeli mieści się w progu nagród ” no właśnie dlatego, że nie mieści się w progu nagród to nie mogę jej wybrać. wiem o tym doskonale, bo analizowałem zasady jeszcze przed zgłoszeniem i wiedziałem o co walczę

• Cytat od Antharas: „Szczerze dla mnie to trochę śmieszne Poszła kara dla gracza który zrobił ponad 300 RW i gdzieś tam popełnił nieznaczny błąd, błąd który nie ma wpływu na nic Czemu wcześniej nie daliście mu ostrzeżenia? Tylko na sam koniec zabieracie nagrodę i robicie z niego osła publicznie Sam osobiście popełniłem błąd mimo iż mam ponad 10 razy mniej RW i mój moon kill nie został zaliczony PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ Wiem że tych RW była cała masa, a błąd ciężko wyłapać, ale na litość boska Gdzi…

• dzięki wszystkim za udział w zabawie, a przede wszystkim drużynie, za dobrą atmosferę i knucie ponad podziałami specjalne podziękowania dla Kromaka, joggiego i Wrum za pomoc w nabiciu % i szacun dla Ruda za ogarnięcie tematu i sprawne odpowiadanie na zgłoszenia. gratulacje dla zwycięskiej drużyny oraz indywidualnych zwycięzców !! GO GO GO Caraxes!! TYLE MEGO! M

• brawo Koloc, zbieraj % jeszcze tylko 27k% musisz zrobić do 24 i plan będzie wykonany obrońcy SZO

• zysk fajny, ale ciągle straty duże musisz dospawać więcej GS ;p obrońcy większego bunkra

• #86 17-11-2019 02:08:38 - Mallory [Caraxes] - 5260.16% Dnia 17-11-2019 02:08:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca majnaj-koala [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 37.797 Duży transporter 51.671 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 200 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 8.400 Sonda szpiegowska 4.064 Sa…

• chyba rzeczywiście Sezon na Misie jest?? obrońcy SZO dzięki Selene za cynk, pozdrawiam sojuszników, znajomych oraz drużynę z SD Dnia 17-11-2019 02:08:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca majnaj-koala [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 37.797 Duży transporter 51.671 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśli…

• całkiem ładnie Wam to wyszło, tylko czy to musi być okraszone aż takim marudzeniem??? latajcie dalej, świetnie Wam to wychodzi. obrońcy SZO

• samolub nie wziąłeś sojusznika, nie wziąłeś drużyne z SD. popraw się albo lepiej już kończ obrońcy SZO albo powodzenie w realu

• coś w tym jest, że trening czyni miszcza i w końcu się przebiłeś graty obrońcy większego bunkra