Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Fajny %, konkretna liczba gsów Ate, pilnuj ich po UF. Zysk ogromny. któż tam po ten złom się rzucił ?

• Astronomiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Fotka przedstawia galaktykę. Z konkretną identyfikacja może być ciężej, jakieś wskazówki?:D” Tak, zgadza się, to galaktyka to mi wystarczy. Heks był pierwszy, więc przejmujesz berło mocy.

• Astronomiczny

Marys - - Nauka

Łoł.. sorki za opóźnienie, ale nie sądziłem że to poprawna odpowiedź. W sumie dopiero będę zaczynał zabawę z Wami w tym QUIZ`ie , więc pytanie myślę, że łatwe. co przedstawia ta fotka ? scr.hu/139d/9jjxi

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od asly6430: „Moloch straszliwy, w sumie samo zdjęcie wystarczyło, bo wiele razy czy to w internecie, czy w telewizji widziałem to zwierzątko.” Przez dobę nie było żadnej odpowiedzi, więc dodałem podpowiedzi. trafiłeś. zadajesz.

• Astronomiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Nie, ale blisko. Dodam, że zrobiła je radziecka sonda, której nazwa jest bezpośrednio związana z bóstwem i zarazem planetą którą odwiedziła.” Podobna ta fotka do Wenus.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Jak się nazywa to zwierzątko ? klik Podpowiedzi: mała jaszczurka zamieszkująca zachodnioaustralijskie pustynie Jej ciało pokrywają sterczące pionowe łuski oraz pomarańczowo-brunatne plamy Jej pokarmem są mrówki Prowadzi naziemny tryb życia

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Zapewne chodzi o Ratel, miodożer.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Pochodna powstaje z substancji szeroko stosowanej jako odżywka poprawiająca przyrost mięśni, jest legalna.” kreatyna ?

• Cytat od AlterEgo: „ Cytat od pumba: „Wszystko fajnie tylko szkoda że % złomu na E&F będzie zmniejszony. Z tego co pamiętam to była kiedyś ankieta na ten temat i ludzie chcieli nawet 70% więc nie rozumiem czemu nie zrobić 50% tak jak teraz na forku.” Tu muszę się z przedmówcą zgodzić. Nie po to człowiek wybiera Uni z daną konfiguracją aby teraz poprzez połączenie fuzję na tym tracić. Rozumiem iż gracze elki byli i są zwyczajni od startu zyskiwać PZ z floty = 30% jednakże Fornax posiadał i posiad…

• Cytat od baaabuuu: „Cytat od Evrine: „Ktos po prostu mysli nie ta glowa - dla mnie sprawa prosta - gralem prawie 3 lata zeby uzbierac te 16kk pkt na speed x1, wiec jesli teraz dolaczy faktycznie ktos ze speed x2 z 40kk+ pkt to po 7 dniach moje planety znikna, bo nie zamierzam byc pokarmem dla rybek... GF powinno sie zastanowic czy takie laczenie doda wam klientow na anty, czy tez raczej ich zabierze...” oj już nie płacz wcześniej jakiś dureń pisał o połączeniu fornaxu i draco czyli przelicznik p…

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Zmasowany atak kleszczy?:P Choroba jak choroba - szokujące jest, że w sieci można znaleźć filmiki w których psy są podpalane czy obdarte z skóry, rzecz jasna żywe...” Tak Heks, chodziło o babeszjoze. no masz w zupełności rację. zadajesz.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

jakoś specjalnie pomysłu nie mam, więc coś prostego. Wiem, że zdjęcie szokujące i bardzo smutne, ale tylko takie znalazłem, przepraszam. klik Na jaką paskudną chorobę zachorował ten psiak ?

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Rexiu Inzynier: „Roślina z zach. Afryki, która zmienia smak kwaśnych potraw na słodki. Co to za roślina?” Synsepal słodki

• Pl odstaw alko albo te psychotropy, bo z Tobą jest coraz gorzej człowieku.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Jak nazywamy zjawisko dzięki któremu roślina wie gdzie ma skierować łodygę, a gdzie korzeń niezależnie od jej położenia gruntu w którym rośnie?” biegunowość ?

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Karboksylaza PEP:P?” Poprawnie. a dokładnie nazywa się to karboksylaza fosfoenolopirogronianu zadajesz.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

jakby tu wam jeszcze pomóc. hmm mogę jeszcze dodać, że enzym rozpoczyna się tak : karboksylaza ... teraz już powinno pójść gładko.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Ten enzym jest z klasy transferaz katalizujący przeniesienie grupy fosforanowej z fosfoenolopirogronianu na ADP.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cykl C4 roślin do PEP jest przyłączana cząsteczka CO2, działa tutaj pewien enzym, dzięki temu PEP przechodzi w szczawiooctan. Jak się nazywa ten enzym ?

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Heksogen: „Jak nazywamy różne rozszerzenie źrenic oczu w jednej chwili u danego człowieka?” Anizokoria ?