Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
25-10-2017 10:43:27 - Marys [SMERFY] - 282.65% Dnia 25-10-2017 10:43:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca JimBravura [PRO] ________________________________________________ Duży transporter 1.300 Recykler 1 Sonda szpiegowska 205 Satelita słoneczny 1.355 Wyrzutnia rakiet 100.000 Lekkie działo laserowe 25.000 Działo Gaussa 500 W…
-
Witam, trafił się w końcu robercik, % do SD również. Pozdro dla znajomych i dla Smerfów Dnia 22-10-2017 22:58:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca robert225 ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 151.700 Recykler 4 Sonda szpiegowska 5 Satelita słoneczny 2.075 Wyrzutnia rakiet 55.974 Lekkie działo laserowe …
-
22-10-2017 09:42:33 - Marys [SMERFY] - 284.7% Dnia 22-10-2017 09:42:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca cudaczek74 [GSS] ________________________________________________ Mały transporter 2.009 Duży transporter 684 Lekki myśliwiec 11 Krążownik 101 Okręt wojenny 2 Recykler 20 Sonda szpiegowska 40 Satelita słoneczny 974 Wyrzutn…
-
leczo [Pac-Man] & Pazuza [Psychoza] & nscr [Pac-Man] & sloyek [Psychoza] vs. pumba [MoF] 69699.42% + 21000RMP - TOP 1 ACS
Marys - - Starcia Deimos
Postslojek konto na forum mam od 9 grufdnia 2012 roku, więc nie nabijam sobie postów. Nie oczekiwałem od Was żadnej finezji, bo Was naeet nie znam, nie wiem ile potraficie. - Tylko strasznie się hejpujecie zniszczeniem plazm i wysłaniem floty, skoro to dla Was jakieś super starcie i miazga totalna to spoko, nic mi do tego. :p Nie porównuje osiągnięć, bo to dopiero nie miałoby najmniejszego sensu. xD Nscr, ale masz o sobie konkret zdanie. A to jakiś wyczyn coś komuś powiedzieć w twarz? Rozmawiamy o g…
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. ultimate [Darkness] -2122.44% & MrMajster [ZLY SEN] vs. gibson [T_ S] -4276.72%
Marys - - Starcia Quantum
PostMogłeś brać udział w SD fajne zyski, rośnij
-
leczo [Pac-Man] & Pazuza [Psychoza] & nscr [Pac-Man] & sloyek [Psychoza] vs. pumba [MoF] 69699.42% + 21000RMP - TOP 1 ACS
Marys - - Starcia Deimos
PostPo co tyle sarkazmu... Wyraziłem swoje zdanie, a to że was boli, skoro na nie odpowiadacie to was problem. Skoro dla Ciebie jest osiągnięciem wyrakietowanie bunkra, to chyba nie mamy o czym dalej rozmawiać. bez odbioru i gratuluję bfs
-
Marys - - Starcia Deimos
PostCytat od sunrise1: „Cytat od DarthMario.: „"ten moment kiedy uświadamiasz sobie że i najwiekszy bunkier nic nie da a ty byłeś bynajmniej nie poważny" mógłbyś się tym przechwalać gdybyście nie ściągali tych plazm a tak to nie robi to żadnego wrażenia, bynajmniej na mnie. ” Nie wiem o co Ci chodzi? Widać nie zdajesz sobie sprawy ile się trzeba naklikać w rakietowaniu żeby tyle plazm wyczyścić. Poza tym plazmy znacznie niszczą flotę agresora, więc jest naturalne żeby ograniczyć straty przed wlotem.…
-
Marys [ZLY SEN] vs. Hyundai [PRO] ~ 19577.8% + 20825.47% + 21067.57% HATTRIK
Marys - - Starcia Quantum
PostWitam ponownie, bfs się nie dał zezłomować to pocisnąłem moony, reszta to formalność Pozdro dla ZS, znajomych i szczególnie dla Terrego, który mnie lubi straszyć. Szkoda, że SD jeszcze nie ma, bo dobry start by był. Dnia 15-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.100 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hyundai [PRO] ________________________________________________ …
-
Geograficzny!
PostNo i supcio, zadajesz
-
Geograficzny!
PostU wybrzeży Brazylii, niedaleko Sao Paulo, istnieje niewielka wyspa. Jest ona niezamieszkana co ciekawsze jest surowy zakaz wstępu na nią, a wszystko spowodowane przez gatunek węża żararaki wyspowej, ten gatunek występuje w 95% tylko na tej wyspie, jaką nazwę nosi owa wyspa?
-
Geograficzny!
PostCytat od Cztery: „To może ja, co to jest hamada? ” pustynia kamienista, pokryta odłamami i okruchami skalnymi.
-
Marys - - Starcia Deimos
PostPumba w reckach jakie to naturalne Pozwolę sobie przytoczyć fragmencik "ten moment kiedy uświadamiasz sobie że i najwiekszy bunkier nic nie da a ty byłeś bynajmniej nie poważny" mógłbyś się tym przechwalać gdybyście nie ściągali tych plazm a tak to nie robi to żadnego wrażenia, bynajmniej na mnie. No i jak na taką akcję, to te przygotowania strasznie długo trwały, ale gratki się należą za super bfs