Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Starrk: „Cytat od Neo: „Psujecie tą grę coraz bardziej z każdą aktualizacją! ” Nie wyżywaj się na Polskim Teamie Ogame, bo oni mają niewiele wspólnego z tą grą i psuciem jej. Są oni odpowiednio odpowiedzialni za utrzymanie porządku na forum i porządku w grze. Osobami odpowiedzialnymi za psucie gry są szwaby ” podoba mi się ten tekst piwko.
-
Starcie nie dla % bo jest z mojej floty, ale bardziej dla zysku. Troszkę się rozbiłem i spaliłem paliwka, teraz dłuższy odpoczynek bo bryndza straszna na tym uniwersum! Cycowi coś wypadło. Szkoda że lognął przed moim dolotem na moona, ale cóż bywa i tak. Cycowi małe SZo, bo sporo mu jeszcze zostało. Dofarmy marne, bo mam za mało mt i dt.... Pozdrawiam: ZS, znajomych i spec dedy dla Tomasza, który dzisiaj ma urodzinki - ST dla Ciebie Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce…
-
TOP 1 ACS do wojny 7779 % czystezlo [ZBOCZKI] & djmajtuss [ZBOCZKI] & NB88 [ZBOCZKI] & Stres [ZBOCZKI] & zly sen [ZBOCZKI] vs. totoro [RETRO] & FreEz [RETRO] & EdiZlomiarz [RETRO] & oddamzamienie [RETRO] & UtylizatorOddam [RETRO]
Marys - - Starcia Tarazed
PostCytat od totoro: „Nie będę wdawał w słowne utarczki. Starcie bliskie remisu, brakło mi 2s, żeby kolejne 9999 ll dorobić. Wtedy remis byłby na naszą korzyść. Gratuluje starcia, ja muszę odpocząć od Ogame na jakiś czas. ” Ty chyba liczyć nie potrafisz. Gratki agresorom.
-
Po co tyle złości? Ogarnijcie mi konto jakieś to pokażemy im jak ZS dominuje. Co do reszty to słabizna, co wy Wiecie o zabijaniu. Wujo masz niezłe teksty, wytłuściłbym niektóre fragmenciki, ale po co Letty też jesteś udana. Wszyscy są udani. Gratki starcia pelku, nie muszę Ci powtarzać, że grać to Ty potrafisz
-
#29. olszyn3k [N-A] & asterix [N-A] & dafi to ja [N-A] vs. Kroco [J4F] ~ 5967.24%
Marys - - Starcia Quaoar
PostTrochę późno wpis, ale jest! Mogłeś chociaż napisać kto Cię nauczył liczenia pz Gratki wlotu, zysku, %, rośnij i baw się dalej Pozdro!
-
Taki projekt
Marys - - DiD Quantum
PostCytat od lucky666: „Cytat od DarthMario.: „Nie musisz mi dziękować, tak byś spalił więcej paliwa XDD miałem lecieć drugi raz, ale jeden 4h lot w zupełności wystarczy.. I ta przepaść w zysku... gratki zysków ” Chciales napisac " trzeci raz " he he . O ile sobie przypominam cos Ci sie stadko sploszylo przy pierwszym locie ” No nie powiem mogłoby być ciekawie Lucjuszu
-
Wracam z zaświatów 5-cyfrówa więc można wstawić. Pozdrawiam ZS, znajomych Dnia 29-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 75.555 _________________________________________ Obrońca mrsmart ________________________________________________ Mały transporter 78.087 Duży transporter 7.381 Lekki myśliwiec 114.819 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6.301 Okręt wojenny 488 Statek kolonizacyjny 16 Recykler 8.817 N…
-
Taki projekt
Marys - - DiD Quantum
PostNie musisz mi dziękować, tak byś spalił więcej paliwa XDD miałem lecieć drugi raz, ale jeden 4h lot w zupełności wystarczy.. I ta przepaść w zysku... gratki zysków
-
#27. olszyn3k [AnT] & Raven [AnT] vs. Ortalion Knight [B-S] ~ 6493.02%
Marys - - Starcia Quaoar
PostPrzez gale po takie coś, rly? ech..... no ale chociaż % jest gratki i rośnij!