Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, jeszcze jednego udało się się złapać przed urlopem, starcie z nutką emocji bo lot w US Rolnika który przy pierwszej próbie zaczął się świecić równocześnie z obrońcą. Pokonanemu oczywiście SZO tym bardziej że ładnie pogratulował po starciu.Na przyszłość radzę wybrać bezpieczniejsze miejsce na flotę Tradycyjne podrwienia dla sojuszników i wszystkich znajomych Przetapiam i lecę dalej Dnia 20-02-2019 12:33:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] _____________________…
-
Witam, drugie podejście w dniu dzisiejszym, jak widać upór popłaca. Pozdrowienia dla buddy i znajomych. Obrońcy jak zawsze SZO Dnia 19-02-2019 12:11:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 25.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca V4gH1n4T0R [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 50.000 Recykler 2 Wyrzutnia rakiet 205 Lekkie działo laserowe …
-
Witam, miałem nie wstawiać farmingów więc trafiło się coś większego. Obrońca od bardzo dawna obserwowany i wiele prób zdjęcia jej już za mną, lotka w US od ponad tygodnia i dziś wyjątkowo nie dopilnowane zabawki. Trochę surowca ubyło z DT ostatnimi dniami, przez co jestem poszkodowany ale nie będziemy marudzić. Oczywiście życzę SZO, bo potrafił ładnie pogratulować i wymienić kilka wesołych pw Cytat od stark87: „15.02.2019 13:32:49 mimo wszystko muszę przyznać że dobrze się pilnujesz i oszczędzi…
-
Witam, Obrońca trochę przysnął więc postanowiłem zabezpieczyć zabawki, oczywiście życzę SZO i do następnego. Dnia 13-02-2019 23:24:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Helix [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 14.958 Duży transporter 22.599 Recykler 4 Sonda szpiegowska 22.358 Gwiazda Śmierci 2 Wyr…
-
Witam, dzisiaj wyjątkowo trafił się 2 pak jak widać dni spędzone w domu też mi służą @Gladiator81 . Tradycyjnie pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych w tym @wierzba37 który podobno nauczył się już mocno nie przestrzelać recków Dnia 12-02-2019 15:29:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Mobidick [BezGumki] ______________…
-
@niepokorny może liczydło Ci się zepsuło poświęć kilka minut jak zawsze w matematyce: poszukaj, poczytaj, policz - nic nie kosztuje a pewnie też znajdziesz rozwiązanie. kto twierdzi że zawsze 2+2 =4 musi zacząć patrzeć bardziej nieszablonowo Zresztą 4000 czy 5000 GS bez należytej obstawy powrotu to i tak tylko kwestia zysku atakujących. Agresorom gratulacje z trafienia, tradycyjnie inwestujcie w fuzyjną. Pokonanemu SZO, albo kolejnego konta.