Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

To fakt - nie poznaliśmy się na uni 43 ale to nie oznacza że moje słowa są mniej warte niż telewizji lub prasy. Mogę Ci tylko powiedzieć że to nie jest normalna sytuacja jak klub donosi i szykanuje nas na prawo i lewo w majestacie prawa a swoje dołożą jeszcze Gazeta Wyborcza i TVN. Nie jest normalne to że Platforma Obywatelska chce spłacić swój dług wdzięczności zaciągnięty przez kampanię wyborczą w postaci nowego i taniego zródła zarobku rzędu 8-10 milionów zł w skali roku jakim będzie Stadion …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie będę się wdawał w polemikę bo Ty wiesz swoje a ja wiem swoje... I uraziłeś tutaj wiele osób ale wybaczymy Ci. Pomimo jeszcze zaschniętej krwi na policzkach po powrocie z "szalików" ale tym razem wybaczymy... ACAB HWDP JWP TEREFERE SRUTUTUTU i takie tam. aaa i wyjaśnimy - na mecz nie przychodzimy popatrzeć jak graja tylko sprzedać działkę koksu. I zdradzę tajemnicę - widelec noszę w lewej kieszeni

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „ źródło: Polska The Times Na początku było spokojnie, ale jak jakaś grupka zaczęła śpiewać, to policjanci wpadli na nas. Dostałam pałką, a kilku dosłownie przebiegło po mnie. "Na ziemię, kur...!", krzyczeli - opowiada wciąż roztrzęsiona Agnieszka, 20-letnia studentka polonistyki. "Kopali nas i bili po twarzach, rzucali bluzgi. Mówili, że wreszcie się do nas dobrali" - dodaje 23-letni Kamil, też student, relacjonując już sceny z komisariatu. Oboje znaleźli się w grupie kibiców zatrzymanyc…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

zaspokoję Twoją ciekawość mogę się zalogować elektronicznie do systemu i sprawdzić jak chcę zakupić miejsce czy ono jest wolne. System indentyfikacji kibiców na coś się nareszczie przydał :lol:

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Jak każdy zapewne zastanawia się dlaczego nasz kraj to ciągłe afery korupcyjne, brak infrastruktury, długi i wałki. Skąd wzięła sie opinnia o Polakach, żę to oszuści, złodzieje itd? Więc powiem wam skąd..... Mamy teraz doskonały przykład - brunda poltyka, brudne prowokacje w mediach i prezent dla ITI od miasta za 500mlzł w postaci stadionu. Jakim prawem ITI ma dostac taki stadion? Stadion należy sie Legii za to jak reperezentowała Warszawską piłkę w Polsce oraz Polską piłke na arenie międzynarod…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

dzwonił do mnie kumpel - 500zł kary i zawiasy 3mieś na 2 lata i 2 letni zakaz stadionowy za (tu uwaga!) PRZEBYWANIE W GRUPIE RZUCAJĄCEJ RACAMI (!) cyrk po prostu cyrk... 760 osób z zakazami w tym matki z dziećmi i osoby pod 50 lat. Tym razem ktoś przesadził... Być może Ziobro na odchodne chciał pokazać że sądy 24h jednak działają...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to obrońcy prawa - dawajta pisać jacy to kibice Legii źli i chuliganią na całym mieście. Prawie 750 zatrzymanych bandytów którzy byli wyposażeni w 1 (słownie: JEDEN) kastet, 1 (słownie: JEDEN) widelec (bo ktoś pożerał kebaba) i 1 (słownie: JEDEN) ochraniacz na zęby... STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI ! ! !

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Wstyd mi za to co się dziś działo na stadionie Górnika. Wstyd mi za kibiców i wstyd mi za pilkarzy... Kibice - dziś pokazali żę hasło "Cała Legia zawsze razem" jest tylko pustym sloganem śpiewanym na ich potrzeby. Piłkarze - że mają odwagę przychodzić do kibiców tylko po wygranych spotkaniach. Wtedy czują się mocni... piłkarzyki - pajacyki Wogóle nie ciesze się z wyniku po tej żenadzie. Wolałbym żeby piłkarze dostali po tyłku a żeby przyszli i podziękowali za doping. Wstyd...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nareszczie można popatrzeć jak grajki kopią piłkę 75 min i 3-0 oby tak dalej

