Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie, chyba że udowodnisz.
-
Cytat od cokolwiek: „Bardzo opłacalne - ale w drugą stronę. Gracze widząc, że nie ma sensu stawiać bunkrów wożą więcej zasobów i stawiają więce floty. Więc statystycznie masz zasobów i floty do upolowania więcej, niż na identycznym uni bez pza. A ci, co jednak stawiają bunkier - bo zawsze tacy się znajdą - możesz wlecieć tam lmami bez straty (a mieć tyle zysku, ile floty czy zasobów stało na bunkrze). Na uni bez pza z obrony po pół roku bunkry ma większość ekowców - i wtedy wlot jest nieopłacaln…
-
W tym wypadku obrońca narzekał ostatnio na wstawianie farmingów do ST. No, ale co zrobić, skoro zostawił takie fajne paczuszki Pozdrowienia dla @Kirczak, @Lemur i @Smigol - jedziemy z nimi A także dla TESLA, wracaj do boju, nie ma co się przejmować złomami #1 Dnia 04-11-2020 02:58:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Bombowiec 5.000 Duży transporter 5.000 ______________________________…
-
Po północy zaczęło brakować soczystych celów, więc postanowiłem sprawdzić, co dzieje się w moim ulubionym sojuszu SBU. Nietrudno zgadnąć, że nie działo się nic Pozdrowienia dla graczy ISS, skołujcie mi proszę trochę deuteru, bo na oparach jadę Dnia 04-11-2020 01:22:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Skinhead [SBU] __________…
-
Jedyne z wstawianych dzisiaj ST zrobione na księżycu i z jako takim %. januszk82 po ostatnich złomach niestety nadal zostawia flotę na noc, czego efektem poniższe ST. Pozdrowienia dla Xanthus, zwłaszcza dla rannego składu z discorda. @sheaker @Dungeon Keeper @Ice_ @Adanio Dnia 03-11-2020 23:31:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obro…
-
Takie tam obijanie Inspektora, ale w próg się łapie. Warto by było ten próg zwiększyć, np. do 2000/3000 %. @Toadie @Neferet @Ruda @kasai #1 Dnia 03-11-2020 22:34:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Bombowiec 10.000 _________________________________________ Obrońca Inspektor Kojak ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 13 Wyrzutnia rakiet 77.471 Lekkie działo lasero…
-
Z rana sojusznik napisał, że ktoś obudził się i molestuje go gwiazdami. Zerknąłem z ciekawości, minutki na trzech moonach, sprawdziłem tego z najmniejszymi, pokazała się flota. Telepek i transport deu, lot krótki na aktywności, minutki weszły. Lot nie do końca spokojny, bo aktywność się pokazała. Wróciły recki, więc zakładam, że wbiłem się w zbyt duże okienko. Obrońcy Sz/O. Pozdrowienia dla @Neferet, a także dla sojuszników z ISS i Black Mo. Dnia 03-11-2020 11:46:09 następujące floty spotkały si…
-
Geograficzny!
PostTo niech teraz zada trudniejsze.
-
Geograficzny!
PostWspomniane wcześniej przez Matiego Góry Betyckie?
-
Dużo zależy też od prędkości uni. Na uni x6, czyli Virgo/Himalii lot DT jest nieznacznie dłuższy od lotu MT, na uni x1 różnica czasu lotu przez galę przy moich napędach wynosi około 38 minut (sprawdzałem na zbieraczu). Generalnie do zwykłego farmienia (tzn. obrona 0 i flota 0) najlepsze są DT, które palą znacznie mniej. Nie zgodzę się, że istnieje wyścig o idlaków. Gdy widzę aktywność na idlaku, to go najzwyczajniej w świecie pomijam i idę do następnego, żeby nie tracić czasu. Z jednej strony pi…
-
Geograficzny!
PostToadie prawidłowo.
-
Historyczny
PostPewne skorupy wykorzystywano w starożytnym Egipcie jako brudnopisy. W Grecji pełniły również inną funkcję - funkcję polityczną. Jak nazywały się te skorupy i jak wykorzystywano je w Grecji?
-
Geograficzny!
PostW pewnym wielkim jak na warunki tego kontynentu (mieści się w top 5 pod względem powierzchni) kraju są dwa łańcuchy górskie. Jeden jest na granicy i jest dzielony z innymi państwami, drugi nie jest na granicy, ale też można powiedzieć, że jest dzielony z innym państwem. Pytanie dotyczy drugiego z łańcuchów - co to za łańcuch? Dodam, że przeważają w nim lasy dębowe i że można tam spotkać endemiczny podgatunek jelenia szlachetnego.
-
AmstelL [WINTER] & SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. Kamil ~ 82 877.52%
buleon - - Starcia Libra
PostHoho, srogo siekło. Nie mówię, że nie cieszy mnie nick imiennika po prawej stronie Gratki Amstell
-
Zostańmy przy noblistach: bohater zagadki poza tym, że sam otrzymał nagrodę Nobla (nauki przyrodnicze), to ożenił się z córką innego noblisty (też nauki przyrodnicze, ale inna dziedzina). Studiował na trzech uniwersytetach, pracował w siedmiu. Nie pracował w uniwersytecie, gdzie pracował jego teść, ale część studiów odbył właśnie tam.
-
Guglielmo Marconi
-
Prawidłowo
-
Geograficzny!
PostAustralii i Oceanii uznanej jako jeden kontynent, bo generalnie zdobyty Puncak Jaya znajduje się na wyspie, nie na kontynencie oraz Antarktydy.
-
Historyczny
PostMoże wojny diadochów po śmierci Aleksandra Wielkiego?