Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 163.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Terror vs. mj100 ~ 69967.87%

DwK - - Starcia Zibal

Terry co za akcja co za sponton gdzie dwoje sie bije tam trzeci korzysta ? Tak a kto zlom pozbieral ? Twoi poklepacze czy jak ? bo raportu ze zbiorki jakos nie widze

• W Nowym Sojuszu trzeba tez cos wkleic Obronca klasa pogratulowal i to tylko gra Szczere Szo Pozdrawiam Sojusznicze Lamy z RVE i znajomych z buddy Dnia 10-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [RVE] ________________________________________________ Bombowiec 2 Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 333.333 Krążownik 30.000 Okręt wojenny 50.000 Niszczyciel 19.360 Pancernik 65.353 _________________________________________ Obrońca zero cool [BzW] ______________________…

• Ja po pijoku raz wyslalem flote zamiast na stacjonuj miedzu moonami to na stacjonuj z moona na planete i tego faktu nikt nie zauwazyl i pol nocy flota stala na planecie hehehe nawet raz mi sie zdazylo ze polecialy latajki z pustymi ladowniami jak sie pokapowalem to bylo juz na powrocie z pz

• Kolega przylecial do mnie na Fs wiec podstawilem co mialem i mu troche uszczuplilem latajki Wklejam te RW i sprawe zglosze do GO i czekam z wydaniem surowca az otrzymam opinie GO na temat tego starcia Nieszczesny agresor wyslal mi wiadomosc o takiej tresci : Kazik 01.01.2019 15:12:26 dałbym sobie reke uciac ze wyslalem na szczatki ale jak widac nie Dnia 01-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kazik [WOLF] ________________________________________________ Mały transport…

• Zwsze moze agresor cos dodac i przedstawic swoj opis sytuacji Ja jako obronca zrobilem wszystko co w mojej mocy aby obronic ten atak na moje koordynaty

• Na wstepie pozdrwiam obroncow i agresora Na bank agresor nie myslal ze stawimy sie tak licznie, troszke zabraklo wiary i zaufania a moze te starcie inaczej by wygladalo Wyklikac zawrocone stacjonuj ......to niewielu potrafi Szacun za to Na wiesc o zdieciu moonkow przez Terrora i mozliwosci wyliczenia zawroconej floty postanowilem stawic sie w ukladzie QrQ,Terrora i jego dawnego kolegi Edola Czulem ,bylem przekonany ze bedzie ciezko ,nawet liczylem na kompletnego zloma ,ale mowie co mi tam raz mn…

• o ile sie orientuje ,ale pewny w 100% nie to FS z planety na moona nie widac na fali ? tak wiec po co te teorie spiskowe ? zwroc uwage czy oby kolega zwalnial przed dolotem ? czy moze rzuca ci sie na oczeta jakas ss ? i w tym jest pies pogrzebany nie zpowolnianie floty przed osiagnieciem celu skutkuje mniejsza o to ze to fs byl ale ty i tak w to nie wierzysz

• No Mummel to ty masz flotte i przetapiaj na nowe latajki

• Na wstepie pozdrawiam agresora bo nie wiem jakim cudem ale trafil mi na powracajaca flote z FSa po raportach widzialem ze szpiegowal przed osiagnieciem celu ....a tu taki pech Ja myslalem ze dostalem zloma patrze a tu flota stoi wiec poslalem to co ocalalo i zlom wyzbieralem dzieki Tomix za dostawe pod drzwi Pozdrawiam sojusznicze Lamy i oczywiscie znajomkow z buddy A teraz RW ....... Dnia 29-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomix [SHIN] __________________________…

• DwK [S_L] vs. cheersy ~ 1953.67%

DwK - - Starcia Zibal

Szperalem po galaktykach i znalazlem takie to oto znalezisko Obronca zalogowal sie po starciu ,szczere Szo Pozdrawiam Lamy i znajomych z buddy Dnia 16-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [S_L] ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Lekki myśliwiec 80.000 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 4.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca cheersy ________________________________________________ Duży transporter 1…

• Obronca zapomnial o odebraniu latajek ,moze nawet nie zrobil FSa Dzieki niemu choc na jakis czas zapomne o brakach w paliwie Pozdrawiam nielicznych z aktywnych Lam i dostawcow ciezkiej wody bo bez Was by nie bylo tego ST jak rowniez znajomych z buddy Dnia 14-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [S_L] ________________________________________________ Pancernik 35.001 _________________________________________ Obrońca Leniwiec _________________________________________…

• kuban nie ma to tamto milo widziec ze jeszcze dzialasz z doskoku

• agresorowi i obroncy To sie dzieje ..... juz nie wiem z kim latac i na kogo Taka akcja a ja rekinow nie poslalem Normalnie Ssssiok PS A bym zapomnial Polo i Junior Dev gdzie Wasze stada gesi ???

• Moje latajki nie mialy takiego szczescia xXx bo wiele straciles

• W nocy obudzil mnie donosny warkot telefonu: bebni kubanczyk i dzieki niemu powstalo to co ponizej Rw dedykuje ku Twej pamieci i niecierpliwie oczekuje na Twoj powrot Pozdrawiam Sojusznicze Lamy te na U i te wiecej aktywne i oczywiscie moich tajnych wspolpracownikow 1 Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [S_L] ________________________________________________ Pancernik 52.263 _________________________________________ Obrońca omega [BzW] ____________________…

• gratulacje Antoni starcia mnie jakos nie chce sie tutaj wklejac ST ,po tym ostatnim z wizyta Terrora akilka od tamtej pory wpadlo , malo nas zostalo oj malo Te topowe konto to chyba zgodnie z regulami sie rozmontowalo gdyz w czasie starc bylo ono wyzej punktowo ale to takie moje niekompletne opserwacje

• Terror tu lobuzie Zaspalem a Ty to wykorzystales budzik byl ustawiony niestety nie dobudzil bo po grillu bylem ...i wiadomo to co brakuje z PZ ja wywioslowalem bedzie na nowe trampki i wszystkim moim niedoszlym ofiarom daje oddech w sumie to Ty dales im spokoj Winni ci wystawic oltarz gdyz niejeden bal sie i z trwoga podglad w nocy przegladal odbudowy floty na ta chwile nie bedzie

• graty terror ale masz tych Lm ........

• a jednak wstawiles starcie i teraz wszyscy wiedza ze nie mam tylko trampkow i ss

• Widzialem to PZ Znakomity bonus za utrate kilku gesi ze stada Graty obrony Agresorowi oczywiscie Szo i kolejnych lotow