Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot typu forfan zlom zajumal dobry duszek nie dziwota jak obronca juz od wczoraj szukal ochotnikow na obrone ....... Ciekawe czy sie ktos przyzna ..... Dnia 29-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Niszczyciel 30.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 Krążownik 50.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca HeartBreaker ________________________________________________ Mały transpo…
-
Witajcie dzis kolejny raz Przedpoludniowe przegladanie galaktyk i cos znalazlem Sasiad stoi na moonie ,cyferki leca ....to mysle a niechtam lece......i po polowie czasu lotu log na konto Ucieczka obroncy i moj przepal Nie minela dluzsza chwikla i ponownie widze leca liczniki .....szybka kalkulacja z domniemanym przepalem wody i lece I dolecialem Obronca pogratulowal i jak widze wlaczyl tak jak zapowiedzial urlop Pozdrawiam sojusznicze Lamy z RVE ,znajomkow z buddy jak rowniez dostwcow wody A ter…
-
Witajcie Kolejne RW wklejam ku przestodze ..... Jak to mi nad ranem obronca pisal na PW zabraklo pradu w alo,alo i taki to jest skutek .....kazdego to moze spotkac wiec na wrazie cio sugeruje nosic powerbank przy sobie Pozdrawiam Lamy z RVE ,dostawcow ciezkiej wody oraz znajomych z buddy a teraz to co misie lubia najbardziej ......... Dnia 28-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1…
-
Witajcie Obronca sie pilnowal jak mogl najlepiej FSy na stacjonuj za kazdym razem gdzie indziej opserwowalem i czekalem,liczylem ze pewnego czasu nie zaloguje sie na konto tak szybko jak to mialo miejsce kilka lotow wczesniej i dzis mi udalo sie pozdrawiam caly sojusz lamek z RVE , dostawcow ciezkiej wody , Wszystkich znajomych oraz kolegow i kolezanki z buddy Dnia 25-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Pancernik 1…
-
zona ty mnie nie stresuj nie poto zaprzestalem wklejania RW abys mi tutaj the end zrobila jesli tak chcesz uczynic to ok ale po nastepnej edycji S&D abys miala okazje i mi sie zrewanzowac Dziekuje Wam wszystkim za te godziny nieustannych lotow Za towarzystwo na pw ,za nieustajacy stres gdy polowalismy na top 1 I za euforie gdy wkoncu dopielismy swego Dziekuje druzynie za chec walki i stawienie sie w szranki do walki jak rowniez przeciwnikom za walke mimo niesprzyjajacych warunkow Moze dane Nam b…