Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 282.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Powiem tak, wystarczyło mi parę dni grania na ledzie w czasie eventu by dowiedzieć co nam da rynek. Jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym błędzie z autoofertą, bo sadzę, że wtedy nie tylko cios cieszył się z kolejnego lvl astro ale i ja miałbym coś więcej. Już wtedy jak dali 20 kubków Ogame na wszystkie kraje, to już było widać ten łabędzi śpiew na kasę. I nie, dla jasności, nie skorzystałem z tego błędu. Bo nie widziałem i nie widzę żadnej przyjemności takich działań. Parę okazji na rynku, nie będ…

• mhm jak bym miesiąc temu powiedział, ci że w ciągu dnia mogę odsprzedać ci 100 kkk albo 500 kkk deu uwierzyłbyś ?? Dziś jedynym ograniczeniem jest ładowność mt i dt no i oczywiście reków a co tam stać mnie na lot jak mamy tyle surki. Mając na uwadze nasze wcześniejsze dokonania, jakie by one nie były, to nie ukrywam, że wolałbym inaczej skończyć grę na Quantum, niż w taki jak to właśnie zafundowało mi GF.

• Cytat od cichah2o: „Ten rynek to jakaś kpina - ustawiłem autozapytanie na dex, chciałem kupić 1 kk za minimalny przelicznik jaki daje rynek czyli 1,75 kk metalu. Zgadnijcie za ile ktoś mi sprzedał ten dex.. za 65 kk !!!! Jak to możliwe? Czy jest jakiś problem z tolerancją? Nie da się ustawić - losowo wybiera ile będzie %.. ” BANA MU, ALE TO JUZ BANA MU !!!!! WYKORZYSTUJE BUG W GRZE a tak na serio, jak tu grac, jak takie błędy występują,

• Cytat od Void: „To akurat przykład pushu ” Ale jakiego pushu?? przecież to jest prawidłowo działające mechanizm w grze. To tak jakbyś powiedział, że używanie falangi, która pokazuje twoje ruchy z planety to bug w grze. Taka mechanika gry się teraz wytwarza. Rynek się sam reguluje 76e36d868fc4c.jpg To jest lepszy rodzynek

• A tak się zapytam z ciekawości jaki obecnie macie przelicznik, bo jak sami widzieliście na skanach u mnie całkiem nie male zasoby deu mam i sie zastanawiam czy go nie odsprzedać ale oczekuję realnej ceny Odpowiedz tu, albo na quantum

• @Art piszesz o patologiach, które miały miejsce w handlową niedzielę w wykonaniu grupy graczy, ale to co nam teraz proponujesz nie jest patologią graczy a ludzi odpowiedzialnych za tą grę.

• Cytat od Art: „Na tę chwilę tak. O ile nie rodzi to patologicznych zachowań, które muszą zostać wyeliminowane poprzez modyfikację rynku ew. poprawy błędu, tak jak chociażby wspomniany błąd w tolerancji. Sprawdzamy informacje od Was i jeżeli coś godzi w grę fair-play postaramy się pomóc. Od tego jest właśnie dział błędów, gdzie należy takie sytuacje zgłaszać. ” Czyli jak mam rozumieć ten akapit, w nawiązaniu do odpowiedzi na 1 pytanie boleona ?? Czyli, że znów dostaniemy nagle po dwóch, trzech mi…

• No ale podgląd sugeruje ze masz coś włączone, no chyba ze ja coś nie wiem i można automatycznie coś pozmieniać w ustawieniach podglądu. Choć nie sądzę

• @Avinashi jesteś pewny, że nie grasz z AGR ?? Twój screen pokazuje, że grasz z AGR albo inną nakładką zmieniającą wygląd podglądu @justvroum ja gram bez AGR od 16 lat i wcale nie narzekam Posiadanie i granie z AGR to kwestia kto ile zbędnych informacji potrzebuje by pograć.

• @ackra no właśnie też gram na chromie i nie powiem jest to denerwujące. Poza tym wysyłka jakiejkolwiek misji obarczona jest dwu a nawet bym powiedział trzykrotnie dłuższym czasem niż było to wcześniej przed aktualizacją. O komunikacie "Nie można wysłać floty" przy ostatniej stronie wysyłki floty czyli po kliknięciu czerwonego Wyślij flotę już nie wspominam.

• Cytat od ackra: „Przeglądarkę macie zaktualizowaną? ” Tak bo niecałe dwa tyg temu reanimowałem lapka wiec tak mam świeżą przeglądarkę.

