Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 202.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Siema, ST solo nr 9 Lot bez skana, za którego podziękowania do Ravena lecą. Pozdro dla SITHów tradycyjnie! Dnia 11-05-2020 07:38:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Pancernik 31.255 _________________________________________ Obrońca Hela79 ________________________________________________ Mały transporter 4.011 Duży transporter 2.896 Lekki myśliwiec 809 Ciężki myśliwiec 454 Krążownik 341 Okręt wojenny 1.286 Statek k…

• zbierasz ten dex na takie loty przez galę? gz tygrysie!

• Puchar przechodni znów w Twoich recach... Gz... Moja kolej!

• Myślę, że warto by uni poznało wszystkie okoliczności tego STeka... Od skana najpierw lodziara z całą rodziną szmatką zbierał pajęczyny z pancerników przez godzinę, po czym długo nie ruszane statki odmówiły posłuszeństwa przy odpalaniu... Dlatego jeszcze większe gratulacje, tym bardziej, że po 15 minutach od startu, naszemu guru zaświtało, że do ataku jeszcze coś trzeba wysłać... Główkował, Główkował, aż w końcu posłał recki i nawet nie pomylił kordów. Przy tych okolicznościach można śmiało stwi…

• Ooo tygrysie, to już wiemy gdzie się podziały wasze gęsi, jakoś tyle wam ze stadka uciekło co xD graty - nieźle Cię ugoscil, przetapiaj na pacany, bo Cię doganiam :E

• Graty p... Edol chłopak zapomniał telefonu na dwójkę i cyk, dostał, można zamykać zakładkę P. S. Dafi ogarnij przecinki

• Ehh czyli kolejna próba już nie pykła... Gz edi, chyba wszyscy normalni się cieszą, że psujesz kontk które pewnie by za chwilę opyliło komuś tę flotę... Bo nie wiem po co innego taka gra...

• Siema, ST solo nr 8 Obrońca ten sam co przy poprzednim, całkiem szybko klepie flotę, ale zostawia czasami bez opieki... Wczoraj dwa razy przepaliłem tam dex, ale do trzech razy sztuka. Pozdro Dla Sithów, na czele z Jakubem, bo Jakub to nie imię, Jakub to... Dnia 05-05-2020 09:57:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Ciężki myśliwiec 17.349 Okręt wojenny 7.369 Pancernik 24.553 Krążownik 13.161…

• graty dafi, na pierwszy raz nie musi być zysku wielkiego (patrz Leia), przynajmniej w końcu odrdzewiłeś te swoje latajki pozdro

• Cytat od edol: „każdy choć trochę myslący będzie miał o Tobie wiadomo jakie zdanie to już inna sprawa. ” Pierwszy raz czytam tak dyplomatyczne nazwanie kogoś "tępą dzidą". Zasady wadliwe, dlatego popsułaś grę całemu uni nie rób prostytutki z logiki dziewczyno, wygrałaś, nie musisz się tłumaczyć, bo każdym zdaniem tylko się pogrążasz. Na początku byłem zły, że nie zdążyłem wrócić z urlopu na S&D, ale po tym co tutaj odpie... odwaliłaś, to się jednak cieszę. Powiedz tylko gdzie to Twoje zrzeknięci…

• Hehe RW a minus to pierwszy krok do zlądowania na ścianie dziurawcu teraz będzie lepiej, czy to w jedną czy drugą stronę masz dobre kopalnie więc SzO

• Tego deuteru to Ci nie wybaczę, wyfarmił tyle jeszcze bezczelnie pisze do soju, że kupi dex... Trochę wyczucia tygrysku, jak inni latają na oparach... A lodzik nie lata a dexu też nie chce oddać... Co za żydowski sojusz

• Siema, ST solo nr 7 Nowa okolica, o 7 wylądował dex, o 8 jest mały STek. Dziwny skład ataku, bo reszta w ruchu była, więc brałem co miałem Pozdro dla SITHów i dla tych co odkupują ruskie LMy P.S. Wynik w OGotchy nie bierze chyba pod uwagę złomu który zebrały rozpruwacze, więc w nawiasie rzeczywisty wynik Dnia 30-04-2020 08:04:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 128.727 Reaper 989 Ciężki myśliwiec 1…

• Ten już zaczął się rozbijac o bunkry do s&d jak inni najlepsi gracze uni xD gz k, jakieś dziękuję za cel czy coś, chociaż oddasz jak zawsze

• Pierwszy raz przeglądam S&D naszego uni i przyznam, że gdyby bilans mojego raportu zaczynał się od: Cytat od jakiś śmieszny gracz: „(...) agresor stracił łącznie: (...) ” to by mi było wstyd to wstawiać Ale widzę, że nie każdy ma takie skrupuły, nie zważając na to jak się o nim wyraża reszta universum

• Cytat od lord*sith: „Jaka następna stacja? Złomowanie satelitami? xdxdxd ” nie nie nie, z tym czekamy na Ciebie, ponoć już moony zbroisz w te satki Edi, zdradź mi tylko jeden sekret. Co Ty wciągasz, że sypiasz 12h/tygodniowo i Ci starcza? a tak serio, choróbsko chwyciło, Edi raz spał 8h, to teraz pewnie tydzień nie będzie mógł zasnąć xd graty, obrońca miał więcej apek poinstalowanych niż niektóre smartfony, więc jemu nie ma czego życzyć...

• No tygrysie , pięknie siadło ale skoro oszust i "oszustwa Cię krzepią" to bez gratulacji

• Nie ma za co, musiałem zejść z u żeby im kontrę policzyć, ale chłopaki szybko się uczą, więc być może następnym razem dadzą radę SzO Janis! P. S. Edi - nieudanych*

• Gz Ty nasz pasiasty uszaty misiu, widać, że lubisz pobrykać jak każdy tygrysek 250px-Tygrysek.jpg FYQrvGtkxcoeUZOBTm91KAhW0aV0Y1A1-2DbMDfmu9CefWgzWCisvdOlqZqZsXR9saGaq74FBOEHZvVmBD0

• Się uwziąłes na tego energetyka, kW rzeczywiście dodaje Ci skrzydeł skoro nawet tyle US przeleciałeś xD gz k