Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 101.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ale co GF ma do tego, że operator płatności za pośrednictwem, którego płaciłeś nie przetworzył Twojej płatności? Napisali Ci, gdzie masz się skontaktować w celu uzyskania informacji/odzyskania $. GF nie dostało $ to nie dało antymaterii, zawinił pośrednik płatności. Z nim się masz kontaktować. Ot, proste.

• @@Piciu board.pl.ogame.gameforge.com/i…bez-oddania-strza%C5%82u/

• @Gramatik sojuszników Ci farmią może jakaś odpowiedź poza skupowaniem pionierów? Graty czester, dobre powitanie z odpowiednim tagiem

• Dobitka tym co zostało po wysłaniu expów Pozdro dla PUSH_1 oraz osób z disco Zobaczymy na Q @Bad.Whisky pozdrów Adasia Przygotować skoroszyt z koordami? Ewentualnie nicki które są dla was metalem i kryształem? Dnia 28-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agent Brown [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Lekki myśliwiec 1.494.585 _________________________________________ Obrońca MarkoPolo ___________________________________________…

• Cytat od dexPL: „Cytat od Absurd: „Badania rozpoczęte przed tym terminem zostaną przeliczone do aktualnej prędkości (skrócone o x czasu) czy one idą wg. prędkości w której wystartowały? ” Będzie jak przy wdrożeniu kazdej zmiany konfiguracji wcześniej - czyli to co leci się nie zmienia, a to co uruchamiasz na nowo - już będzie zgodnie z nową konfiguracją. Przykład stary - zmiana eko z x5 na x7 Kopalnia metalu uruchomiona w nocy - 3d 5h Rano zmiana eko na uni - z x5 na x7 Pokazuje czas pozostały d…

• Rynek - kosz

prepare ur anus - - Błędy w grze

Cytat od Koloc: „Kasowanie wiadomości z kosza rynku nigdy dobrze nie działało. Da się je skasować tylko pojedynczo... ” Ale to jest funkcjonalność, którą dodali w tej aktualizacji xD Fajnie, że dodali, szkoda że nie działa xD

• Cytat od Zyla: „To co, działa skracanie czy nie? ” Chyba tak NnyIenj.png a o tyle mogę skrócić OI4gfsQ.png Chociaż trochę nie do końca składa się to do kupy to i tak chyba jest lepiej EDIT: Jeśli wrzucimy do kolejki np fabrykę robotów (albo nanity) a następnie jakiś budynek to po skończeniu budowy przy skracaniu jest brany pierwotny czas budowy w jaki budynek miał się zbudować. Sprawdziłem to na szybko, bo tak mi się wydawało że to jest przyczyną: Czas budowy 11 lvl nanitów przy fabryce robotów …

• Po transporcie surowców na moją planetę docelową otrzymałem pustą wiadomość z rynku. Na rynku widnieje godzina odebrania surowców, która jest taka sama jak godzina transakcji, wiec nie mogę odebrać surowców które do mnie doleciały. TiyZWr0.png pSahLVn.png Od partnera handlowego v58WJy5.png

• Rynek - kosz

prepare ur anus - - Błędy w grze

Do kosza trafiają tylko wiadomości, gdzie kupiliśmy jakieś surowce. Wiadomości ze sprzedaży przepadają bezpowrotnie po ich usunięciu. Dodatkowo przycisk 'przywróć wszystko lub usuń bezpowrotnie z zakładki kosz' dla Rynku kasuje/przywraca wszystkie wiadomości z normalnego kosza - te z rynku pozostają nienaruszone. Także dzięki temu manewrowi skasowałem sobie wiadomości z normalnego kosza zamiast tych z rynku. Dzięki

• To działa lepiej wystawiłem na próbę dwie oferty z racji iż na rynku widniały zapytania. 1 oferta: 100k deuteru za 200k metalu z 0% widełkami. Kwota jaką otrzymałem to 159,600 metalu 2 oferta: 100k deuteru za 300k metalu z 25% widełkami. kwota jaką otrzymałem to 159,600 metalu

• Jeśli szpiegując innego gracza, nie zobaczymy jego floty to nawet jeśli różnica w technologii szpiegowskiej będzie wynosiła 15 poziomów to szansa na przechwycenie zawsze wyniesie 0%, ponieważ gracznie widział statków, które mogły by zdjąć mu jego sondy IDT2dBl.png 5b5sUDQ.png Domyślam się, że nie tak to powinno działać.

