Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ło losie... trochę nie zaglądałem tutaj i prawie omineła mnie taka fajna wymiana zdań Widzę że Legia rozpala co poniektórych do czerwoności. Powiem tak - i dobrze bo to klub obok którego nie da się przejść obojętnie i pisać o nim bez emocji Przeczytałem cała poprzednią stronę, z częścią zdań się zgadzam, z częścią nie a niektóre muszę wyjaśnić ponieważ w niektórych sprawach się mylicie... Zacznijmy od początku poprzedniej strony Poruszyliście temat domniemanej korupcji Legii w zdobyciu MP 1993r …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Rassija jeżeli już mamy być dokładni to w lidze mamy ITI Legia Warszawa, Dyskobolia Polonia (w skrócie Dysko-Polo ) i Amica Poznań Przyganiał kocioł garnkowi Co do FK Moskwa to jest to liga rosujska a tam nie ma słabych drużyn

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

"Na barykady Warszawo,Zwyciężaj w codziennych bojachTwe gruzy są twą sławą,w twych zgliszczach jest wielkość Twoja.Bo serca mamy odważne nie można ich uciemiężyć.Śmierć ? Nieważne ! Ważne-Zwyciężyć !Przemówił wróg do Warszawy:"Wywieście chusteczki białe.Za łyżkę niemieckiej strawy sprzedajcie wolność i chwałę"Lecz serca nasze odważne nie można ich uciemiężyć.Śmierć ? Nieważne ! Ważne jest Zwyciężyć !Przeż pożary i dymy od Woli po Mokotów,Brzmi nasze hasło"Walczymy" i dumny nasz odzew"Gotów"Bo se…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Witamy kolejnego Legionistę na forum coraz nas więcej i spodziewam się rychłego spotkania w realu Co do wskazówek S. to powiem tak - on nie jest wyrocznią w kwestiach wyjazdów pozostań sobą pozdro!

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Niestety problem tu jest bardziej złożony bo nikt nie jest w stanie odpowiedzieć co się stanie jak ITIoci nie dostana stadionu to co się z Legią stanie... Przewiduję najgorszy scenariusz np. Widzew wykupuje akcje od ITI i pod licencją Legii wracają do pierwszej ligi a Legia ląduje w trzeciej. Niemożliwe? Nic już by mnie nie ździwiło...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Na to czy powstanie odpowiem tak: przeczytaj TEN artykuł na legialive.pl a ja niżej zacytuję mojego posta jaki zostawiłem na tym serwisie... Cytat: „ Bemo(L)as, 12.07.2008 18:31 - *.centertel.pl po przeczytaniu tego artykułu nasuwa się tylk jedna rzecz która charakteryzuje ITI - sprawę stadionu przekłada nad dobro klubu Legia i nie będzie ich obchodzić co potem się z klubem stanie. Coraz bardziej jestem przekonany nad tym że jak nie dostaną stadionu (który z wynajmu samych biur będzie zarabiał g…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Taaa 20zł na Żyletę tylko jest jedno ale - pierwszeństwo maja ludzie z karnetami a znajac realia wszyscy karnetowcy wykupią właśnie tam miejsce ... w wolnej sprzedaży nie będzie już tam wolnych miejsc... ale i tak uważam że to właściwe rozwiązanie z otwarciem Żylety do czasu rozpoczęcia remontu

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Heh przynajmniej wiem z jakiej trybuny bede oglądał Puchar Uefa Żyleta otwarta na mecz z FK Homel Jak informuje oficjalna strona Legii, na spotkanie pierwszej rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA z FK Homel, otwarta będzie trybuna odkryta, tzw. "Żyleta". Sprzedaż biletów prowadzona więc będzie zarówno na trybunę Krytą, przed Krytą, jak i na Żyletę. Nie są jeszcze znane ceny wejściówek na spotkanie zaplanowane na przyszły czwartek na godzinę 20:45. Na mecz z drużyną z Białorusi, jak i na pozostałe …

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Niestety ale podział kibiców stał się faktem a doszły mnie słuchy że mimo tego że karnetowcy nie wykupią wszystkich miejsc to nie będzie można zakupić biletu ponieważ Wa_ter i Mik_as będą je rozdawać sponsorom i innej maści "vipów"