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

O północy w niedzielę zamknięte zostanie okienko transferowe. Na ewentualne sprowadzenie nowych piłkarzy Mirosław Trzeciak ma więc coraz mniej czasu. Jednak dyrektor ds. sportowych Legii latem i tak nie próżnował. Na Łazienkowskiej pojawiło się kilku nowych piłkarzy. Nie można jednak powiedzieć, że po ich pozyskaniu gra "wojskowych" stała się zdecydowanie lepsza. Poniżej przedstawiam subiektywną ocenę letnich transferów Legii. Mikel Arruabarrena Sprowadzenie hiszpańskiego napastnika wywołało fal…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

nie obraź się ale "niech Twoje słowa się w g... obrócą" jak mi tak życzysz jeszcze niestrawnośc z rana by była a co do normalności na Ł3 to jest tak normalnie jak normalny jest zarząd. Pamiętaj że ryba zawsze się psuje od głowy

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Inaczej sie gra jak kibice sa z druzyna na dobre i na zle, a inaczej jak od roku olewaja zespol i walcza z klubem, bo tak to trzeba nazwac. jeżeli uważasz że przejechanie tylu kilometrów znając aktualną sytuację polityczną w Rosji (mimo telefonów od KP żeby NIE przyznawano wiz kibicom) zdzierając gardło przez pełne 90min OLEWANIEM drużyny to powiem tylko jedno: DOBRANOC

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

My dobrze wiemy co robimy, jednak ni w ząb nie wiemy co robią piłkarze

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

a wiecie co mnie po tym meczu najbardziej boli? Nie to że przegrali tylko jak to Rassija napisał: "mowi sie trudno Legii na wiecej w tym sezonie UEFA stac nie bylo" i takie jest podejście tej drużyny do tego co się dzieje. Działacze jedzą łyżeczką i odbija się im to czkawką a jak nic się nie zmieni to udławią się tą łyżką i pierwszy raz po wojnie Legia spadnie do niższej klasy rozgrywkowej. Po tym co pokazali po ostatnim gwizdku nie nastraja optymizmem. Przegrana drużyna jak schodzi z boiska prz…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „kaLasz napisał(a) tylko zeby znowu nie było tak, że jak KP cos chce to Bosman i SKLW fajne, a potem sami bandyci... tak juz było chociażby jak potrzebowali lobby na rzecz stadionu w ratuszu, a potem nadawali na SKLW. Ja im po prostu juz nie ufam i wszędzie dopatruję się "haczyków", ale sami na to zasłużyli.” Powiem tak - Bosman i tak nie dostał pozwolenia na przedłużenie dzierżawy więc i tak będzie musiał przenieść interes z tamtego miejsca. Nie wiem tylko czy on ma na 100%b pozwolenie o…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „ Bosman prowadzi rozmowy z ITI, prawdopodobnie za połowę wcześniejszej kasy odsprzeda prawa do starego logo. I tak na tym zarobi, a potem ITI zarobi przez lata więc wszystkim się opłaca. Zresztą miasto już wymówiło dzierżawę sklepikowi z pamiątkami i jest to ostatnia szansa żeby coś zarobić. Dzisiaj w ratuszu Bosman na dzień dobry całował Hankę w rękę a potem była czterogodzinna narada. On wyszedł uśmiechnięty, ona także, Kosmala z Ostrowskim też smutni nie byli. Będzie dobrze, będzie st…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Odzywam się mało - urlop i malowanie mieszkania robią swoje... Co do tych naszych "wyników" to mam pewne info z klubu że dni Urbana są policzone i że nasze gwiazdeczki chcą się go pozbyć w zamian prowadzone są rozmowy z panem Henrykiem Kasperczakiem ale czy dojdzie do porozumienia to czas pokaże... Legia będzie tracić punkty bo piłkarze chcą go spuścić. Jak ktoś chce zarobić kasę to niech postawi na remis na następnym meczu nie powinien się zawieść

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No i po spotkaniu z piłkarzami - na 100% nie bedzie wrzutów na ITI. Ciesze się z tego bo z trudem przyznaje że to było żałosne co S. i Sz. przezentowali... Czy będzie doping - wielka niewiadoma. Dla mnie dużym pozytywem jest to że piłkarze zaoferowali się w mediacji i chęć powrotu do normalności. Wszystkich już męczy ta sytuacja. Gdyby to zależało ode mnie to po prostu zacząłbym współpracę od zera - z czystą kartą. Być może to powrót normalności na Łazaienkowskiej. Oby...

• TS Wisła Kraków.

Bemek - - Piłka Nożna

No to jako pierwszy gratuluję awansu i liczę na niespodziankę w spotkaniu z dumą katalonii. Naprawde się cieszę że Wisełka nabija punkty do przelicznika uefa - oby tak dalej

• TS Wisła Kraków.

Bemek - - Piłka Nożna

Ehhh nasze kukułcze jajo wyleciało z gniazda a na poważnie to nasuwa się pytanie: dlaczego dopiero teraz? Bednarz jest dla mnie synonimem złych transferów na Legii, zawsze się dziwiłem czemu Cupiał zatrudnił jego na stanowisko dyr. sport.