• Cytat od ackra: „Błąd powodują wtyczki do ogame, m.in Antigame które nie jest do tej wersji gry przystosowane. ” Ja nie byłbym taki pewny tego, gdyż gram bez antygame czy innych udogodnień i co chwila mi w podglądzie widzę kręcące się kółeczko, czasem nawet kilkukrotne przeklinanie podglądu nic nie daje dopiero zmian lokalizacji na inne koordy daje możliwość zobaczenia co się dzieje.

• Cytat od edes: „Na ledzie nie ma handlarza i jak kupisz 1kk dexu to nie wymienisz na 3kk mety i pkt nie zarobisz dodatkowych więc tam rynek może tak funkcjonować co innego na starych serwerach ” ale czy musisz sprzedac go po takim przeliczniku czyli 1:2:3 tylko u handlarza ?? 1 kk deu sprzedasz nie u handlarza za 3 kk metalu a u innego gracza " ktory jest slabszy i potrzebuje tego deuta "

• Cytat od Apofis: „Ale surowce z napadów czy złomu nie zwrócone rozwalone floty tym bardziej zaburzyły by grę. Justvorum bo ty tak chcesz zrobić back twoje widzimisie każdy wiedział że będą takie przeliczniki i zostały wprowadzone przez tygodnie testowane i w takiej formie weszło bo miało. Nie obrażaj zero kultury - wyszło jaki Jesteś Gdyby przeliczniki były wadliwe i rynek to by nie było aktualizacji. Proste jak dla mnie. ” @Apofis ciekawe jak zacznie pisać jak ci co się obłowią dzięki rynkowi d…

• Cytat od @Piciu: „Cytat od justvroum: „na u68 top1 flot właśnie sprzedał 11.5k cm za 117kk deuteru, bardzo dobrze działają te przeliczniki @Art jestem z ciebie prawdziwie dumny ze walczyles niczym lew za graczy ” Dla jasności dodajmy, że 11500 cm = 34,5kk metalu i 11,5kk kryształu. Za 117kk deuteru kupi sobie u handlarza około 150kk mety i 134kk kryształu (50kk deu x 3 = 150, 67kk deu x 2 = 134kk). Wszystko legalnie, poza faktem, że konto z którego poszedł deu nie jest najprawdopodobniej kontem …

• @ciap No i co z tego, że top 674, pkt ma ponad 51 milionów. Zważywszy, że 68 uni ma 4,34 k graczy czyli mniej wiecej 3,6 k graczy jest od niego słabszych. Ta ilość surowców jak wiesz na u68 nie jest jakąś niebotyczną ilością zarezerwowaną tylko dla pierwszej setki graczy. Myślisz, że się nie znajdzie żaden słabszy gracz który to weźmie ?? Dla jasności nie znam gracza w ogóle, także nie moim celem jest jego obrażanie. A wskazanie patologicznych przeliczników na rynku. Edit Proszę bardzo chciałaś …

• Jeszcze nie mogę nagrywać bo jeszcze mam urlop, gdybym w czwartek o 5 rano wiedział, że w piątek o 16 wprowadzą mi rynek na Quantum. Notabene rynek który testowałem przez dwa tygodnie na ledzie i doskonale wiem jak działa, to bym pewnie nie włączył urlopu i mógłbym już co nieco wkleić. Ile takich osób jak ja jest którzy jeszcze nie weszło na konto i jeszcze nie zaczęło wymieniać się.

• za 4 h mogę zejść z urlopu @ackra naprawdę chcesz zobaczyć raporty ze sprzedaży takich flot i podobnych ofert, wtedy nie będę potrzebował screenów 420bff82f2695.jpg Bo będę mógł wklejać raporty z wykonanych zakupów.

• Cytat od ackra: „@dexPL będziemy sprawdzać handel na rynku i reagować wcześniej niż za pół roku. ” I co zrobicie z ludźmi którzy korzystali z legalnego rynku i legalnego handlu. Co prawo będzie działać wstecz, bo zmienicie za 5 miesiecy i 29 dni regulamin

• Rynek - przeliczniki

_Pawelos_ - - Błędy w grze

Cytat od Apofis: „Ale tego się nie da wyeliminować to po co o tym dyskutować. ” Zgodnie z tym co Art pisał cały ten temat nie powinien istnieć bo przelicznik na rynku miał być 1:1,5:2,5 a nie taki jak wskazałem w postach wyżej. I o to chodzi w calym tym błędzie a nie o to ze ktoś kliknie takie oferty