Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 101.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Strzelec84: „a mi się podoba że można podnieść pełzacze bez geologa ” Od początku tak miało być - geolog zwiększa ilość dostępnych pełzaczy o 10%.

• Cytat od Apofis: „Cytat od prepare ur anus: „awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy ” no właśnie sam stwierdziłeś na głupie rzecz i tu nie chodzi o kasę bo tu milionerzy nie grają zapewniam cię więc nie mów mi, że tu ktoś ma kasy dużo kto w to gra, być może ja mam więcej kasy niż ktoś kto w to gra teraz i wydaje na anty. Ja nie widzę w tym sensu wydawać kasę na coś co nie jest nawet moją własnością i tyle w temacie. ” Tak, dla…

• Cytat od Apofis: „Albo kto kupuje anty ” Zawsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy

• Cytat od cokolwiek: „Cytat od NowyLolek: „No to chodzi o większość czy topkę? Zdecyduj się ” Większość topki. A dokładniej - większość topki flot. ” A skąd Ty masz pojęcie co my zrobimy, jak sami nawet nie wiemy? xD

• Cytat od starcraft: „no i 10% wiecej pelzaczy mozesz budowac sprawdzone na testowym. kolega foto dal wyzej ma 10 budynkow a 88 pelzaczy a powinno byc 80 czyli 8 wiecje moze miec ” Ten bonus jest możliwy tylko w kombinacji kiedy masz odpalonego geologa. Bez niego mogłem tylko 80 pełzaczy, po odpaleniu geologa doszło miejsce na dodatkowe 10%. Cytat od Starrk: „Cytat od Fake_Taxi_u_ Turka: „Analizując zmiany, dochodzę do wniosku, że wystarczy zmienić klasę na inną niż odkrywca aby uniknąć redukcji …

• Cytat od Muniek: „to te pełzaczne jednak nie za wiele dadza ” A czego oczekiwałeś? Że zbieracze na pełzaczach dogonią ex-odkrywców od jutra? jzIDmts.png e3wnJpr.png Może niskie kopalnie, ale to pokazuje skale te 'boosta' klasy po prostu za 2x więcej energii będzie można zwiększyć o 50% bonus z pełzaczy.

• A dla zainteresowanych i ciekawskich - wysyłka floty przez generała będzie obecnie wyglądała tak knHs9t3.png

• Cytat od cichah2o: „Mam kilka pytań do wprowadzanych zmian. "Możliwość przeładowywania Pełzaczy - Można je ustawić 150% powyżej normy, jak długo klasa jest aktywna - Każdy skok o 10% powyżej 100% kosztuje 20% więcej energii!" Jak to rozumieć? Czy jak mam normę 1000 pełzaczy i one dają mi 30% do wydobycia kosztem 50k energii, to gdy wejdą w życie zmiany to co będę mógł? - wybudować 150% mojej normy, czyli dodatkowe 1500 pełzaczy? I każdy skok o 10% powyżej 100% będzie mnie kosztował zamiast 5k en…

• Cytat od Calipso: „Mniej starć o połowę, ale PZ dalej 20%, to jednak lepiej niż Generał i Zbieracz, bo mniej walk = mniej do odbudowania = zaoszczędzony czas w stoczni (no, chyba, że ktoś kupuje na Rynku, to wtedy bez znaczenia).Ale faktycznie dodanie dla wszystkich (czy dla samych Odkrywców, bo to da tu mała różnicę) zmniejszenia szansy na Czarne Dziury o 50% dało by wprost - wolniejszy o 50% wzrost Odkrywcy i chyba by było sprawiedliwie dla wszystkich, niezależnie od klasy. @Art zaproponuj jes…

