Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 173.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Adas [ZBOCZKI] & DawajHaracz [ZBOCZKI] & John Lemon [ZBOCZKI] & LysyZBrazzers [ZBOCZKI] & Ninja [ZBOCZKI] vs. Vice Sol [AAA] ~ 8458.59%
drakon - - Starcia Europa
PostWidziałem spadek u obrońcy rano. Graty.
-
Uncle Mike [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. showtime [ZBOCZKI] ~ 3794.06% WOJNA !!
PostGratuluje, zboczki nie w formie. Przetopu życzę i myślę że wynik wojny już przesądzony
-
Handlarz premium
PostJakie widełki przelicznika obowiązują przy użyciu handlarza premium w sytuacji "Sprzedaj metal" ?
-
showtime [ZBOCZKI] & Adas [ZBOCZKI] vs. WeedmenWielki [P-R] ~ 2146.38%
PostNo no, procent cieszy oko, zysk kosmiczny. Gratulacje.
-
Uncle Mike [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. Kech Laczynski [RiO] ~ 850.19%
PostZnowu Wy? xD Graty, zyski piękne wam wpadają
-
KotPali [WSNR] & Uncle Mike [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. Hortega [SnS] ~ 1497.04%
PostWidziałem rano ale byłem padnięty. Po ilości skanów u siebie na koncie widać że uni przy piątku poluje Graty % bo ładny.
-
Ekim [WSNR] & KotPali [WSNR] & Pan Szpryc [WSNR] & sandaczz [WSNR] vs. NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ~ 3298.22% WOJNA!!
Postja Cię kręcę ! Kocurze gnieciesz niczym jakis us marines ! graty Moderator Neferet:Pseudocenzura
-
edol [RMP] & Fake [EoA] & Bllizna_zbiera_checi [BOSS] vs. Moal [LHiK] ~ 787.1%
PostZysk przyjemny, także różnorodność bander przyjemnie wygląda. Gratulacje
-
TOP 1 OBRONA ! Pokemon [Winter] & PanS [Winter] vs. Ninasyn [KTH] & Aggressive by Nature [KTH] ~ 1106.82%
PostNo podstawki to sie przyjemnie ogląda. Graty.
-
Pogratuluje starcia/pushu żeby offtopu całkiem nie robić i przytoczę pewne wspomnienia z uni jeszcze cyferkowych. Kiedyś skanowałem gale, znalazłem flotę, dałem znać kumplowi i polecieliśmy na bfs. Starcie, recki, wszystko klasycznie. Wybuchła z tego spora burza później i po analizie GO złom trzeba było oddawać! Z czystego starcia. Więc czasem nawet wyroki administracji bywają błędne i nie może być to żaden punkt odniesienia. To czy akurat ta bitwa jest czysta to wie Largo, reszcie pozostaje już…