Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kilka GS udało się ubić - gratulację trafienia, z doświadczenia wiem że obrońca to twarda sztuka więc odbudowa na pewno ruszy pełną parą:D PS. Na przyszłość warto dodać trochę krążowników do foty
Witam, nawet czasami mi udaje się coś ustrzelić, chociaż wymaga to czasami odrobinę sprytu Pozdrowienia dla wszystkich Sojuszników i Znajomych #76 stark87 [N-A] vs. HATI [Armia] ~ 10012.59% (Ukryta treść) #77 stark87 [N-A] vs. SirAlfi ~ 2700% (Ukryta treść) Poszkodowanym oczywiście życzę SZO biggrin.png
Witam, pomimo permanentnego braku czasu udało sie trafić kilka okruszków. Pozdrowienia dla znajomych oraz sojuszników a w szczególności: @THEIAN @Cayin @hera221 @Asterix. @Baskerwill @Cisek @olszyn4 @lord*sith @pvo @wierzba37 @Gladiator81 @radosny1 stark87 [N-A] vs. Raffal [WETERAN] ~ 3018% (Ukryta treść) #74 stark87 [N-A] vs. petszol [TAFF] ~ 2921% (Ukryta treść) #75 stark87 [N-A] vs. bart_ol [WETERAN] ~ 1876% (Ukryta treść) #70 #71 oranko znowu oranko kolejne oranko Niestety kilka fajnych rw …
Nareszcie mam trochę czasu żeby się wpisać- gratulację pomysłu i wykonania akcji Następnym razem podejrzewam że z reckami nie będziecie tak lamić z reckami PS. Lopski następnym razem słuchaj wujka z północy: jak lecisz na taką minę to masz się wyzbierać od razu
To się nazywa wyczucie sytuacji i trafienie Gratulacje Asterix, masz wyraźnie patent na obrońcę. Przetapiaj i szalej dalej w wolnych chwilach Obrońcy SZO