Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Grateczki skanowałeś, skanowałeś i wyskanowales, to by tłumaczyło czemu dziś tak mało skanów miałem, zysk petarda, gratki pb obrońcy szo

• Gz, widzę że jemu też nie jest lekko co chwila w twoich reckach Miłego przetopu

• @Koloc mówisz o zwózkach z dwóch tygodni?

• Dajcie mu żyć, chyba też zacznę skanowac a nie tylko expy w głowie Gz

• Dostałem API od sojusznika gdzie jeden z królów tego działu wylatuje w pusta planetę na stratach xD No cóż można to porównać do lancucha pokarmowego, są drapieżniki, ofiary no i gdzieś tam są bakterie po 100kk zysku nie chce mi się lecieć a co dopiero po 5 xD

• Pytanie kiedy wypada piątek 13 go hehehe A nie odbiegając od tematu z niecierpliwością czekam na uf Może coś w maju

• PRZEPROSINY FILU

Antharas - - DiD U68

Chyba konto uległo biodegradacji :o

• Też lubię ciągle logowania i zapalanie akty na matce niestety nie wiem jak powtórzyć błąd, ale w ciągu dnia spokojnie 10 do 15 razy się loguje

• Są dwie strony medalu Pierwsza to narzekanie, kurde ten znów ma przystost 10kk z tych expow I druga strona, jak dobrze - 20kk punktów dziurka wpadła, ogame takie sprawiedliwe Są plusy i minusy expow i nie ma co się o to kłócić Osobiście puszczam expy i mogę narzekać na brak dexu który trzeba wymieniać u handlarza, dużych obcych i piratów no i zdjęcie czarnej dziury Dodatkowo muszę poświęcić dużo więcej czasu niż zbieracz Myślę że kłócenie się o to nie ma sensu

• PRZEPROSINY FILU

Antharas - - DiD U68

@halszka myślę że pojęcie człowiek to istota rozumna mająca pewne wartości, kulturę i kręgosłup moralny Człowiekiem (normalnym) nie nazwę osobnika który w przypływie bodźców z gry zakłada specjalnie konta o obraźliwych nazwach (obrazy dla konkurentów, innych graczy, operatorów) i celowe wysyłanie głupiego lma na 24h + Osobnika który przez niepowodzenie w grze stalkuje innych użytkowników gry i grozi że napiszę do znajomych przeciwnika na Facebook np. To nie jest normalne i powinno być w pewien s…

• Gratki, banieczka zysku piechota nie chodzi i dziękuję za pozdrowienia

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Antharas - - DiD U68

Antharas [G K] dla odkrywcy , pancerniki 179 Następujące statki dołączyły do floty: Pancernik: 179 Lekki myśliwiec: 535 Sonda szpiegowska: 26 Mały transporter: 1

• Zapomniałem że na forum można każdego urazić i ktoś się może poczuć porównany A czy topowy flociarz nie może puszczać w takim razie expow od czasu do czasu? Nie musisz odpowiadać na te pytanie bo zaraz powiesz mi że jest pro klasa General xD Więc poprawie się, gracze znajdujący się w top 50 flot, powinno brzmieć lepiej Chociaż sens wypowiedzi się nie zmienił i wiadomo że chodzi o ilość statków

• @Muniek jak widzisz po ilości kryształu to nie są lmy tylko pancerniki aktualnie po przemyśleniu expów i tego co się z nich dostaje to sprawa wygląda następująco Pancerniki - jeżeli chcesz uzupełnić kryształ, postawić badania typu astro (to robię w tym momencie) Lmy - gdy potrzebujesz więcej metalu - budowanie eko mój aktualny stan konta mówi jasno - muszę naspawać lmów i puszczać sobie albo full sloty lm albo dać 2-3x panc, tak aby uzupełniać na bieżąco braki danego surowca , za dex trzeba płac…

• Moim zdaniem to się nazywa pazerność , gram odkrywcą , chciałbym mieć jak koledzy po 6-10 piratów dziennie , ale osobiście cieszę się jak w tygodniu mam 1-2 i nie mam czarnej dziury gdy wiem że będę musiał być w pracy lub załatwiać sprawy prywatne i jest cień szansy na to że nie przypilnuje expy - nie puszczam , robię FSa przez tydzień według top rider zrobiłem 203 expy co daje mi średnią na poziomie 29 expów dziennie Metal : 5.839.141.452 Kryształ : 7.516.814.455 Deuter : 61.130.488 13.417.086.…

• Ujemna ilość surowców

Antharas - - Błędy w grze

Może wziąłeś jakąś pożyczkę? Jakieś badanie na kredo albo pancek w leasingu xD

• a chciałem wystawić jakiś skup dexu, dobrze że tego nie zrobiłem bo bym zapłacić drożej niż 3/2/1 korzystając z okazji kupie dex u68 nie przez rynek

• Ładnie siadlo, pozazdrościć zysku! Obtoncu szo

• @ale cios antynazista nie dziękuję, jak widać los tak chciał, nie będę narzekał, nie będę się mazał ale ciekawe jest jak zostałem wywalony bez słowa, bez tłumaczenia, a później poleciał inny członek teamu, bez bana, bez backup, podobno jeszcze tickety były odpowiadane No nic tak może miało być Ja już wnikał nie będę

• PRZEPROSINY FILU

Antharas - - DiD U68

Słuchalem hitu po raz kolejny aby lepiej zacząć dzień i wczoraj w ferworze informacji, śmiechu i zdziwienia pominięty został ciekawy początek który łapie się pod inny temat,, spam podglądu,, gdzie filu sam mówi że to spam gsami/lmem. Kłania się tu tzn taktyka gry a celowy spam podglądu A z tego co udało się przeczytać w innym temacie można wywnioskować jasno że misie stosują,, taktykę,, (ich król sam nazywa to celowym spamem) a Komornicy spamują podgląd strzelając prawie pełnymi salwami rakiet. …