Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostCytat: „Bemek napisał(a) a ja po cichu liczę że Piast urwie punkty Wiśle. Piast u siebie stawia opór przeciwko drużynom z góry tabeli. Może być ciekawie... Lech będzie miał do czyniynia z Cracovią która walczy o życie w ektraklasie. Liczę na małe sensacje w tych meczach ^^” Patrzcie państwo - powiedzmy żę wyKrakałem rywale tracą punkty. Oby tylko Bodzio W. dał nam wygrać jutro
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostCytat: „ Piłkarze Łódzkiego Klubu Sportowego nie wyjadą na przedmeczowe zgrupowanie przed sobotnim pojedynkiem z Legią. To forma protestu piłkarzy ŁKS-u, którzy od dwóch miesięcy nie otrzymują wynagrodzenia. Rywale Legii do Warszawy wyruszą dopiero w dniu meczu, a na spłatę zaległości czekają do wtorku. Jeśli do tego czasu nie zostaną uregulowane wobec nich zaległości, piłkarze zapowiedzieli, że nie wyjdą na kolejny trening. Zaległości wobec nich wynoszą 1,2 miliona złotych. ” Oby tak dalej Z ta…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostCytat: „ Piłkarze Łódzkiego Klubu Sportowego nie wyjadą na przedmeczowe zgrupowanie przed sobotnim pojedynkiem z Legią. To forma protestu piłkarzy ŁKS-u, którzy od dwóch miesięcy nie otrzymują wynagrodzenia. Rywale Legii do Warszawy wyruszą dopiero w dniu meczu, a na spłatę zaległości czekają do wtorku. Jeśli do tego czasu nie zostaną uregulowane wobec nich zaległości, piłkarze zapowiedzieli, że nie wyjdą na kolejny trening. Zaległości wobec nich wynoszą 1,2 miliona złotych. ” Oby tak dalej Z ta…
-
TS Wisła Kraków.
Bemek - - Piłka Nożna
Postwszystko zweryfikuje i tak boisko... a teraz trochę faktów: Cytat: „ Po 25. kolejkach na czele tabeli znajdują się Legia i Wisła, z takim samym dorobkiem punktowym. Lech ma o jeden punkt mniej, ale w bezpośrednich meczach z Wisłą i Legią ma lepszy bilans. To znaczy, że Legia musi zgromadzić o jeden punkt więcej od Lecha by zdobyć mistrzostwo Polski. A wszystko za sprawą zmiany w regulaminie rozgrywek, która nastąpiła przed obecnym sezonem. Zgodnie z nim o kolejności w tabeli przy takiej samej li…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Posta jak to bywa w meczach przyjaźni - najczęściej pada przyjacielski remis
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Posta ja po cichu liczę że Piast urwie punkty Wiśle. Piast u siebie stawia opór przeciwko drużynom z góry tabeli. Może być ciekawie... Lech będzie miał do czyniynia z Cracovią która walczy o życie w ektraklasie. Liczę na małe sensacje w tych meczach
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostPOwiem że jestem zadowolony z widowiska. Potwierdziły się moje wcześniejsze obserwacje - Lech nie potrafi grać przeciwko drużynie stawiającej wysoki presing i to że Legii potrzebny jest zamiennik na "Rzeźnika" bo nie radzi sobie jeszcze. Bardzo dobry mecz w wykonianiu obu goalkeeperów. Wynik sprawiedliwy tylko według mnie za niski. Po tej kolejce wiemy to że nic nie wiemy Mistrz roztrzygnie się po kolejnej kolejce "na szczycie" Wisła - Legia oraz Śląsk - Lech Dawno już nie mieliśmy takich emocji…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Posthehe zobaczcie co znalazłem atmosfera przed meczem uruchamia nawet po(ł)etów Stoją na stacji jakieś śpiewaczki to są z Poznania Lecha chłopaczki stoją i sapią, dyszą i płaczą bo swego Lecha juz nie zobaczą choć tysiącami tu przybywali i choć o Lechu ciągle śpiewali to nie wiedzieli, że mają pecha bo pewna wronka pożre im Lecha, jedna wroneczka Amica z Wronek pożarła Lecha w jeden sezonek, lecz ty się nie martw drogi kibicu nazwiemy wronkę Lechem dla picu Damy jej Lecha flagi i szale a na stadion…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postżeby nie psuć atmosfery przed tym spotkaniem PO MECZU przedstawię kulisy rozmów SKLW z klubem Cieszmy się i radujmy (do pierwszej awantury oczywiście )
