Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Motomysza: „Maro dobre wyjście z progu i patrzę że telemark w miarę zacny. Gwałć go dalej! MORDO! Cytat od Eomures: „Wstyd stawiać, ledwo się mieści w progu..... ” Mistrzu - jest takie przysłowie " grosz do grosza, a będzie kokosza " oraz " na bezrybiu i rak ryba" " także tego 220kk sosu na ziemi nie leży a jak leży to pokaż gdzie to i ja pozbieram. Obrońcy SzO. bo ma zacięcie! ” :Nie mistrzuj mi tu, bo się za takiego nie uważam ale niech Ci będzie
-
Cytat od Muniekk: „to sa grosze, moze ci na idlaka podeslac za free, na wojne bedziesz mial na fsa edit: a nie sory widze ze z urlopu tylko na kilka godzin zszedles kasa wydana na konto a teraz Ci podyktują inni warunki kiedy możesz sobie poklikac a kiedy masz wracac na urlop ” Dzbanie roku Ja wiem że Twoje życie toczy się wokół OGame i tylko OGame, ale inni mają jakieś życie poza tym i grają wtedy kiedy mogą. Nalimko, musze Ci pogratulować zdjecia największego dzbana Ogame.pl, chyba nikt nie ma…
-
Angel chyba mało co wiedział z tego co Ecco pisze więc on raczej punktuje aniżeli ten drugi. Gratki atakującym, Neff, chciałem Ci napisać żebyś do Nas dołączyła ale wstydziłem się zgadać Jak masz wciąż chęci to zapraszam Atakującym jeszcze raz szczere gratulacje, teraz to już w ogóle mało celów z tych co nie uznają urlopu
-
Leia [SITH] & Leras [SITH] vs. Exterminator [CHAOS] & Quetzalcoatl_Dzwon [CHAOS] ~ 5793.91%
Eomures - - Starcia Leda
PostSmigol raczej sam by nic nie wyczarował w porównaniu do Waszych flot.. Tak czy inaczej gratki, albo się umie robić fsa albo się ma się farta... Ex, bawimy się dalej, będzie dobrze
-
Cytat od Muniek: „Nie wiem, komentuje starcie quantum w dziale quantum. virgo mozna komentowac w virgo. ” Ale milion postów specjalista musi wstawić, człowieku idź do swojej piaskownicy i baw się sam ze sobą, bo tu kolegów i koleżanek nie masz Ebra, z takim eko odbudujesz w mig, nie ma co się martwić! Zdarza się byczku!