Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 351.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hejka ST na cześć naszego króla złomowań NaZza i jego skromnej ekipy z sojuszu HRB Na Pana miałem zlecenie przyjąłem od razu i działania zaczęły się w nocy 2 ataki najpierw żeby wyczyścić moona i planetę a na końcu moona ściągnąć i pojawiła się flotka z misją atakuj wracała do domku więc jak to bywa puszczony pilot dałem m razem 4 sekundy zawsze trzeba dać czas obrońcy efekty końcowe niżej Dnia 20-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] _____________________…
-
Odrabiamy straty Pozdro dla sojuszu Dnia 13-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.672 _________________________________________ Obrońca Leto [PLT] ________________________________________________ Duży transporter 393 Lekki myśliwiec 263 Ciężki myśliwiec 56 Krążownik 307 Okręt wojenny 781 Recykler 100 Bombowiec 7 Satelita słoneczny 34.002 Niszczyciel 4 Gwiazda Śmierci 8 Pancernik 50 Wyrzutni…
-
Dnia 10-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Pancernik 8.200 _________________________________________ Obrońca Onet [oBRo] ________________________________________________ Duży transporter 13.566 Recykler 99 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Mały transporter 5.974 ( -26 ) Panc…
-
hejka i coś dziś na ząb lot długi ale warty Dnia 07-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.340 _________________________________________ Obrońca Parker [STG-75] ________________________________________________ Mały transporter 1.695 Duży transporter 3.399 Lekki myśliwiec 39.075 Ciężki myśliwiec 426 Krążownik 92 Okręt wojenny 88 Recykler 1.804 Sonda szpiegowska 4.519 Bombowiec 2 Satelita słon…
-
kolejny do kolekcji Pozdro. dla wszystkich Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor torino [HRB] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca TimiTheGreatful ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 4.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 500 Okręt wojenny 200 Recykler 230 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 744 Niszczyciel 300 Gwiazda…
-
witam serdecznie dawno mnie tu nie było ale do dziś , Pan BIKER-ZONE pilnował się mocno prób było trosze na niego ale niestety bez oczekiwanego rezultatu do teraz dziś za drugim razem weszło ładnie . Gracz zalogował się chwile po wlocie BIKER-ZONE zachował się się jak prawdziwy gracz pogratulował i ja mu życzę SZO Pozdro dla sojuszów HRB, KwP, N-A oraz garczy NaZz , Sarmik, Olszyn3k, czubulus , ProSkaner lista jest długo ogólnie wszystkich pozdrawiam Dnia 04-09-2017 --:--:-- następujące floty sp…
-
Raven [N-A] vs. Szalona [DZT] 1386.92% + Raven [N-A] vs. Yoda [Jedi] 1289.41%
torino - - Starcia Quaoar
PostGratki piękne ST, top i lataj