Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Zasady Push
PostCytat od ackra: „Cytat od Marys: „To ja już nie wiem... mogę złomować czy mam zacząć grać eko? ” Jeśli surowce uzyskane ze złomowania zużywasz na rozwój własnego konta to możesz złomować, jeśli planujesz przehandlować je silniejszym graczom na własną niekorzyść to lepiej zacznij grać eko. Chociaż też grając eko będziesz musiał uważać z kim handlujesz, bo może też wyjść na to, że będziesz musiał różnice w przelicznikach odsyłać do GO ” Nie rozumiem, wytłumacz mi - złomuje coś na 5kkk. I chcę z ci…
-
Nowe Zasady Push
PostTo ja już nie wiem... mogę złomować czy mam zacząć grać eko?
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
Marys - - Starcia Libra
Postgraty ST, trochę się obiliście nie pierwszy raz obrońca pada w taki sposób, przynajmniej daje fajnie zarobić.
-
Guderian [MammaMia] & Marys [MammaMia] & Captain Cosmos [MammaMia] & Constable Celestial [MammaMia] & Janusz Guderiana [MammaMia] vs. Mystery [EXP] ~ 284.83%
Marys - - Starcia Himalia
Posttaa dzięki za locik, boociarz uwalony. Odebrałem swoje i bawimy się dalej. @Winter długo nie musiałeś czekać
-
TOP 1 ACS Marys [MammaMia] & Tyski [SNK] & Dzidol [MammaMia] & CPPR [MammaMia] & Hanysek [LHiP] vs. 12# Mystery [EXP] & podglaznik [EXP] ~ 354.14%
PostCytat od Winter: „Sądzę że przynajmniej jeden wilk z tego starcia pokarze pazur nie @Marys ? ” Lajtowo, taki złom to nie złom :joy: graty jakiejś tam podstawki w sumie :joy:
-
TOP 1 ACS - czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Krystiano [SMERFY] ~ 662097.8%
Marys - - Starcia Wezn
PostCytat od Cztery: „... ” Q przyjmie wszystko z wielką przyjemnością graty ST kozak!
-
Witamy, w końcu ACS z silentem i to nie na byle kim. Info od naszego szpiega sojuszowego, kontra na gs. Nie obyło się bez problemów oczywiście, ale granie w robo ma swoje minusy, ale ostatecznie padło co miało paść. Obrońcy szo ,pogratulował, chociaż strata mało bolesna. Ja i Silent pozdrawiamy discorda, konfy z gg, znajomych z NPF, dostawców dexu i wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Spec dedki dla mojego Słoneczka Dnia 27-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor THE_…
-
Mystery [EXP] & Engineer Aerglo [EXP] vs. Guderian [MammaMia] ~ 30.06% antylama w akcji!
PostCytat od riidic: „... ” iks de. Nie chlip, doładujesz anty i staniesz na nogi. graty obrony = D