Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Przykre jest to że niektórym ludziom spod znaku ultraski uderzyła sodówka... Temat jest rozwojowy

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

cytaty z legia.net Cytat: „Tak byłem i widziałem! Ochrona i policja faktycznie - prowokowali! Najbardziej mnie sprowokowali jak: Jakiś idiota rzucił butelka szklana przez płot w ochronę Kilku innych zaczęło zrywać banery z ogrodzenia stadionu Kilka osób napieralo na bramę p poz i chciało ja wywiązać Ktoś rzucił w tłum oczekujący do bramek petarde w wyniku ktorej ucierpiało dziecko I na meczu tez prowokowali Jak jakiś baran o imieniu kota z serialu Alf zamiast prowadzić doping w najważniejszym me…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Jak wrażenia po dzisiejszym meczu? Mistrz coraz bliżej

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

zrób skan - pośmiejemy się

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Dajmy Novo jeszcze trochę czasu. Zauważcie że zawodnicy ze starego składu jak dla mnie po prostu mu jeszcze nie zaufali. Szuka, pokazuje się na pozycji a ani Rado ani Ljuboja nie posyłają do niego piłek. Na początku z Vrdoljakiem było tak samo. On naprawdę ma papiery na grę... Dużą zagadką wydaje się Blanco. Coś czuję że z Ruchem możemy zobaczyć obu tych grajków razem na boisku. Zakańczając wczorajsze spotkanie - szkoda że nie wyszło ale zauważmy pewną zależność z przymrużeniem oka: sezon 1993/1…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Tak Pete - Wisła grała słabo czego rezultatem jest ten wynik. Gdyby grała poprawnie to skończyło by się przegraną Legii, 2 zawodników mniej to naprawdę spora przewaga. Wisła grała poprawnie, wg Ciebie na 3+ w defensywie bo w Legii nie miał kto atakować grając w 9 osób. Cytat: „ Probierz wiedzial, ze nie musi wygrac tego meczu” no kurde łaskawca jeden, ocalił piłkarzy Legii - bijmy mu pokłony

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Przyłącze się do poprzednika. Jeszcze nigdy nie widziałem tak słabo grających Wiślaków. Kumpel z Krakowa (kibic Wisły) jest załamany bezradnością z jakim Wisła grała. Niestety w 9 to i Barcelona miała by problemy ze strzeleniem bramki przeciwnikowi. Choto dwa razy zafundował nam podniesienie ciśnienia, dobrze że mamy Kuciaka w bramce Widać że nasze Czarne Złoto jest kompletnie bez formy. Na temat pracy sędziego się nie wypowiadam. Nawet Borek w Polsacie powiedział że sędziowanie było skandaliczn…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Ufff i tyle powinno się powiedzieć jeżeli chodzi o mecz z Podbeskidziem

• ..::Piłka::Ręczna::..

Bemek - - Sport

Z meczu podobał mi się tylko wynik. Bez "Kasy" w bramce widać że drużyna nie czuje się pewnie. Przykro to stwierdzić ale nie mamy dobrego rozgrywającego, za dużo jest niewymuszonych błędów przy podaniach na koło. Co mi się podoba z tego turnieju? - poziom sędziowania nareszcie jest więcej niż przyzwoity

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

powiem tylko tyle - jestem pijany ze szczęścia

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

hehe to żeśmy sobie przypomnieli jak się nazywamy Byłem dzisiaj w klubie na pożegnaniu koleżanki bo zmienia pracę (siedziała na kasie) i jeżeli wszystko skończy się na zamknięciu Żylety to karneciarzy maja wpuścić na południową. Takie są fakty na dziś. Żałuję że nie będzie mnie na Śląsku... Czytałeś wypowiedź Wójcika na temat całych wydarzeń? Prędzej mi kaktus urośnie niż SKLW doprowadzi do tego że NS będą się ich słuchać. Pozwolili im na dużo za dużo to niech teraz kombinują jak ogarnąć to całe…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Widzę że dyskusja idzie pełną parą - i dobrze. Karol co do stwierdzenia że Żyleta wypina się na resztę to nie są to słowa bez pokrycia. Wystarczy przypomnieć sobie czasy końca konfliktu, raptem parę miesięcy wstecz i przypomnij sobie jak tępiono "Żabkę" oraz inicjatywę portalu legia.net Jak w takim razie to nazwiesz? co do zamknięcia Żylety to na 99% będzie ona zamknięta. Swoją drogą jest to sprytny ruch bo na dobrą sprawę mamy tu samobiczowanie się klubu. Biorą winę na siebie i sami sobie już w…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat od **PIMP**: „... Ruch kibicowski w Warszawie czy Poznaniu ma sie dobrze i fanatycy/ultrasi zyja w symbiozie z piknikami...” Może w Poznaniu tak - w Warszawie są zdecydowanie tępieni i wyśmiewani. Sorry ale taka jest prawda