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie odzywałem się długo bo miałem do załatwienia pare spraw z Stowarzyszeniu i nie miałem czasu (nawet po części chęci) żeby przedstawić Wam co się dzieje w SKLW a dzieje się nie za dobrze... w skrócie - zastanawiam się nad dalszym uczestniczeniem w tym wszystkim. I to poważnie się zastanawiam... załącze Wam jeden tekst który w większości przedstawia mój pogląd na to co się dzieje w mojej kochanej Legii Cytat: „Lolek napisał: Przyznam szczerze - jestem tak zmęczony sytuacją w jakiej się znaleźli…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Niestety póki nie odejdzie ITI lub SKLW nie opuszczą pewne osoby nie będzie normalności na tym stadionie. Powoli zacząłem odsuwać się w cień bo po prostu zacząłem się nie zgadzać i z jedną i drugą stroną... Nadzieja podobno umiera ostatnia ale ja wierze że jeszcze będzie normalnie... oby...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Chcecie się dowiedzieć po co? proszę bardzo.. Wyglada na to ze klub podzielil kryta na trzy parcele. Stowarzyszenie wraz sympatykami dostalo sektor F. Sektor E to uzupelnienie F i normalni "ze wskazaniem na sklw". C i D to honorowa i normalsi. A i B sa chronione specjalnie. Tam nie ma prawa sie dostac nikt ze Stowarzyszenia oraz nikt z zadnych znanych grup. Najprawdopodobniej to wlasnie tam klub umiesci swoj nowy chor, orkiestre . To wlasnie stamtad poplyna piesni o wielkosci Legii pod przewodni…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to powiem że według najnowszych przecieków Roger jest warty 4 miliony... ale funtów a nie Euro a i tak uważam że puszczanie go za taka kasę to jest głupota Ciekawe jak tam nasz Boruc... Pewnie oferty spływają z całego piłkarskiego świata Śmiać mi się chce jak jeszcze pół roku temu trener Milanu mówił że wydanie 10 milionów Euro na niego jest pomyłką grzecznie cofnął swe słowa i TERAZ skłonny jest tyle za niego dać. Tylko że i tak nic z tego nie wyjdzie bo Totenham daje 12

• Ufff laptop mi działa bo po wczorajszym troche "się popsuł" Powiem tak: według przepisów sędzia MÓGŁ podyktować tego karnego ale pierwszy raz widziałem żeby ktoś to tak perfidnie zrobił. Jest to skandal na skalę całych mistrzostw i na pewno nie pozostawią tego sami sobie... Teraz musimy liczyć na cud że Austria wygra z Niemcami a że my strzelimy więcej bramek niż oni w mezcu z Chorwacja. Awansujemy wtedy kosztem Niemiec co może jest szaleństwem ale po wczorajszym wszystko jest możliwe... Mam pap…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Urban cwaniakuje? Rozwiń proszę swoją myśl bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi... Chyba że przyszedłeś tu po to żeby tylko sobie posta nabić...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Pożyjemy - zobaczymy... Póki nie zobaczę go na treningu jak pakuje bramki to nie uwierzę. Oby nie było jak z Balbiną i Oseii

• No i niestety niemiecka pierwszy meczyk w plecy... zostają nam jeszcze 2 standardowe dla naszej reprezentacji: o wszystko i o honor Naprawde nasi nie grali tragicznie. Golański zepsuł drugą bramkę ale w przekroju całego meczu on pierwszy nadawał się wg mnie na zmianę. Wejście Rogera - miód! Miło było patrzeć jak wkręca w ziemie niemiaszków Krzynówek wg mnie największy pozytyw biegał absolutnie wszędzie. Widać było jednak brak Błaszczykowskiego ale cóż poradzić - show must go on...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

no i klub podał ceny karnetów na ten sezon. Potwierdziło się to że jednak to był ostatni sezon na Żylecie. Kij im w oko! karnety2008.png Jakieś komentarze? Od siebie dodam tyle że przerzucam się tylko na wyjazdy. Ceny dla mnie są skandaliczne...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to pieski Waltera maja pożywkę na portalach... niestety to było do przewidzenia, to był proces pokazowy i musiał się tak a nie inaczej skończyć...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Astiz odchodzi przygnębiło mnie to i to bardzo... Legia zostaje bez obrony na przyszły sezon. Co do tego nowego pana ds bezpieczeństwa to poszperałem w jego historii i to jest bliski współpracownik naszego kochanego pana Misztala! Czyli wszystko zostaje po staremu...