Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

to wcale nie musi być zły pomysł a co do straconych pieniędzy... znów będą narzekać że nie ma kasy na transfery bo coś tam... jak dla mnie to cyrk na kółkach a nie prfesjonalny klub...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

kolejny raz nasz klub pokazuje pełny profesjonalizm w tym co robi i kolejna sprawa w sądzie przegrana przez KP... Cytat: „ Legia Warszawa przegrała bezprecedensowy w historii polskiej piłki proces przed Sportowym Sądem Arbitrażowym w Lozannie (CAS). Chodziło o bezprawne rozwiązanie kontraktu z serbskim obrońcą Mirko Poledicą. Piłkarz wygrał odszkodowanie w wysokości ponad 120 tys. euro. Żeby odzyskać pieniądze, Poledica stoczył z Legią prawdziwą wojnę. Awantura zaczęła się w styczniu 2006 r., ki…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Pożyjemy - zobaczymy... Powiem tak ITI zrobiło niezły interes ponieważ będzie miało herb na wyłączność za podobną cenę jaką dawało CWKSowi za częściowe prawa a CWKS niech sobie pluje w brodę że nie skorzystał. Przy okazji strajkującym odpada potężny argument co do prowadzenia protestu. ITI i tak postawiło na swoim... Co do tego że będzie panowała samowolka to nie zgadzam się z tym do końca ponieważ Legia będzie wchodziła na giełdę a przez to będzie musiała być jasna i przejrzysta dokumentacja dl…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Ten człowieczek został persona non grata na wyjazdach i więcej się nie pojawi z nami na meczu...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

ITI przejmuje CWKS Legia! Cytat: „ Dziś o godzinie 14 odbyła się rozprawa sądowa, na której obecny był syndyk masy upadłościowej Tomasz Sadowski. Syndyk od półtora roku zarządzał mieniem Stowarzyszenia CWKS Legia. Syndyk wycenił majątek CWKS Legia na 1,6 mln zł. Do dziś chętni na zakup upadającego klubu mogli wpłacać wadium w wysokości ok 10%. Uczyniła to jedynie firma ITI, która jest większościowym udziałowcem KP Legia. Sąd podjął decyzję o sprzedaży majątku. "Nie wiemy czy ITI chce tylko w ten…

• Odchodzimy od tematu ale muszę dodać swoje 3 grosze do tego zagadnienia. Rozumiem - szybkie odbicie kolegi od policji i szybki powrót na trybunę a nie totalna kilkuminutowa nawalanka ze wszystkim co się rusza! Dla mnie to był wstyd bo zdążyła telewizja to wszystko pokazać jak gnoje kilkunastoletnie wyrywały krzesełka i hulaj dusza na policję. Ustawki poza stadionem i uczęszczanymi miejscami - jestem za. Chcą się tłuc - niech się tłuką w swoim gronie ale nie róbmy bydła na stadionie... Co do częs…

• Ja do dziś jestem w szoku. Jednak syndrom drugiego meczu istnieje w głowach piłkarzy. Wyszedłem na chwilę do toalety i było 2:1 Moja narzeczona przed tv robi o_o mój kolega a ja Na poważnie: zbyt szybko uwierzyli że krzywda im się nie stanie i mamy efekty. Czy winię Boruca za tą pierwszą bramkę? Nie tylko jego bo obrońcy powini do końca asekurować jego a 3 się patrzyło jak wbijają nam bramkę. Druga była konsekwencją pierwszej i niesamowitego farta przeciwników. Grupa nam się zrobiła ciekawa ale …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

no to się zaczeło Cytat: „ Wczorajszy list prezesa Legii do prezesa Lecha, odnoszący się do okazjonalnej sektorówki lechitów, nie pozostał bez reakcji ze strony poznańskiego klubu. Stowarzyszenie Wiara Lecha napisało odpowiedź na pismo Miklasa. Co prawda list był adresowany do Andrzeja Kadzińskiego (Prezesa Zarządu KKS Lech Poznań S.A.), jednak ten nie jest w stanie teraz odpowiedzieć. "Prezes Lecha jest na urlopie, a wiceprezes pojechał na losowanie fazy grupowej Pucharu UEFA" - poinformowała L…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

"Wybaczamy i prosimy o wybaczenie..." No to nareszczie się wyjaśniło o co nam chodziło że nie podoba nam się Wasza sektorówka. Temat zamknięty a z Milkasem bedę się widział pewnie w piatek przed meczem więc osobiście mu podziękuję. buehehe wypominaj, wypominaj mi nawet jak zapomnę bo mam dziś chwilę słabości i nie chcę powtórki :lol: rozmowy trwają więc jestem podekscytowany... a nóż siekiera będzie znów spokój

