Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szukalem tego gracza od jakiegos czasu,przypatrywalem sie mu sadami sporadycznie az wczoraj zapadla decyzja ...pal licho co ma byc to bedzie i poszly zastepy : Flota z xxx dotarła do księżyca planety XXX. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. A zaraz po tym pokazala sie flota i stalo sie to co nieuniknione Dnia 01-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały…
-
I ledwo odeszlem z ukladu obronca bez urlopu I stadko gesi bez pasterza I cudny bfs biemdabliu tym razem bylem szybszy Za namowa przyjaciela wstawiam te rw gdyz nie musi nikt za mnie pisac umie i czytac tez Dnia 30-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Niszczyciel 150.000 Lekki myśliwiec 5.000.000 Okręt wojenny 100.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca CienkiBolek ___________________…
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
DwK - - Starcia U68
PostAz na Zibalu zatrzesly sie sie planety Taki lomot Milego przetopu
-
ST z dedykacja dla Mummel,a Kilka dni temu otrzymalem raport ze stanem floty obroncy Kalkulacja ,symulacja i opserwacja Kolonizacja i ..... Twoja flota z: xxx dotarła do księżyca planety [x:xx:xx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie…
-
Moja odpowiedz na RW z konca czerwca Obroncy gdyz wydaje sie wymagajacym przeciwnikiem ,sek mnie dzielily i o malo co by uciekl ale moi komandosi szybko i sprawnie wyladowali na wrogich terenach who is next Pozdrawiam znajomych z buddy i dostawcow ciezkiej wody , bez Was nie byloby tegoRW gdyz troche dexu na tym celu przepalilem Dnia 04-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Okręt wojenny 111.111 Pancernik 268.419 ___…
-
Kolejny raz padl z mojej reki kolejny raz bfs wczesniej nie mialem czasu zamiescic tego RW, a tu taka niespodzianka ponad 250kk kryski szybko zawinal z ksiezyca ,musze podkrecic ladownosc a teraz ...... miodzio Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Okręt wojenny 301.845 Pancernik 250.166 _________________________________________ Obrońca PS_DAD HURT DYKTY KK [BzW] ______________________________________________…
-
szono vs. Badik26 ~ 5376.03%
DwK - - Starcia Zibal
PostSzono i eco trzaskaj
-
Ciekawe zona jak cie terror spakowal to tez tak wylas ? Zlomuj latajki Twoje teorie ..... hehehe Normalnie jasnowidz czy cus podobnego za Psyho bralem sie juz dawno temu kilka dni latanie i nic nie wychodzilo i trzeba bylo inny plan taktyczny wprowadzic i jest moze to moralne nie jest ......coz zrobic taka gra ,niemoralna
-
Film z cyklu loty pod moim nosem gdy jestem na falandze oczywiscie widzialem ze........ ale dalem rade hokus pokus i buum tarrrarrraa Dnia 11-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Chief Solar [ICE] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Pancernik 4.865 Wyrzutnia rakiet 32.572 Lekkie działo laserowe 1…
-
Psycho nie ograniczaj sie jakbym nie ja to kto inny by cie spakowal oboje wiemy ze ja mialem te lepsze ,szybciejsze latajki bo blizsze raz ci aktywki robilem i ostrzegalem ze kolejnego razu nie bedzie bez spiny straciles flote ale URATOWALES DROGA CI OSOBE szacun za to mam nadzieje ze nie palasz do mojej osoby nienawiscia
-
Ciezko mi to wklejac ciezko bo to moj sojusznik nie robilem nic przeiw niemu ,mielismy razem leciec dzisiejszej nocy ustawiony czas trudno ,ach Psycho odbudowy zycze bo ten zlom byl nie planowany ,raczej zapobiegawczy aby kto inny cie nie ustrzelil Srobki przetopie na nowe latajki i zeby zadne trole nie szukali tutaj jakies ustawki Koleje zyciowe sprawily ze tak sie stalo a nie inaczej ,czasami tak bywa ze sa wazniejsze sprawy niz jakies glupawe cyferki Dnia 11-05-2019 --:--:-- następujące floty…
-
Witajce Trzeba cos odswiezyc Latajki rdzewieja jak nie lataja Tym razem zezlomowac mi sie udalo GutekMk i zarazem zlom pozbierac Raccoon Wszystko wyszlo jak nalezy na 100% Mimo ze kilka GS rozerwalo podczas niszczenia Twoja flota z: dotarła do księżyca planety [x;xx;xx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans …