Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja chciałbym przedstawić kandydaturę gracza Muniek. Argumentuje to tym, że jest to najlepszy specjalista od całego Ogame, w skali globalnej. Poznał rynek z każdej strony, przede wszystkim jego mroczne strony, klikał klikał i wyklikał dużą ilość surki. Dał się poznać również jako rzetelny sojusznik, odszedł bez słowa z sojuszu, a potem każdy z Nas musiał oddawać surkę do GO. Jest jedyny w swoim rodzaju i wszędzie go pełno. Naprawde polecam gracza.
-
Maro wywołany do tablicy, od razu się prezentuje obyś lustrzycy nie dostał bo już nie "zobaczysz jak leży" od tej sury napakowanej. Patrzcie na Niego jaki kozak, lata, tzn idzie jak dzik w pasieke Spokojnie na mistera też zorganizujemy. Obrońcy pakiecik, chociaż nie wiem czy niektórych statków nie kupił ode mnie
-
Ja osobiście zgłaszam gracza: _mareczekz20 zdecydowanie jeden z najweselszych Sithów, dość wysublimowane poczucie humoru. Częsty (a zarazem gęsty) Gość Działu Starcia Tytanów na forum, dobry partner handlowy, lubiący wpadać w czarną dziurkę od czasu do czasu. Chłop jak dąb, ze świecą takiego szukać. Brzmi jak ogłoszenie matrymonialne? Panie muszą się ustawić w kolejce
-
Raven [SITH] & lop [SITH] & lord sith [SITH] vs. terapia [CHAOS] ~ 78232.72%
Eomures - - Starcia Leda
PostSojusz odbuduje ale już raczej nie flotę, tylko Eko bo ta i tak tylko rdzewiała na tych fsach Karuzela trwa w najlepsze
-
Cytat od Uudelleen: „Dziwny ten Ragnar tak trochę botem zalatuje Nie dość że ekspy wysyłane w ilości które się ustawiają same po kliknięciu w AGR przycisku Ekspedycja czyli 1ss i 417DT to jeszcze przed wysłaniem ataku nic na fali nie było czyli zalogował się podczas mojego ataku wysłał ekspy i zszedł z konta ” Nie wydaje mi się żebym puścił ekspy jak leciałęś traktuje to uni jako dodatek sam nie wiem do czego więc proszę tutaj mnie nie określać mianem bota