Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TAK Dnia 09-01-2020 10:09:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nie smoko [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 220.517 Pancernik 3.528 _________________________________________ Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.091 Pancernik 3.095 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca dziadek [Eko] ________________________________________________ Krążownik 239 Okręt wojenny 801…
-
Siema, ST solo nr 3 flota i satki zostawione za bunkrem, jakiś tam zysk wychodził, więc skuszony kryształem ruszyłem po to. Pozdro dla SITHów Dnia 03-01-2020 08:28:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.344 Bombowiec 194 Niszczyciel 16 Reaper 45 Lekki myśliwiec 27.387 Krążownik 1.985 Pathfinder 220 Okręt wojenny 1.975 Pancernik 1.817 _________________________________________ Obrońca Bago __________…
-
Siema, ST solo nr. 2 Bez historii, wypatrzone transportuj na fali. Straty spore, bo leciałem pod 3:1. Obrońca off, nawet nie podniósł tego co stało, dlatego się tutaj w progu zmieściłem. Pozdro tradycyjnie dla SITHów, na czele z moonmasterem, który żeby postawić jednego moona tak się poświęca dla soju, że szkoleniowo puszcza tyle prób ile mi potrzebnych było do postawienia pięciu kulek Śrubki u mnie, obrońcy SzO Dnia 02-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20…
-
Cytat od Tribuni Plebis: „Cytat od mareczekz20: „Cytat od Schutze1: „Gratulacje Mareczek (kolego z u47) . Gratulacje obrony. Przetapiaj dalej. Powodzenia. ” O moje pierwsze uni Cytat od edol: „kłamstwa , mareczek nie ma kolegów.. SzO atakującemu ” Potem mnie będziesz przepraszać z głową między moimi udami ” Nie wiem jak się bawicie ale niech to pozostanie tajemnicą, nie mam ochoty aby sałatka wychodziła w druga strojne z powodu waszych zabaw ” My tylko wieszaliśmy lampki świąteczne i siedziałem …
-
Siema, debiut solo na tym uni. Podstawka na planetę pod falą oglądam sobie spokojnie wiedźmina zerkając na wracającego FSa gdy ukazały mi się skany moona i planety od tego przedziwnego sąsiada. No nic czasami się zdarzają, ale gdy zobaczyłem rozbijaną sondę o moona żeby zrobić PZ (nie wiem po co, bo był tylko niewidoczny) to już wiedziałem że będzie wesoło. Flota wróciła na moona, to rzucalem na krótko do siebie na pz, zwracając przed dolotem za każdym razem. Gdy już myślałem że dał spokój bo ak…
-
Takie tam ST do porannego dzbanka wstawiam za kolegę Od niego pozdro dla sojuszu SITHów (najciekawszego na uni - przyp. red.) a ode mnie przy okazji dla najlepszego w całym uniwersum twórcy moonów, mentora i mistrza w tej kategorii - lorda sith Dnia 24-12-2019 07:10:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Konto Firmowe [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.989 Pancernik 1.873 _________________________________________ Obrońca kapitan grzywa ___________…