Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-296 z 296.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siemano;] Nowe uni chyba za mocno weszło:D Z dedykacją i pozdrowieniami dla PCMF Pozdrowionka dla BlackSun Dnia 13-12-2018 23:52:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [B_S] ________________________________________________ Niszczyciel 2.425 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Cowboy Bebop [iKot] ________________________________________________ Mały transporter 2.543 Duży transporter 409 Lekki myśliwiec 202 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 1.905 Ok…
-
Heja;] Takie tam, dawno mnie tu nie było to się przypomnę:) Pozdrowienia dla BlackSun i PCMF, obrońcy powodzenia w realu, i szacun za graty i ładne zachowanie @EDIT: 11.12.2018 12:17:31Megashira Za szybko wystawiles na forum i nie zdazylem napisac Nie mam tam konta a chcialem cos dodac. Mozesz wkliec? Gratulacje dla Yodeu podwójne: Raz za wyklikanie bo dla mnie taki gracz zasluguje na szacunek. Widac skill. Zlomowanie kogos tylko dlatego ze zostawil 30min dluzej flote bez pilnowania jest slabe. …
-
Dzięki za lot Panowie, dorzucam pozdro dla PCMF i całego LHiK
-
No witam:D Wieem wiem, że push, itd. - przepraszam, nie mogłem się powstrzymać A tak serio, to chyba spora część uni wie czyja to była "moonowka", więc na hejt odpowiadał nie będę, trafiło się jak ślepemu psu na obcej wsi, login ponad godzinę po fsie więc nawet drugi raz zdążyłem obrócić Obrońcy, hmm nie wiem czy SzO, pewnie bardziej łagodnego kaca po piątkowej imprezie albo soczystego klina życzę:) Pozdrowienia dla BlackSun i LHiK Dnia 01-12-2018 16:17:01 następujące floty spotkały się w walce:…
-
Heja;] Cały dzień bez latania niebawem to trzeba zrobić zapasy na zimę:) Pozdro dla LHiK a obrońcy SzO:) Dnia 27-11-2018 14:10:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiK] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.670 _________________________________________ Obrońca Romanejro [CKM] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 595 Lekki myśliwiec 592 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 84 Okręt wojenny 400 Recykler 42 So…
-
Dzień dobry:) Chyba po raz pierwszy się naciąłem na odwrót 1:3 więc trzeba było coś z reszty posklejać, ale siadło Pozdrowienia dla LHiK Dnia 23-11-2018 06:13:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiK] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 6.908 Krążownik 250 Pancernik 110 _________________________________________ Obrońca pluszak [OCTO] ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 631…
-
Dobry:) Skromnie, ale żeby nie było, że tylko bunkry oram Obrońcy SzO chyba nie życzę za bezczelne i wulgarne wiadomości, długo uciekał owczarnią nie szczędząc szydery ale w końcu mu się chyba przysnęło Pozdrowionka dla całego LHiK Dnia 22-11-2018 23:03:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiK] ________________________________________________ Niszczyciel 720 _________________________________________ Obrońca Rupert [E-T] ________________________________________________ Duży …
-
Siemanko, wróciłem! Pozdrowionka dla LHiP Obrońcy SzO, i pociechy z kulki:) Mały biforek:) - ogotcha.universeview.be/en/rep…28-5f30-88c8-ad08c114b664 Główna impreza : Dnia 04-11-2018 20:11:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 87 Niszczyciel 50 Krążownik 36 Pancernik 2 _________________________________________ Obrońca Piaskun [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży tra…
-
No cóż, twardy reset w realu i w grze xD jeszcze raz gratki dla atakujących:D Przyczyna prozaiczna - człowiek nie wielbłąd, a i spać kiedyś wypada xD Siły zregenerowane także zaraz się widzimy ponownie, oby już po właściwej stronie
-
Serdeczność! Pierwsze pozdrowienia dla PCMF zgodnie z obietnica:D Kolejne dla Black Opium (Ty wiesz za co:D) I dla całego Sojuszu LHiP SzO i gratki obrońcy, który niedługo zostanie Tatą, pozdrowienia dla narzeczonej, którą wiózł do szpitala w trakcie fsa Dzięki Jacq za lot:) Obrońca przyspieszył trochę produkcje wrzuconą na stocznie przed lotem, nieopłacalne ale śmiałe posunięcie (żeby nie było, nie mam pretensji nic a nic o anty, sam zareagowałem przeklikując sondy żeby ratować sytuacje:D) więc…
-
Siemano;] Pozdro dla LHiP :)) Dnia 02-11-2018 18:51:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 1 Okręt wojenny 94 Pancernik 30 _________________________________________ Obrońca halszka [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 36 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 60 Okręt wojenny 14 Recykler 40 Sonda szpiegowska 22 Satelita słoneczny 7 Wyrzutnia rak…
-
Witam ponownie:) Pozdro dla PCMF i LHiP Dnia 01-11-2018 20:52:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 95 Pancernik 7 _________________________________________ Obrońca Kooombiii [G_C] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 11 Krążownik 52 Recykler 18 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 2 Lekkie działo laserowe 160 Mała powłoka ochronna 1 _________________________…
-
Heja;] Obrońca złom zwiosłował, więc szo nie ma co życzyć, no ale cóż;d Pozdro dla LHiP Dnia 29-10-2018 06:02:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca Dajnawarjacisiur ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 17 Ciężki myśliwiec 5 Recykler 4 Sonda szpiegowska 18 Satelita słoneczny 16 Wyrzutnia rakiet …
-
Dzień dobry Good to be back:) Dnia 28-10-2018 05:15:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yodeu [Torpol] ________________________________________________ Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca torcida ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 3 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 3 Recykler 1 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 1 Wyrzutnia rakiet 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Yodeu [To…