Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Każdy wstawia STeczki to też muszę, skoro się trafił gracz którego ciężko złapać. Cyc miał ważniejsze sprawy na głowię i szanuję to. Myślałem, że towaru będzie dużo więcej, ale narzekać też nie mogę. Pozdro dla ZS i znajomych! Dnia 13-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Cycu [-KGH-] ________________________________________________ Duży transporte…
-
Cytat od Marcus: „oj tak , gongi od Ciebie to mnie najbardziej entro bolaly akurat ogolnie to zaden gong mnie zbytnio nie zabolał gdyż mam tak wywalone na tą gre jak Ty nigdy nie miałes może i nie umiałem grac ale z tej marnitkiej floty którą zostawiłes na koncie ja zrobiłęj z niej flote top 2 bez zbednego wysiłku wiesz wiec Twoje zdanie i zdanie innych mi lata koło nosa kazdy aktywny gracz kiedys padnie lub padł ja dostałem , sander dostał ubiłem esb , ubiłem jmj , i dosc sporo wyliczanek w rew…
-
ACS : pl1 [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] vs. Incepcja [HORDA] & NowyNaOsiedlu [ZJAWY] 43056.17%
Marys - - Starcia Spica
PostGratki się ceni fajny zysk
-
pawelos [LioN] vs. unbangobaran & bartek bez b [ZLY SEN] ~ 221815.08% o brrr ona cwaj
Marys - - Starcia Quantum
PostNo nie powiem cieszy oko, ale każdemu może się zdarzyć wliczając mnie, bo zaraz edzio pierdzio przyjdzie i mi wypomni. Polatasz troszkę więcej niż zwykle i myślę, że strata do odrobienia. Szo pomimo wielkiej niechęci do Twojej osoby.
-
Cytat od ^obserwator^: „byłoby miło , mialem cicha nadzieje ze wersja 6.5.2 naprawi ten problem, ale niestety nic sie nie zmienilo, dodam tylko ze ten problem wystepuje tylko na operze i na chrome, na ff skrypt normalnie dziala tak jak powinien i z tego co widzialem to wlasnie byl napisany pod ff ” Sorki za opóźnienie, ale praca nie daje mi chwili wolnego czasu W sumie dałem mi wielką podpowiedź, skoro skrypt miał być napisany pod ff to wiele wyjaśnia. Trzeba będzie zmienić lekko kodzik w skrypc…
-
Cytat od ^obserwator^: „Niestety, ale to nie to. Wszystko jest utawione tak jak byc powinno. Skrypt dzialal bez zastrzezen do czasu aktualizacji gry do wersji 6.5.1, albo nawet jedna wersja wczesniej. Ja to mysle ze trzeba cos zmodyfikowac w skrypcie i podejrzewam ze to chodzi o jakis drobiazg, no ale trzeba wiedziec jaki drobiazg ” ściągnę dzisiaj ten skrypt i sprawdzę kod, może coś znajdę i dam znać.
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od DarthMario.: „hahahaha tyle mam dopowiedzenia na temat tego starcia. ” Wziąłeś już STOPERAN? Bo widzę znowu masz ból dupy a Migi graty trafienia - dobrze się gość pilnował. ” Kto zatwierdził tego posta? Ten imbobrody mnie obraża. Ból czego? Ty to jesteś jednak niskopoziomowy gość. Gratuluję Migi prosto serca, oby miłość ta ukoiła moją dupkę.