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

a tu jeszcze przedstawię kulisy meczu w Poznaniu. Szczerze? Nie spodziewałem się takiej reakcji a zwłaszcza reakcji od tej osoby. Napiszę tylko tyle: Brawo Panie prezesie! Cytat: „ Pan Andrzej Kadziński Prezes Zarządu KKS Lech Poznań S.A. Szanowny Panie Prezesie, Podczas wczorajszego spotkania Lech Poznań Legia Warszawa doszło do wywieszenia przysłaniającej całą trybunę flagi, przygotowanej przez kibiców Kolejarza. Obraz przedstawiający panoramę zniszczonej Warszawy miasta, które zostało zrównan…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

zacznijmy od końca: kondolencje przyjęte i możesz być pewien że ta flaga nie powisi długo na tym stadionie Giza i Chini grali tragicznie ale to już przestało mnie dziwić... Doping na Legii - sam wiesz jak jest i dlaczego więc porównywanie tego jest co najmniej nie na miejscu. No i doszedłem do początku pamiętny Puchar Polski... Szkoda że nie przedstawisz całej prawdy tego zdarzenia i co powodowało takie a nie inne reakcje bandytów (bo nie normalnych kibiców i dawno już to zostało wyjaśnione) na …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie wiem co chciałeś przekazać poza napinką tym postem ale mniejsza o to... Meczyk ładny nie był pod koniec straciło wszystko impet i odczułem wrażenie że obu stronom remis pasuje. Doping mi się podobał poza początkiem kiedy było tylko lżenie Legii. Mimo to w TV parę razy udało się naszym przebić Miło też było widać piro w naszym wykonaniu Jestem też pod wrażeniem rozmachu pseudo Panoramy Warszawy. Naprawdę sporo pracy musiało być przy tym ale odpowiedź się udała na szczęście martwi mnie jednak …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to doszliśmy do słodkiego pojednania xD ciekawe co wolałby do tego ciasta? Łyżeczkę czy widelec bo na pewno nie chochlę a na poważnie to szlag trafił porozumienie i Miklas skrzętnie to wykorzysta w swojej batalii brawo dla Nieznanego Sprawcy całego zamieszania...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Ogladałem ten mecz na sopcascie z powodu choroby i na te ostatnie 8 min poprostu łzy mi pociekły z żalu że mnie tam nie ma... ale mam dla Was miłą wiadomość. Na 90% prace na Żylecie rozpoczną się dopiero na koniec października więc to może nie być ostatni mecz na tej trybunie oby...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

oooo siemka Rassija nie wiem czy wiesz ale widzimy się w Poznaniu na meczu i potem idziemy na soczek bez względu na wynik meczu tylko bez wykrętów tym razem co do przynoszenia zysków - po co im my jak mają teraz zagwarantowaną kasę na stadion a to się równa około 10 milionów zysku w ciągu roku? Kalasz przypominam ci że w tym kraju kibic piłkarski = śmieć...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie chce mi się nawet tego komentować... mimo iż mam 38 stopni gorączki zamówiłem bilet online żeby się godnie pożegnać z miejscem dla Legionistów uznane za świętę... Nie pierwszy i nie ostatni raz przekonałem się że wartości takie jak honor, braterstwo, zaufanie, historia, tradycja... zostały zapomniane wraz ze zmianą herbu przez zarząd KP. Jestem już coraz bardziej zmęczony ciągłymi przpychankami z tymi ludźmi i ciagłym udowadnianiem tego że kibic = śmieć

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „ W 74. minucie meczu z Cracovią, po starciu z Pawłem Nowakiem, Sebastian Szałachowski opuścił boisko na noszach. Pierwsze diagnozy lekarskie wskazywały, że jest to złamanie nogi. "Mam chyba przykrą wiadomość, bo na pierwszy rzut oka wygląda na to, że Sebastian Szałachowski może mieć złamaną nogę. Na dodatek tę samą, którą leczył 1,5 roku. Mam nadzieję, że pierwsze diagnozy lekarza nie potwierdzą się i okaże się to tylko mocnym stłuczeniem" - mówił tuż po meczu Jan Urban. Niestety, diagno…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Wynik cieszy - to fakt. Żałuję że nie było mnie z chłopakami ale zdrowie nie pozwala Mnie jednak przeraża to co się dzieje z 3 muszkieterami z Hiszpanii... Śmiech na sali co oni pokazali. :lol: żeby zmieniać zawodnika ze zmiany to troszkę śmieszne

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No właśnie mam pytanie do moderatorów - czemu zostało skasowane pare postów? czy nie były na temat? Była debata która dotyczyła Legii i stadionu a moich postów brak

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

DjOgliver - wyjasnijmy jedno: to jest forum więc każdy może mieć własne zdanie, nikt Cie nie wygania z tego tematu, szanujemy Twoje wypowiedzi ale niekoniecznie musimy się z nimi zgadzać Zacznikmy od promocji klubu - odpowiedz sobie sam: Czy to jest normalne że TVN który powinien przecież wielbić klub, kibiców, piłkarzy tego nie robi? Telewizja jest potężną machiną medialną która może zniekształcić rzeczywistość i prawdę a pokazać to co może być dla nich korzystne. Dla nich (ITI) korzystne są 2 …