Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 351.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Freeman [KwP] & Zibbi-KA [KwP] vs. RumeqKupiDeuter [COCO] 2305% + bonus i farming
torino - - Starcia Izar
Postoj oj pięknie tu farmisz , gratki top i lataj dalej
-
#29. olszyn3k [N-A] & asterix [N-A] & dafi to ja [N-A] vs. Kroco [J4F] ~ 5967.24%
torino - - Starcia Quaoar
Postgratki łobuzie wyszło pięknie , top i lataj dalej
-
Kolejny Złoty strzał tym razem wyliczony z PZ Pozdrowienia dla HRB, AnT, KwP oraz super graczy NaZz, Sarmik, Olszyn3k, Pro, czubulus biggrin.png biggrin.png biggrin.png Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.300 _________________________________________ Obrońca lexus ________________________________________________ Mały transporter 43.600 Lekki myśliwiec 233.169 Ciężki myśliwiec 2.47…
-
Na wstępie chce podziękować graczowi z naszego sojuszu HRB Panu Bora za szybka reakcję na moją prośbę i wysłanie brakujących recków wielkie dzięki . Co do akcji nic nadzwyczajnego Fs nie odebrany flota zniszczona , troszkę to trwało aż wyleciałem brak dex i to duży brak jak się okazało trzeba było zrzucać praktycznie z 3 moonów żeby wyszła akacja ale finał jest i tak na wielki plus Pozdrowienia dla HRB, AnT, KwP oraz super graczy NaZz, Sarmik, Olszyn3k Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty …
-
#27. olszyn3k [AnT] & Raven [AnT] vs. Ortalion Knight [B-S] ~ 6493.02%
torino - - Starcia Quaoar
Postgratulację Pany ładnie wyszło , topcie i latajcie dalej