Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobrze jest, gratki

• Cytat od M4ti: „Tak istnieje takie uni dla Twojej wiadomości. Nie chce wchodzić w dyskusję bo uważam, że się mylisz twierdząc, że pieniądze nie dają pozycji. Jak widzę nie przyjmujesz argumentów więc na tym poście zakończę konwersację z Twoją osobą. Zakładasz tylko jedną wersję ->kupujący anty bez umiejętności którego można farmić na uni o szybkim speedzie flot. Bardzo wąsko patrzysz na to wszystko i widzisz tylko to co chcesz widzieć. Jak w dniu świra i scenie ,,moja racja jest mojsza niż twojs…

• Cytat od M4ti: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „A teraz gra mało ludzi i wolą spidy bo łatwiej, zbudować, łatwiej zbadać, łatwiej się podnieść po zlomie. ” Tylko, ze nie kazdemu te wieksze speedy pasuja (jak np. x5 co proponowales). Kwestia indywidualna a gracze odchodza z gry dlatego, ze nie ma rownych szans gdy w gre wchodzi antymateria i uklady gdzie na legalu kwitnie push i nikt z tym nic nie robi.Nie jestem calkowicie na nie, z checia bym sprobowal z ob…

• Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „A teraz gra mało ludzi i wolą spidy bo łatwiej, zbudować, łatwiej zbadać, łatwiej się podnieść po zlomie. ” Tylko, ze nie kazdemu te wieksze speedy pasuja (jak np. x5 co proponowales). Kwestia indywidualna a gracze odchodza z gry dlatego, ze nie ma rownych szans gdy w gre wchodzi antymateria i uklady gdzie na legalu kwitnie push i nikt z tym nic nie robi. Nie jestem calkowicie na nie, z checia bym sprobowal z obecnie rozwinietym kontem ale max na x3…

• Cytat od Anakin Skywalker: „łączyć całe uni i nie bawić się w szczegóły kiedyś nie było tych parametrów wszystko było x1 i była mega zabawa bo grało w to dużo ludzi ” A teraz gra mało ludzi i wolą spidy bo łatwiej, zbudować, łatwiej zbadać, łatwiej się podnieść po zlomie.

• Cytat od FILU: „a mam taką propozycje zamiast łączenia uni dać graczom możliwość co 2 lata migracji/rotacji miedzy uniami ? Tzn. Nie robić fuzji bo w końcu wyczerpią się unie i w przyszłości ( jak nadejdzie ) nie będzie co już łączyć i sceptycy co piszą że fuzję doprowadzają do wymarcia uni to dać szereg możliwości sprawdzenia się na prędkościach .I tak robić grupy po kilka uni o rożnych lub zbliżonych parametrach i dac szanse wyboru czy gracz zostaje na danej uni lub wyraża chęć zagrania na inn…

• Cytat od Starrk: „No to połączmy wszystkie speed uni w jedno i pierwsze jakie powstało: x2. Dalej tacy mądrzy? ” Ofkors, ale lepiej x5

• Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Ja proponuję wszystkie speedy połączyć w jedno, czy jest przepaść czy tez nie, kto będzie chciał przejść to przejdzie, kto nie będzie chciał to zostanie wymazany i tyle. Nie mówcie, że się nie da, bo sie da. ” Oczywiscie, ze sie da problem jednak w tym jaka bylaby predkosc takiego uni? Przejdzie ten kto bedzie mial wiecej czasu na pilnowanie konta jesli bylby zmuszony grac na wiekszym speed floty niz gral wczesniej wiec automatycznie takie uni zrobi…

• Ważne że zezłomowane A Ty szczurek wstawisz coś w końcu czy niekoniecznie?

• Ja proponuję wszystkie speedy połączyć w jedno, czy jest przepaść czy tez nie, kto będzie chciał przejść to przejdzie, kto nie będzie chciał to zostanie wymazany i tyle. Nie mówcie, że się nie da, bo sie da.

• Cytat od Bresia (L): „Cytat od chemikos: „Dajcie teraz eko x1 i flota x5 Wtedy będzie walka o surowce. ” co to się z Tobą porobiło chemiś:D ” polatal ze mna w sd

• Cytat od Toadie: „Postaram się dziś, ale mam 3 uni do zrobienia. Najdalej jutro powinny być już wyniki ” luźna guma Bro. To przez @_Pawelos_ bo mi przypomniał o tej kategorii.

• Toadie dobry człowieku, kiedy możemy się spodziewać wyników, bo napięcie rośnie, a trzeba badania wybrać. A jak Ci real przeszkadza to przyślij sekretarkę czy coś niech pomoże. Przepraszam,ze dwa posty pod sobą

• @najarany chomik sam oszust a wyzywa innych. No mówiłem poprawcie techy jeszcze pomyśle, że szczurek ma.lepsze od Ciebie @Ulissess to już będzie RIP I wstawcie takie gdzie się prEbijacie chociaż. ::D

• sugeruję poprawę statow bojowych. :p Szkoda że się nie przebiliscoe. :p

• Cytat od Czarnobrody: „Cytat od DarthMario.: „No nie mam pytań piękny zysk. a Ty yoss odczep się ode mnie bo może stać Ci się wirtualna ałka. ” Chłopie, Ty nawet takiego ... jak ja nie umiesz spakować a co dopiero Yossa. Zejdź Pan na ziemię.... ” Skoro jesteś bez urlopu z 40 minut, to nawet już mi się nie chcę palić Ci moonów. Łatwiutko mogę go złomnąć, wejdę na konto usunę moona z urlopie i pozamiatam. Na szpicy dwa razy mi się udało. Aaa mam nadzieję, że zamiana konta Ci posłuży

• No nie mam pytań piękny zysk. a Ty yoss odczep się ode mnie bo może stać Ci się wirtualna ałka.

• Cytat od bocieek: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od _Pawelos_: „Aktywisty i walecznego łowcy ale chyba nie ja w kategorii łowcy wygram, choć jeszcze wszystko sie może zdarzyć ” Aaaa zapomniałem o tym. dziwna jak dla mnie kategoria, ma pewną wadę, ale jak jest to niech będzie. ” Bardzo dziwna Graty Marys top1, ja tam z drugiego miejsca całkiem zadowolony jestem uwzględniając czas Nie dało rady się nawet zbliżyć do Ciebie ” W sumie to ta wygrana spowodowana głównie jednym RW, reszta to jakieś drobn…

• Cytat od _Pawelos_: „Aktywisty i walecznego łowcy ale chyba nie ja w kategorii łowcy wygram, choć jeszcze wszystko sie może zdarzyć ” Aaaa zapomniałem o tym. dziwna jak dla mnie kategoria, ma pewną wadę, ale jak jest to niech będzie.

• @_Pawelos_ dwa laury w czym niby? Gratuluję swojej drużynie, która dzielnie walczyła oprócz jośka. Chemikosowi większej floty, to jeszcze może będzie okazja razem polatać.