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Dobre Przy okazji flagi NS naszła mi się jeszcze jedna teza - oni mają problem z megalomanią. Zauważ jaka jest kolejność pokazania flag na Żylecie. Środek zajmuje ŻJZZW, na prawo TB a po lewej NS. I znów napomknę do Cyberf@nów bo pamiętam czasy kiedy ich flaga wisiała sobie samotnie na łuku od Łazienkowskiej i nie zajmowała miejsca ekipom dzielnicowym lub fanclubom. To tak dla zrozumienia kto teraz jest najważniejszy. Nie ten kto ma do przejechania 300km-500km tylko ten kto dalej rzuci racę na b…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

hehe inwigilacja zawsze była, zawsze jest i zawsze będzie. Co do kar to Ultrasi mogą się spodziewać że również ich to nie ominie.

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Byłem, widziałem więc i swoje parę groszy wsadzę w ten temat. Na temat piłkarski prawie już wszystko zostało powiedziane oprócz jednego - Legia nie odczuwa braku Iwańskiego. El Capitano rewelacyjnie wywiązuje się z pokładanych w nich nadziei. Co do wypowiedzi o NS to powiem tylko jedno: mają problemy ze sobą natury psychicznej. Powtórka z Pucharu Polski z Bełchatowem tyle że tym razem nauczeni doświadczeniem wsadzili race w łapy dzieciaków i kazali im rzucać na murawę. Sami nasrali w swoje gniaz…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Witam po dłuższej nieobecności. Runda się skończyła, można powoli kupować prezenty pod choinkę i myśleć powoli o rundzie wiosennej. Koniec roku to czas podsumowań więc i mnie też się wzięło na wspominki. Patrząc na tabelę można być zadowolonym, 3 miejsce i 3 punkty do lidera to wynik który każda drużyna brała by w ciemno na początku sezonu. Optymizmem napawa też prezes Kosmala który mówi wprost - Idziemy po mistrza! Kiedy jednak podda się tą sytuację głębszej analizie zapala się ostrzegawcze świ…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Piłkarze - otrzepać się, sztab - wyciągnąć wnioski "Zdarza się" "Taka jest piłka", albo lepiej - "Shit happens". Tak można optymistycznie zakończyć 13. rozdział sezonu 2010/2011 pod tytułem "mecz z Wisłą na wyjeździe". Trener Maciej Skorża po zawodach powiedział, że Wisła zagrała tak jak przewidywał. My również pisaliśmy, że szansą Legii są obrońcy Wisły, ale trzeba uważać na coraz lepszą ofensywę w składzie Kirm, Garguła, Małecki i Brożek. Wszystko się potwierdziło za wyjątkiem jednego istotneg…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Komplet na trybunach będzie. Biletów w kasach już brak. Zainteresowanie jest ogromne bo jakby nie patrzeć przyjeżdża lider a i drużyna zaczyna grać tak jak się od niej wymaga. Wygrana Legii strasznie spłaszczy tabelę. Jakoś dziwnie jestem spokojny o to że Polonia też urwie punkty Lechii. Zapowiada się ciekawa runda wiosenna...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

a ja na to jak na lato. Zima obaj zostaja wystawieni na sprzedaz. Co do powrotu ich do kadry to niestety ale az tak szerokiej lawki nie ma aby przy urazach Choto i Rybusa mozna bylo wpusic nieogranych dzieciakow na ich miejsce. Skorza musial kogos dodac do podstawowej 18. sorry za brak polskich znakow.