Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mialem tego nie wrzucac ale co tam wrzuce by nie bylo niedomowien Pozdrowienia dla tych co chca byc przeze mnie pozdrowieni no i dla stalych dostawcow deuta bo bez nich bym tu nie wyladowal A dla tych ktorzy wolą obejrzec coś fajnego od farmingu youtube.com/watch?v=IJk6KYVbTPw&t Dnia 26-06-2019 23:12:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [PACZKA] ________________________________________________ Mały transporter 250.000 Pancernik 5.000 Lekki myśliwiec 3.000.000 ______________…
-
Podsumowanie - S&D uniwersum Bellatrix Wyniki Drużynowe Kawosze: Liczba RW: 185 + 17 (NM) = 202 Zniszczonych Księżyców: 17 Łączny procent: 64606.76% Średnia: 319.84% Herbaciarze: Liczba RW: 78 + 0 (NM) = 78 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 29808.69% Średnia: 382.16% Wyniki Indywidualne KAWOSZE: tyrion: Liczba RW: 91 + 0 (NM) = 91 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 31166.51% Średnia: 342.49% WŁ: 432,84 Czar Voids: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent:…
-
Temat do wklejania raportów nie jest do prowadzenia dyskusji wiec upominam o nie spamowanie w nim zgodnie z zasadami wklejania RW board.pl.ogame.gameforge.com/i…dy-projektu-Seek-Destroy/ "RW należy zamieścić najpóźniej 96 godzin po bitwie. Raporty starsze niż 4 doby nie będą uwzględniane przez skrypt zliczający."
-
Cytat od tyrion: „jak mam edytowac jak mam ta opcje zablokowana? dlaczego w pierwszej wersji mialem zaliczone ponad 30 rw a teraz nagle drugie podliczenie i tylko 20 rw????? prosze dac mi ostatnia szanse i mozliwosc edycji w celu poprawienia naglowkow ” Dlatego ze Cytat od _Pawelos_: „Jest juz wstepne podsumowanie, (...) Błędne nagłówki w koncowym rozliczeniu zostaną usunięte i nie uznane, także proszę na poważnie sprawdzić czy wklejany nagłowek jest zgodny ze wzorem. ” i zgodnie z tym co mi Pan…
-
Jest już kolejne podliczenie. Gracz @KREAND wogle nie uznaje nagłówków dlatego tez nie ma zaliczonego ani jednego RW, gracz @tyrion również mimo prośby nie pozmieniał nagłówków, dlatego spora część RW nie została mu zaliczona Zasady jak powinien wygladać prawidłowy nagłowek sa jasno wytłumaczone w Zasadach prjektu S&D board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8381621#post8381621 i gdzie jest jasno stwierdzone "UWAGA! Raporty nieodpowiednio skonwertowane, bez tytułu lub z tytułem nieprawidłowym, nie b…
-
Jest juz wstepne podsumowanie, i taka techniczna informacja jesli widzisz swoje rw a nie ma go w podliczeniu badz nie zostało ono uwzględnione sprawdz czy nagłowek jest zgodny ze wzorem Poprawny nagłówek : 2008-11-07 10:24:34 - zlyarchiwista [mroczniarchiwiści] - 9,60 % Błędne nagłówki w koncowym rozliczeniu zostaną usunięte i nie uznane, także proszę na poważnie sprawdzić czy wklejany nagłowek jest zgodny ze wzorem.
-
S&D Universum Bellatrix - RaportyAktualizacja z 03.06.2019 godz. 02:00 Wyniki Drużynowe Kawosze: Liczba RW: 87 + 11 (NM) = 98 Zniszczonych Księżyców: 11 Łączny procent: 29598.29% Średnia: 302.02% Herbaciarze: Liczba RW: 45 + 0 (NM) = 45 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 10202.74% Średnia: 226.73% Wyniki Indywidualne KAWOSZE: tyrion: Liczba RW: 25 + 0 (NM) = 25 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 4636.53% Średnia: 185.46% Czar Voids: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców:…
-
Oficjalnie witam uni Bellatrix w tej edycji S&D zostałem Waszym opiekunem, więc wszelkie pytania, wątpliwości oraz inne problemy związane z rozgrywką śmiało możecie zgłaszać do mnie tongue.png (pw, IRC) Kilka spraw organizacyjnych na ten miesiąc: 1.Pierwszą bardzo istotną rzeczą jest wstawianie odpowiednich nagłówków w raportach. Poprawny nagłówek : 2008-11-07 10:24:34 - zlyarchiwista [mroczniarchiwiści] - 9,60 % 2.Bitwy ACS rozliczane są indywidualnie przez każdego gracza biorącego w nim udział…
-
A dlaczego by nie ograniczyc wszystkich działan na koncie po ściagnieciu urlopu?? Czemu tylko ataki mialy by być taka jedyna niedostepna formą grania. Po wyłączeniu urlopu dajmy blokade na 6 h na jakiekolwiek dzialania na koncie, niech nie da się użyć teleportu, wysłać jakiejkolwiek misji, niech jedynie surka się wydobywa z eka. Sądzę, że załatwiłoby to problem definitywnie. Jakby kto nie zrozumial, to był sarkazm.