Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 173.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Flota sama wrocila?
drakon - - Błędy w grze
PostNie tylko zawrócone- mi zwykła stacja doleciała po prostu o godzinę wcześniej. PS. mamy blokadę do 20
-
Flota sama wrocila?
drakon - - Błędy w grze
PostU mnie to samo. Teraz jeśli blokada potrwa do 16:00 to posypią się ostre złomy po tej godzinie..
-
Szkoda że nie zrozumieliście Panowie, no ale każdy może mieć własny punkt widzenia. Myślę że ponad 90% graczy, a od początku uni Europa może i 95% to ludzie którzy grają w tą grę z sentymentu. Nie zależy im aż tak bardzo jak wam, nie kupują antymaterii (albo niewiele), czasem zapominają o flocie, albo nie mają czasu się zalogować bo mają ważniejsze rzeczy na głowie. Nie sprawdzają gry internetowej co kilkanaście minut z telefonu. Na kontach i błędach takich graczy Wy zbudowaliście swoje konta, j…
-
Cytat od po prostu Szymon: „Ja nie zapisałem się dla nagrody tylko żeby się pobawić w fajnym towarzystwie na co nie narzekam , a jeśli ktoś zostawia na tyle sury na bunkrze że wlot i tak jest zyskowny to jego problem fs też trzeba umieć robić ” Zgadza się. Jednak zauważyłem że kilkaset osób uciekło na urlop przez waszą rywalizację i odnoszę wrażenie że nie wszyscy wrócą. Jeśli kij na to kładziesz to wyobraź sobie scenariusz w którym zostaje tylko ekipa z S&D za miesiąc (wiem że to surrealizm) al…
-
Przecież po to są te drużyny w S&D żeby jednak nawet jeden dominujący sojusz podzielić na konkurencyjne ekipy. @po prostu Szymon no oczywiście. Ja sobie tylko zadaje pytanie czy te nagrody za S&D i te zyskowne wloty na 130% nie przyczyniają się do jeszcze większej emigracji/rezygnacji z uni. Czy wszyscy na tym nie stracimy na dłuższą metę.
-
Sprzedam deuter
drakon - - Handel Europa
Postnieaktualne
-
Sprzedam deuter
drakon - - Handel Europa
Postnick w grze drakon, porcje 100kk, 200kk i większe paczki P.S. nie sprzedaje frajerom i oszustom- wami gardze jak .Nowoczesną
-
TOP 1 ACS OBRONA Fabiano [WSNR] vs. edol [RMP] & R20 [LUMP] & ZohanODDAM [LUMP] & Kocham Cie [LUMP] & NarImmor [LUMP] ~ 155051.36%
drakon - - Starcia Europa
PostCytat od Adam525: „O żesz [ciach], no no aż głupio byłoby nie pogratulować to chyba nie jest dzień WSNR odbudowy Fabian ” Aż Cię nie zgłosze chamie tym razem. Fabian wariacie aleś wyłapał, czekam na odpowiedź, mokrej wody nad ranem!
-
Cytat od Vertigo77: „Jako górnik z zamiłowania mogę powiedzieć, że jak widzę w parametrach złom z obrony, to wiem jedno - nie gram i nigdy nie zagram ” Złom z obrony sprawdzał się na speed x1, mały zysk bo nikomu się po 3 banie lecieć nie chciało 3h. Złom z obrony owszem ale na tej prędkości to chyba pogra pare osób, mateuszgg sprzedawca kony i inni 3 tyg i koniec.
-
SprzdaneNaPusz [MNSy] vs. GramBezInternetu [WSNR] & KoniecGry [WSNR] & sandacz [WSNR] & reSPECT [WSNR] & WujO [WSNR] ~ 43087.02%
PostWiedziałem że ten nieudacznik wkońcu wtopi. GRATY PANOWIE- UDANEGO PRZETOPU. A obrońcy z reszty kultury osobistej chciałbym życzyć aby mu się kij wkręcił w szprychy przedniego koła roweru w nadchodzącej wiośnie.
-
Dzięki za gre
drakon - - DiD Europa
PostUnavit w reckach to wracam.
-
Dzięki za gre
drakon - - DiD Europa
PostPrzyszło mi skończyć na tym uni. Pozdrawiam mój sojusz Trickstera, VanP, chłopaków od Poke. Pozdro dla kolegów RozbijamSondy, Boruska, Stasia. Pozdrawiam odbiorców dexu, chłopaków z BS. Grało się fajnie, zwłaszcza po pijaku. Kończę bo wstyd mi grać z Unavitem na jednym uni. Joł
-
Unavit aka Narlmmor [ZBOK_MNS] vs. Captain Magellan [aCKM] ~ 1477.91%
PostCytat od anakinra: „Cytat od drakon: „Nie no, pierwsze ST unavita które oglądam gdzie zdążył zebrać złom- robisz postępy. ” No nie byłabym tego taka pewna ” Kobiety zazwyczaj nigdy niczego przez całe swe życie pewne nie są...
-
Unavit aka Narlmmor [ZBOK_MNS] vs. Captain Magellan [aCKM] ~ 1477.91%
PostNie no, pierwsze ST unavita które oglądam gdzie zdążył zebrać złom- robisz postępy. Chociaż w sumie na bunkrze to i wierzba by pozbierał... żaden wyczyn ps. Już tak na poważnie, chociaż z Immorem pewne nieporozumienie miałem i już się nie lubimy to jak chcesz grać pod jego nickiem to powinieneś się nauczyć grać nieudaczniku bo wstyd robisz sobie i swojej całej wiosce z której się wywodzi Twój ród.