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostNo i mamy pierwsze zwycięstwo w tym roku na wyjeździe jutro Wisełka z Lechem dzielą się punktami i jest gitara
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostJeżeli zajmujesz się trochę psychologią to wiesz ze zespół piłkarski jest dla fana jak jego dziewczyna lub dla niektórych jak jego mała ojczyzna. Niweażne że jest korupcja, nieważne że jest słaby poziom. Ważne jest te 90 minut co się dzieje na stadionie. Nie ma wtedy nic poza meczem. Nic się nie liczy... a co do tego czy nic nie osiągnął to radzę zajrzeć w karty historii Mistrzostwo Polski (9-krotnie) - 1955, 1956, 1968/69, 1969/70, 1992/1993 1993/94, 1994/95, 2001/02, 2005/06 wicemistrzostwo Po…
-
według mnie najlepszy film ukazujący co potrafią gracze NFL od troszkę innej strony Filmik
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostZ tym że (L) to kompletne zero - kompletnie się z tym nie zgadzam ale to Twoje zdanie i je szanuję... Co do meczu to mówmy szczerze powinno być dwubramkowe zwycięstwo DyskoPolo... Co do zajść "kołoboiskowych" uderzyła mnie obłuda jaką przedstawili kibice zza miedzy. Koalicja z policją aby wyelimiować wejście legionistów a na Kamiennej wywieszony transparent " Piłka nożna dla kibiców " tego nawet nie da się określić stwierdzeniem żal.pl
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostRównież wróciłem dopiero do domku. Meczyku nie widziałem, miałem "inne" rzeczy do załatwienia Belit - u mnie zero z roku na rok coraz szybciej biegają
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostMacie info na ogólnym ale to co Wam przekażę nie ucieszy nikogo... Policja przygotowuje kolejną grubszą akcję pokazową co potwierdziło mi pare źródeł. Oczyszczane są komisariaty w Iwicznej, Otwocku, Siedlcach, Pułtusku, Mińsku Maz. oraz większe warszawskie (Wilcza, Cyryla i Metodego) Powodem tego jest przygotowanie miejsc dla kibiców którzy dadzą się sprowokować aPolicja bedzię prowokowała na każdym kroku. Mój brat który jest w OPP od 2 dni trenuje panowanie nad tłumem, ogólnie cała Nowa Iwiczna…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostJa także mam już skrzynkę nawet nie musiałem długo siebie szukać
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postniestety to Ciągle aktualne określenie wśród kibiców... nie myslisz tak jak oni - jesteś sprzedawczykiem. Smutne ale prawdziwe EDIT: Dziś serwis legialive.pl obchodzi okrągłą rocznicę 10 urodzin. Wszystkim redaktorkom i redaktorom trzymania fasonu Od 10 lat nieoficjalnej strony klubowej w Polsce. Tak trzymać!
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostTy jesteś specyficzny
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostHeh Rassija a jak mam reagować na osobę która raz, drugi i trzeci nie reaguje na prośby i groźby? Trzeba zmienić metody wychowawcze... i tu nawet Tusk nie pomoże ze swoją ustawą bo gówniarstwo czuje się coraz bardziej bezkarne. akcja " Kocham - nie biję" robi swoje... nie ruszaj mnie bo chroni mnie prawo... co z tego że sam je łamię? I tak jest z umysłem typowego gimnazjalisty...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostByłem, widziałem choć musiałem się kamuflować z lekka Jednak chciałem poruszyć kwestię gówniarstwa na % chcących zdemolować autobus 201. Dno i kilo mułu... w pysk trzeba jednego i drugiego a nie głupie uśmieszki bo takie zachowania trzeba wyeliminować...