Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. ryczy [-KGH-] - 12940.58% + MrMajster [ZLY SEN] vs. cudaczek74 [ORI] - 7820.01%
Marys - - Starcia Quantum
PostZamurowało mnie pięknie wykorzystałeś moją nieobecność.
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. Energy [CyRa] - (5299.28%)+ MrMajster [ZLY SEN] vs. Furian -(6130.25%)
PostGrateczki jak coś to wróciłem, więc teraz moja kolej coś poniszczyć
-
pawelos [LioN] vs. SylasZanj - 11066.48% + pawelos [LioN] vs. SylasZanj - 12539.84% + pawelos [LioN] vs. marcollini [A9LG] - 2622.84%
PostCytat od _Pawelos_: „Cytat od DarthMario.: „Mógłbyś sobie darować i nie wstawiać ST na sylasie, bo to żenada. tyle ode mnie. ” Ale, że co ?? Siedzisz na banie to nie żałuj tego co ci przechodzi koło nosa ” Ja siedzę na sofce, a konto jest na banie xddd po 150 lotach, olałem typa, ale jak widać nie mam takiego skilla jak Ty
-
pawelos [LioN] vs. SylasZanj - 11066.48% + pawelos [LioN] vs. SylasZanj - 12539.84% + pawelos [LioN] vs. marcollini [A9LG] - 2622.84%
PostMógłbyś sobie darować i nie wstawiać ST na sylasie, bo to żenada. tyle ode mnie.
-
Witam! Tym razem po dobrej stronie. Jak dla mnie flota widmo, widziałem ją może ze 2 razy przez ostatnie 2 lata. Moim zdaniem samson źle zawrócił albo w ogóle nie zawrócił flotki... Lot przez 100 us... 500k recków... sami policzcie koszty suma summarum wyszło epicko. Pozdrawiam znajomych, zs i oczywiście terrego. Kupię baaardzo dużo dexu Samson żółty był jak coś. Dnia 02-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] _____________________________________________…
-
A ile kosztuje ich fs, a ile mój, chyba nie ma czego porównywać. Po drugie napisałem, że jedynie evek odważny, miałbym więcej xzasu na gre jak wcześniej, to bym cZęściej grał proste. za co mam przeprosić? Wstawiles screena i co? Ja od 2 miesięcy prawie nie gram, a on grał często. Wnioski proste. Widzisz i nie grzmisz. Proponuję zakończyć dyskusję i cieszyć się pokaznym %. Elo
-
Bo nie ma sensu grać, skoro są sami ekowcy, to mi też się odechcialo. Już się nie czepiam pozdro. Jedyny odważny to evek, ale kiedy on grał sporo bez U ,to ja nie mogłem. Btw grałem bez urlopu wiele razy, po kilka dni nawet jak nie byłem w zs. I nie masz multi, żeby sobie zapyxhac układy. Na tym zakończę, pozdrawiam