Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od buleon: „ Cytat od Avinashi: „Ale sytuacja jaka powstanie po wprowadzeniu takiej zmiany ze trzeba bedzie uwazac nawet z kim sie ma chec handlu zrobienia to juz w ogole zabije gre i chceci ludzi do gry. ” Uważać musi wyłącznie gracz słabszy. ” Czyli nikt już nie sprzeda dexu @ale cios antynazista możesz włączyć U.
-
Cytat od buleon: „@Guderian, no ja nadal liczę na odpowiedź na moje pytanie. Bo trzeci raz się wykręcasz. Mam top 40. Kupuję od gracza top 100 100 kk deuteru płacąc 185 kk kryształu. Push czy nie push? ” Wyręczę kolegę. Push, banować go
-
#23. FortyFour [NZD] & olszyn3k [NZD] & Europka [NZD] vs. Niewidzialny ~ 4765.98%
Marys - - Starcia Dorado
Postnooo to mi się podoba Gratki zlomuj dalej i dzięki za pozdro
-
Cytat od ciap: „@Barry W większości krajach nadal minimalny jest po 2:1:1. I osoby z którymi rozmawiałam czy taki handel widzą jako push również maja 2:1:1. U nich również nie traktuje sie tego jako push. ” Wiadomo że nie push skoro mają z tego profity. Jest przyrost tanim kosztem, jest "zabawa" :joy:
-
AmstelL [WINTER] & niania [BP corp] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 175 009.65% + Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 154 480.1%
Marys - - Starcia Libra
PostDobrze że dołożyliście kilka niszczarek, bo jeszcze chwila i byłby remis... A te krążki to do towarzystwa dla samotnych owieczek? Graty kontry! Fajnie że dajesz te wstawki z tego super serialu, przynajmniej jest na czym zawiesić oko w tym rw, czekam na nowy sezon.
-
Czyżby to koniec?
Marys - - DiD Quantum
PostAle trolujecie :joy: wierzcie lub nie, marysi na Q już nie ma
-
Czyżby to koniec?
Marys - - DiD Quantum
PostWitam całe Q w dzień prima aprillis, jednakże to nie jest żart czy dowcip, smutna rzeczywistość. Przychodzi na każdego czas, a to co ostatnio się dzieję tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to jedyna słuszna decyzja na ten moment. Odejście mojego mentora @Terry, teraz @chemikos, który co prawda nie był długo z nami, ale mega fajnie mi się z nim współpracowało - to był taki gwóźdź do trumny. Ktoś powie, po co oddajesz, siedź na urlopie, no właśnie w tym problem, jak wiem że mam możliwość pogran…
-
WestBam Koniec
Marys - - DiD Quantum
PostDobrze że majsa tam nie wymieniłeś Mam nadzieję, że faktycznie teraz nie wrócisz bo będę niemiły. A konto? Zarobisz coś czy kasacja?
-
Czas się pożegnać
Marys - - DiD Quantum
PostSzybko udało Ci się pozamykać tematy Mam nadzieję, że fajnie spędziłeś czas u Nas i ciekawych rzeczy się dowiedziałeś, nie tylko na temat ogejma, ale samych Nas. Dzięki za kilka przeprowadzonych akcji, niektórych udanych całkiem zyskownie, a niektórych przeprowadzonych for fun powodzonka i do zobaczenia kiedyś
-
Cytat od Vasco: „o ile się nie mylę to autor tematu jakiś czas temu gorączkowal się w jednym z St na u68 a tutaj widzę, że jeszcze lepsze wałki kręci. ” autor tematu nie zrobił tego ST, chyba mój komentarz powyżej to jasno wyjaśnia.... A obrońca miał półtorej godziny, żeby telepnać flote, no ale nie mógł ok... błąd gry
-
Witamy, powiedzmy że mały rewanż za @chemikos Za głupie odzywki obrońcy rzuciłem hasło, że ściągamy moony na żywca - także rada mała, prosta i wyraźna nie pisać do mnie pw kiedy piję. Kilka moonów spadło, ale to co się wydarzyło przy kolejnych niszczach to sam nie wiem, myślałem że przez @Ruda widzę niewyraźnie. @Prime. pozdrawia mnie, bo zrobiłem czary mary hokus pokus i gadałem leć do końca, @Terry, @chemikos, Ronqa i @ale cios antynazista, @NaZz, @_Pawelos_ Aha, odpowiednie tagi w odpowiednic…
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
Marys - - Starcia Libra
Postgg stark nie powiem dobra farma