Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
Marys - - Starcia Wasat
Postkonkretnie to wygląda. Spoko floty, niezły pezet. Gratulacje. Przy takim rw zysk odfrywa drugą rolę, z resztą jak ktoś tam napisał taka strata na 5 to tyle co nic. pozdro znawcy
-
Czysta żartobliwa forma słowna żartu, nie każdy wyłapał. Nie znasz.mnie, więc nie oceniaj po okładce. Czym ja Cię strasze chłopie? Serio weźcie większy dystans do pisanych postów przeze mnie... Jakbym nie miał nic innego do roboty. Mnie się nie boisz,a terrego tak, dziwne, no ale niech Ci będzie. Chociaż po tym stwierdzeniu wiem, że nic nie wiesz. Nie dostałem skrzydeł, bo nic się nie zmieniło za dużo bo największe zagrożenie = lucjusz "działa" na wolności. Nie można wtedy czuć się bezpiecznie. …
-
Widzę niektórych poniosło Edwardziuszku bo Ci żyłusia strzeli. A co ja mogę, skoro nie robicie fsów - mam tutaj na myśli yossa bo przecież nic mu zrobić nie mogę ale spoko edziu zejdź z urlopu i zobaczymy czy w dupe dostanę 2 raz. Straszny twardziel z Ciebie się zrobił, ale ludzie w niebieskim kolorze tak mają Noo zezłomowałeś mnie do 0 normalnie. Nie ma co. Po tym ST tak naprawdę nic się nie stało, a podniecasz się tym do dzisiaj..... No sory, skoro na tym marnym uniwersum gra @Whiskey, ja i Wy…
-
Top 1 Solo :( SzczurekApst [Janusze] vs. DARK_TEMPLAR [SMERFY] 42 680 %
Marys - - Starcia Nusakan
PostCicho pronoobki. Zysk to nie wszystko tym bardziej jak się ma zrobić porządny %. Tylko nie wiem czemu owow nie dałeś.. ale tak to gratki. Aaa bym zapomniał gratuluję dark templar masz pojęcie o tej grze nie ma co.
-
Marys [ZLY SEN] vs. Jancio [QCD] ~ 17859.81% + 19dawid45 [SG-UF] ~ 3499.33%
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od lucky666: „Czy ja cos wspomnialem o pushu albo cos ? Podalem tylko fakt - spinac sie nie musisz "ZS-ie" he he he ” Spoko, nie spinam się ta gra mi wisi Oj Luczku to tylko TAG to o niczym nie świadczy - tak właśnie przyznałem, że nie jestem pro
-
PostCytat od lucky666: „Pamietam to konto , nie tak dawno nosilo nick "Skipa" . Luzik , gratki . ” No nosiło i już nie nosi od nie wiem kilku miesięcy? Zarzucacie mi push bo wyszło potężnie grubo to zgłoście i tyle. Już bym dostał ostatnio za cyca, a powód? "Jak to jest możliwe, że obrońca zostawił tyle surowca na planecie, jest to dla mnie podejrzane" R.I.P.
-
PostWitam. Nie przypuszczałem takiego obrotu sprawy, nocne wojaże niczego nie przyniosły, moony które miały spaść nie spadły. Obrońca trafiony podczas zrzutki surki, zazwyczaj siedział i pilnował, dzisiaj coś wypadło.. doszczętnie się załamał i powiedział, że na astro już zbierać nie będzie. Podobno kris też był bardzo blisko trafienia tego 2 dni temu. Życzę odbudowy i nowych kopalni! Pozdrawiam mój sojusz Zły Sen, znajomych i to wymierające uni... gdzie liczy się odrobina farta i odpowiednie zdjęci…
-
Ruda [NPF] vs. 19dawid45 [SG-UF] ~ 4424.5% + Ruda [NPF] vs. Wojtek70 [Revolt] ~ 2087.27%
PostGruuuubo. :x daj trochę