Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 109.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Podziękował dobra kobieto

• Cytat od Krwawy Tapicer: „może trzeba by podnieść próg i tutaj, bo rozbijanie się z dt i satkami wrzucać to już trochę lipa ” Co do zmiany progu jestem za a nawet przeciw np. solo 500, acs 750

• Valkyria [KOMORNIC] vs. Gedeer ~ 104.64% Dnia 22-01-2019 02:42:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valkyria [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca Gedeer ________________________________________________ Duży transporter 2.180 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Valkyria [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 300 ( -0 ) _____________________…

• Gratki Dziuniek widzę iż początek niedzieli na bogato to napewno przez tą kawę mówię Ci

• Super Panowie że weszło troszkę surówki dziś od niego wycisneliśmy

• seweryn [KOMORNIC] vs. Borsuk78 [HQ] ~ 1384.98% Dnia 17-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor seweryn [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 89.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Borsuk78 [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 24.431 Satelita słoneczny 1.050 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Ciężkie działo laserowe 3.336 Działo Gaussa 607…

• Proszę Modka o przeniesienie tematu nie korzystałem z forum bardzo długi czasu z dlatego ten mały błąd

• Dnia 16-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor seweryn [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca borczuk [DSOP] ________________________________________________ Duży transporter 12.469 _________________________________________ Po bitwie... Agresor seweryn [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 2.000 ( -0 ) Sonda szpiegowska 0 ( -1 ) ____________…

• Gratki Dziuniek zawsze chętnie służę towarzystwem. Mam nadzieje że na jednym nie poprzestaniemy Zysk Bomba nie to co u misków.

• Chyba jednak jeszcze nie zapomniałem jak się lata Pozdrowienia dla Komorników seweryn [KOMORNIC] vs. loboo1 [{BORG}] ~ 471.52% Dnia 14-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor seweryn [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 10.705 _________________________________________ Obrońca loboo1 [{BORG}] ________________________________________________ Niszczyciel 1.001 _________________________________________ Po bitwie... Agresor seweryn [KOMORNIC] _________…

• Cześć wszystkim widze że Komornicy nadal mają się dobrze. Pogratulować zysku

• Rekordy Uni68

V-a-l-k-y-r-i-a - - DiD U68

Cytat od zefir: „Stacja księżycowa - 11 - zefir 07847fb82e9f2140gen.png ” oj nieee Valkyria - stacja księżycowa 11 czyli standard

• Draconis równie dobrze mogłbyś ustawić próg 20 % wtedy mógłbyś wklejać tutaj nawet proby moonowe Na taki uni prog mini ST powinien być co najmniej 130 % solo i 180 % dla acs podkreślam co najmniej

• Bardzo prosiłbym o opinię i czy warto to wogóle zgłosić, w skrócie wyglądało to tak że kolega wysłał atak 10k pc z moona na moona lecz dziwnym trafem po około 20min atak leciał nie na moona lecz na planete więc kolega postanowił zawrócić. Jak na złość ikonki od dolączenia acs i zawracania rozpłyneły się w powietrzu i tak przez 1h i10 minut. Na 2 minuty przed dolotem dziwnym trafem ikonki się pojawiły więc kolega zawrócił zabawki, a żeby było jeszcze zabawniej jak widać na drugim screenie flota w…

• Art wiesz może kiedy będą jakieś wieści o uniwersum specjalnym ? bo od listopada cisza jak makiem sasiał

• Ktoś jeszcze tu jest?

V-a-l-k-y-r-i-a - - Wspominki

Cytat od Rumeq: „a ja nie wiem co z moim na 62 sie stało. Chyba sie skasowało na urlopie ;p a jak tam staty wygladają po tylu latach?;]” Jak tam Ruimcio Familia się trzyma ?

• Cytat od KALIBER: „ Cytat za "kynyky" x1 z Ursy??? Nigdy w życiu. Po co te kopalnie stawiałem? Żeby mi wydobycie trzykrotnie spadło???? ja tez kopalnie stawiałem nie po to by mieć wydobycie x3 .... spokojnie każdy poziom kopalni idzie podnieść ..... chcesz mieć większe wydobycie to załóż konto na x 5 i zacznij się wypowiadać na temat ten co jest rozpatrywany a nie na temat Twojego wydobycia .... ogarnijcie się ludzie!!!! ” Jak już ktoś wyżej napisał hmmm.. dobrze gada polać mu N chyba lepsze jak…

• Gdzie jesteście ?

V-a-l-k-y-r-i-a - - Wspominki

Solinea - tą Panią pamiętam ale nie mogę sobie przypomnieć skąd No i paręnaście innych osób jak Ares ze swoim słynnym już rekordem Silosu jak Von obibok co na u1 wegetuje Pozdrawiam Dead Silence od fuzji na u69 jestem

• Witam chciałbym się spytać o takową delikatną sprawę możnaby zaglosować na jedną z naszych moderatorek jeśli ją namowię do zgloszenia ? i wogolę poprosze o jakiś link do regulaminu jak to wsio bedzie wyglądało. Pozdrawiam

• Gratki powrotu w dobrym stylu Mroczny, dosc dawno Cie tutaj nie widzialem Udalo Ci sie spakowac Pajdermana ktorego pamietam bodajrze z Jupka zysku co prawda nie udalo CI sie wyluskac ale Top 6 Solo na pocieszenie Twoje a to zawsze tam jakis powod do zadumki. Pozdrawiam Valki