• Cytat od Damaon: „Viva la eko! Dzięks za buffa dla pełzaczy i proporcji wydobycia na pozycjach! Żówiczek dla flociarzy, a dla cwaniaków ekspedycyjnych ...heheh, no cóż :)))))) ” No świetna wiadomość Ci co mieli nabudować flot na ekspedycjach już to zrobili, będą mogli orać każdego flociarza i ekonoma, a przez nerfa przestaną latać na expy więc nikt ich nie dogoni Brzmi jak zabetonowanie topki na każdym uni na wieki viva la eko xD

• zastanawiam się czy na fuzje libra to nie jest ciekawsza opcja na dołączenie niż ganianie się z [ciach], graty trafienia - jak uczciwie to zysk ok, jak pushowka to wstyd z tym do ludzi Moderator Neferet:Obraza

• Ładnie jak na ekonoma, gratki. Top na kopalnie i życzę jak najwięcej udanych lotów. Ślę pozdrowionka!

• Cytat od Antharas: „Co do nerfa expow też w porę, ciekaw jestem czy faktycznie pójdzie nerf na - 50% szansy na pirata dla odkrywcy ” Oczywiście, że pójdzie bo już tęgie głowy obmyśliły nowy przedmiot. "Zwiększ szanse na event z piratami (bo obcych ludzie nie lubią bo straty większe) na 1d/7d/30d/90d w promocyjnych cenach już od 100.000 antymaterii"

• To nie dotyczy tylko misji kolonizuj. Inny przypadek kiedy coś podobnego wystąpi, to w momencie jeśli mamy do wyboru więcej niż 1 misje do wysłania i przed wyborem klikniemy najpierw 'Enter', a następnie wybierzemy misje - ani klikanie 'Enter' ani myszką 'Wyślij' nie działa w żaden sposób. Trzeba zaczynać od początku. Obstawiam, że inny błąd związany z funkcją premium również jest z tym powiązany. Jeśli na 1 stronie wysyłki floty otworzymy okienko 'Formacje', a następnie je zamkniemy 'X' to niem…

• Wyrzuca do lobby

prepare ur anus - - Błędy w grze

zarządzanie sesją leży i kwiczy :p wystarczy na telefonie odświeżyć zalogowane lobby aby Cię wyrzuciło ze wszystkich kont na komputerze

• Cytat od Danek: „Cytat od prepare ur anus: „@Ecc0 @Danek sprawdźcie ustawienia, to nie jest błąd tylko na różnych uniach macie różne sortowanie planet WcuXWQN.png ” Przecież tu nie chodzi o to sortowanie planet. ” Sortowanie planet wpływa na kolejność na dropdown. Sprawdziłem u siebie, zmieniłem z 'Koordynaty' na 'Kolejność powstania' i wystąpiło takie zachowanie jak opisane w poście. Sprawdziłeś to chociaż nim mi odpisałeś? H2ud4J4.png -> XTzZKAq.png

• Nie jestem pewien kiedy nastąpiła ta zmiana (brak wzmianek podczas wprowadzania nowych wersji o jakichkolwiek zmianach w działaniu tego eventu). Opisywana sytuacja ma miejsce na uni Virgo - przyspieszony event skraca czas trwania misji o zawrotne 1,5min (stanowi to 25% czasu lotu - być może jakaś zmiana algorytmu?) przy czym opóźniony slot wraca 20min (najmniejszy event) później. Poprzednio trafienie eventu z przyspieszonym powrotem flotu powodowało natychmiastowy powrót floty (przy wysyłaniu fl…

• @Ecc0 @Danek sprawdźcie ustawienia, to nie jest błąd tylko na różnych uniach macie różne sortowanie planet WcuXWQN.png

• dopisz na jakiej przeglądarce, to że to urządzenie mobilne nic nie zmienia - na Chrome Android działa, domyślam się że korzystasz z Firefox

• Cytat od Starrk: „Przy tej ilości pkt ruska dziwi mnie, że jeszcze nie przeklikał Astro na 9 slot exp ” prosta kalkulacja, więcej da mu dołożenie 300mln OW do 8 slotów niż stworzenie w tej cenie 9 slota + przez to zmniejszenie pozostałych 8.