Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „@psycho Musisz niemieckie prawo wertować Zgodnie z prawem polskim wersja językowa strony nie podlega prawu polskiemu. ” nie musi journals.umcs.pl/sil/article/viewFile/5553/pdf tu jest jasno przedstawione oszustwo w kontekscie kk różnych krajów europejskich Tak jak w polskim kk podstawa do scigania jest praktycznie podobna.
-
@kamieniarz jak co on jest po to byś kupił więcej antymaterii, a to że ty wiesz i wszyscy woku wiedzą że zostałeś wydmuchany no cóż taki mamy klimat.
-
Pozdro dla wszystkich co chcą być przeze mnie pozdrowieni. [url][url]https://www.youtube.…v=J56VVtlZCGE[/url][/url] Dnia 15-04-2019 05:02:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca jarek [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 130.000 Duży transporter 35.581 Ciężki myśliwiec 3.087 Krążownik 8.694 Statek kolonizacyjny 4 Recyk…
-
Przyznaje nie wiem jak wyglada sytuacja z przelicznikami na inne surowce jak deut, ale nie spotkalem sie z przelicznikiem deuta wynoszacym ponizej 1d: 1k: 2m zawsze było cos ponad minimalny przelicznik,
-
Cytat od Hermes: „Cytat od _Pawelos_: „bo w przypadku kiedy przelicznik jest poniżej ceny za którą kupiłem surowiec muszę kliknąć jeszcze raz ” @ciap rypała jednego razu 43 trzy razy (jeśli się nie mylę), żeby dostać 3:2:1 ;D Co nie jest zabronione, to jest dozwolone Cytat od _Pawelos_: „kk pr 286.1. ” Nie popadajmy w skrajności. Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. ” Nie zrozumiales mnie mi nie chodzi o jakikolwiek zysk ale o to ze nie raz nie dwa handlarz daje przelicznik …
-
Cytat od Starrk: „@_Pawelos_ odpowiedz została udzielona: Handlarz zostaje po staremu ” @Art Więc jak ma się to do tego, że antymateria za którą płace realnymi pieniędzmi ma powodować u mnie stratę (bo w przypadku kiedy przelicznik jest poniżej ceny za którą kupiłem surowiec muszę kliknąć jeszcze raz), a posunałbym sie dalej i stwierdził, że brak zmiany handlarza prowadzi "do niekorzystnego rozporządzenia własnym (...) mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu ". Co jest ró…
-
@Art Nie wiem czy ktoś odpowiedział na to pytanie, jeśli tak to sorry ale przebrnać przez tyle stron jest cieżko, czy handlarz również zostanie z aktualizowany do wybierania przeliczników z przedziału 1:1,5:2,5 do 1:2:3.
-
board.pl.ogame.gameforge.com/i…vs-Fundacja-IRA-43784-78/ Odsłona druga tej sztuki w moim wykonaniu. także @Whisky vel Pl1 jeśli sojusznik mówił ci że przez 10 minut nie mógł podnieść floty to jak telepnął i jak podniosł reki i mt na tym moonie gdzie ja leciałem. Silent nie podał dokładnego czasu kiedy jego flota wlatywała ale różnica zamykała się w sekundzie. Z tego wynika, że nie lag był powodem, straty floty a przekombinowanie i brak czasu na reakcje. Ale wy i tak będziecie mówić ze to lag spo…
-
To moze i ja cos wrzuce bo widzę, że sie troche narobiło zamieszania. Pozdrowienia dla Paczki i wszystkich tych którzy chcą być przeze mnie pozdrowieni Komentarz i próbe rozkminienia co obrońca zrobił pozostawiam czytającym: Ale najpierw coś dla ucha [url]https://www.youtube.com/watch?v=E1OjQ_3kh4A[/url]Raport szpiegowski z Księżyc [xx:xx:xx] 24.03.2019 04:35:45 Od: dowódca floty Gracz Fundacja Szansa na przechwycenie sond: 100 %Skan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w …
-
Jest juz podsumowanie koncowe. Gratuluje wszystkim udziału i mam nadzieje, że bawiliście się przez ten miesiać dobrze. PS wszystkich nie zadowolonych z czasu rozstrzygnięcia wyników zapraszam do zapisania sie Nabór pomocników S&D . Pokarzcie, że potraficie nie tylko pisać i pospieszać ale tez coś zrobić dla ogółu.
-
S&D Universum Virgo - Podsumowanie Wyniki DrużynoweYennefer: Liczba RW: 146 + 48 (NM) = 194 Zniszczonych Księżyców: 48 Łączny procent: 72460.6% Średnia: 369.7% Triss: Liczba RW: 108 + 32 (NM) = 140 Zniszczonych Księżyców: 32 Łączny procent: 180559.78% Średnia: 1262.66% Wyniki indywidualne Yennefer: Zatoichi: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 0.0% Średnia: 0.0% WL: 0,0 Smurf Noname: Liczba RW: 71 + 0 (NM) = 71 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 34910.51% Ś…
-
Coś tam wpadło to się pochwalę. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i nieznajomych KUPIE KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Coś dla ucha youtube.com/watch?v=A0JyB0QZnxs Coś dla okaNajpierw reki by pz nie podebral Dnia 25-02-2019 18:37:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca jarek [OGS] ________________________________________________ Duży transporter 43.800 Statek kol…
-
Jest już podsumowanie. Parę uwag mam, 1. Proszę traktować wzór nagłówka poważnie i nie wklejać inaczej skonwertowanych nagłówków, bo nie bede sprawdzał na przyszłość czy komuś jakiegoś raportu nie zliczyło bo mu sie nie chciało zrobić to tak jak powinno być. 2. Jakakolwiek zmiana nick w trakcie czy tuż przed rozpoczęciem SD należy zgłaszać opiekunowi oraz zamieścić odpowiednią informacje w dziale dyskusje SD, Podanie nieprawdy w zgłoszeniu bądź nie zgłoszona zmiana nicka może spowodować niezlicz…
-
@'SzczurekApst2' , @Inny_koles @Adanio, @czester, @Profesorek @Smerf Maruda @Barry @zurekiv @Szef325 @Rising @Supreme @NoName555 @Vito Andolini @Drakean @ W związku z brakiem poprawy nagłowków raportów wojennych jak i niszczenia księżyców podsumowanie wyników które miałem zamieścic w dniu wczorajszym, zawieszam do czasu poprawy ww. nagłowków, gdyż w obecnej formie błędnie sformatowane nagłówki całkowicie zniekszatałcają wynik rozgrywki. Ponad tym przypominam, iż każdą zmianę nicka w trakcie trwa…