Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sky Is Over [WINTER] vs. Maicon [BOKS] ~ 1938.8% + PainKiller [PepeG] ~ 923.04%
Marys - - Starcia Libra
PostStarcia tytanów nie ma co heheh
-
Ruda [WINTER] & Method [WINTER] & Ala ad-Din Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] vs. Vanp [N-S] 14985.1%
Marys - - Starcia Libra
PostRuda a gdzie linczes ?!?!?! Przecież obiecałem Ci, że już śmiać się nie będę z Twoich ST Gratuluje akcji, wyliczanka zawsze spoko. PS ruda, opaliłaś się dosyć mocno od ostatniego zdjęcia.
-
Biologiczny
PostCytat od Migotka: „dietyloamid kwasu lizergowego :]” Mhm. polecam!
-
Biologiczny
PostProszę podać pełną nazwę organicznego związku chemicznego, który jest psychodeliczną substancją psychoaktywną. Dodam że jest 100x biologicznie czynna od psylocybiny. Początkowo miał to być lek działający pobudzająco na układ krwionośny i oddechowy.
-
Biologiczny
PostCytat od Draken: „Jest on też w godle pewnego państwa, jest to jeden z większych ptaków drapieżnych.” Bielik amerykański?
-
TOP3 SOLO silent [PACZKA] & jossi [PACZKA] vs. Torquemada [ZLY_SEN] - 862 919 %
Marys - - Starcia Quantum
PostI to się nazywa dzwon. Ile było nerwów przy tym locie, odświeży, nie odświeży.. wejdzie, nie wejdzie.. co ze złomem.. blablabla. Ogólnie wszystko dzięki moim pancernym sondom! Zysk zaczepiasty! Procencik na miarę Twojej floty Silent! A następny będzie .... SZo Torkowi bo godnie przyjął złoma.
-
solo: pl1 vs pawelos [LioN] - 11287% + 878888.99% + 683269.3% - STRANGER THINGS
Marys - - Starcia Quantum
PostZacny % pelku ciekawe co tam się działo w nocy. odbudowy obu Panom, rewanżu czy tam dozłomowanie przez kogoś innego PS. serial zacny.
-
AGO
Marys - - Zadawanie pytań
PostA witajcie, mam zapytanie, otóż znajomy zapytał mnie o kalkulator potrafiący policzyć taktyczny odwrót. Zaproponowałem mu ten, który jest dostępny w grze, znajdujący się w raporcie szpiegowskim. gyazo.com/92da5f70e84418656ac35805953daad9 - ostatni symbol po prawej. Natomiast mój znajomy tego symbolu nie ma (origina ma najnowszego). Ktoś zna przyczynę tej usterki? Ewentualnie proszę o podanie źródła do kalkulatora potrafiącego policzyć taktyczny odwrót. Pozdrawiam.
-
TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%
Marys - - Starcia Libra
PostGratuluję wszystkim! A Tobie Ruda kilku rzeczy 1) Gz starcia, bardzo mi się podoba. 2) % - wyszedł całkiem w porządku 3) Najważniejsze... z tych wszystkich wielkich cyferek, jedna mnie urzekła i zafascynowała. Z całego grona, chociaż owiec wysłałaś najwięcej także rośnijcie wszyscy, a potem zezłomujcie siebie nawzajem. na zdrowie poszkodowanym.
-
Sky ls Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & vaniTe [WINTER] vs Prowokator [POD] ~ 1890.81%
Marys - - Starcia Libra
PostInaczej skończyć się nie mogła. Jestem mega happy Dobrze się tutaj prawujesz rudzielcu tak trzymać, bo maryś jest dumny i zadowolony graty dla wszystkich
-
Ruda [WINTER] vs.salamalejkum [Ronin] & Kasia [Ronin]  senwiatraka [Ronin] -7060% OBRONA
Marys - - Starcia Libra
PostA wyjaśnisz szczegóły akcji ?!
-
Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] vs SafetyPress (Hippiasz [MRUCZKI]) ~ 7464.63%
Marys - - Starcia Libra
PostNo Marlenko nono. Kiedy tylko otworzyłem linka ze starciem, coś mnie w środku tknęło. Zachwyt, ekstaza, błogostan, to teraz czuję, gdy obejrzałem całe rw. te emocje, aura, cóż za widowisko! Zachwyciłaś mnie swą gracją, chcę z Tobą latać :x XoXoXo