• SKUP POD ANUSEM

prepare ur anus - - Handel Virgo

0 -> 199.999.999 ZA MAO 200.000.000 -> 500.000.000 przelicznik: 2,75:1,75:1 500.000.001 -> 750.000.000 przelicznik: 2,80:1,80:1 750.000.001 -> DUŻO przelicznik: 2,85:1,85:1 Kontakt priv w grze: prepare ur anus

• Info od znajomego ekonoma, że stoi niedaleko mnie, także wiele nie trzeba było przy tym starciu robić. Pozdro dla PUSH oraz 'Zobaczymy na Q' Dnia 22-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor prepare ur anus [PUSH_1] ________________________________________________ Niszczyciel 100.000 _________________________________________ Obrońca Jaro89 [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 165 _________________________________________ Po bitwie... A…

• ile jeszcze ? PUSH

prepare ur anus - - DiD Virgo

Cytat od el bosso siklent: „Jakie GO takie uni . Ze wam normalnym graczom jeszcze chce sie grac z czyms takim. Niezle przrosty , prawie jak u nas w delinadorze . Kompetentna Pania GO takze zapraszamy do delinadoru bo widocznie ma spore "gifty" od bylych GO ze pozwala na taka puszerke . ” Ale co? piratów ma zbanować? screen który nie ma kompletnie z tym nic wspólnego

• Cytat od Bearded: „Też to zauważyłem. Słusznie, że zgłaszasz bug (pardą, przyznaję że mnie tym razem się nie chciało).Cytat od prepare ur anus: „(...) dostępna jest tylko opcja skroc o połowę ale z dwóch godzin możemy skrócić godzinę gdzie nadal cena pozostaje 9k anty za kliknięcie. ” Bez względu na to, czy do końca zostaje Ci niemal 2 godziny i 45 minut, czy pół minuty, cena antymaterii, w odróżnieniu od "Wystartuj z AM" - w wypadku brakujących surowców, - jest stała (zarówno w przypadku budowy…

• Wrzucamy do budowy np 20.000 statków, czas budowy to przykładowo 5:30h. Cena za skrócenie za antymaterię to 9k za pierwsze 50%, 9k za drugie 50%. Mija 3:30h produkcji statków, teoretycznie powinna być tylko opcja zakończ za 9k antymaterii, jednak dostępna jest tylko opcja skroc o połowę ale z dwóch godzin możemy skrócić godzinę gdzie nadal cena pozostaje 9k anty za kliknięcie.

• No cóż, nowy właściciel nie zdążył nawet doczekać zmiany nicku, a już zwrócił na siebie zbyt dużą uwagę, mimo obiecanego okresu na rozruch. Może na Q, by przeszło takie latanie. Obrońca raczej motywację do pozostania w grze ma po małym wydatku na konto. Pozdrowienia dla PUSH i "Zobaczymy na Q" To be continuous @ChuckNorris Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor prepare ur anus [PUSH_1] ________________________________________________ Niszczyciel 1.162.000 Reaper…

• Cytat od Fenrir: „Napiszcie ticketa do GO, to ręcznie przydzieli status. Tylko możecie poczekać trochę, znając średnie tempo rozpatrywania ticketów. ” Ale to nie rozwiązuje problemu buga, to że być może GO ma albo nie ma takich uprawnień nie zmienia faktu, że błąd będzie występował. Co prawda to bardzo skrajny przypadek, ale takie są najlepsze @Art jakie wyjście z tej sytuacji jest? Utknąłem w sojuszu, sojusz utknął ze mną.

• Konto dostało backup będąc założycielem sojuszu. W efekcie w sojuszu nie ma nikogo kto posiada status założyciela - nie został przeniesiony w momencie backupa. Powoduje to brak możliwości ustawienia jakiejkolwiek rangi na tym koncie (które było założycielem) po powrocie do sojuszu - co zaś powoduje kuriozalny problem .. braku możliwości opuszczenia sojuszu

• Opcja 1 - liczy się czas wysłania ekspedycji Opcja 2 - czas końca eventu wg innej strefy czasowej EXP