Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
Eomures - - Starcia Leda
PostCzekałem aż wstawisz, się doczekać nie mogłem. Amfa fatima była flota i ni ma, a taka ładna była amerykańska. Lopowi więcej pokory by się przydało, bo jak widać znalazła się flota co go spakowała bez mydła. Gratki atakującym! Obrońcy odpoczynku, skoro odbudowy nie będzie
-
lop [SITH] vs. Director Meteor ~ 3090.77% + lop [SITH] vs. Sovereign Spacewalk ~ 2437.16%
Eomures - - Starcia Leda
PostGraty Lop, ktoś wstanie smutny dziś
-
uszat [SITH] & mareczekz20 [SITH] & Leia [SITH] & Leras [SITH] & lord sith [SITH] vs. Lasero [CHAOS] & Quetzalcoatl_Oddam [CHAOS] & Exterminator [CHAOS] & Pionier [CHAOS] ~ 116461.67%
Eomures - - Starcia Leda
PostSzkoda że wyszło tak że dzień wcześniej ożeniłem recki na rynku po znajomości, to bym więcej podebrał no wielka szkoda. Gratki atakującym, troche emocji z rana było żeby coś z tym zadziałać. Lasero, nie łam się i dawaj wracaj raz dwa! % kosmos, Uszat top i przepalaj trochę więcej deu na wiadomo co ;p