Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Taki projekt
_Pawelos_ - - DiD Quantum
PostMarys a jesteś w 100 %, że GS nie farmie?? Czy tylko bazujesz na tym co wypatrzycie i co wam doniosą wasi klakierzy?? A co do farmienia 10 kk metalu jak leży bezpańskie i to nie powiem polecę , znajdę jeszcze 2,1 k satek i będzie na parę kilo lm A co ?? A co do budowania floty z ST cześć raportów co tu się znajdują spełniają warunki do wrzucenia do działu ST ale po kiego mam dublować się . A i raporty które nie nadają się do projektu a spełniają wymogi ST czasem się już nie chce wrzucać. Moderat…
-
Taki projekt
Post@ .pl1.. No widzisz pl1 ty to rozumiesz a większość twojego sojuszu (a przynajmniej ci co się tu wypowiedzieli) jakoś nie. Z okazji braku okazji, jak również z radochy, że temat ponownie otwarto wrzucę parę ciekawostek Najpierw coś dla ucha [ciach] Oj jutro się będzie działo A teraz parę dt wracało sobie to sobie poleciałem Dnia 26-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 550.000 Mały transpor…
-
Taki projekt
PostŻeby nie było, że temat umarł, bądź co gorsza pawelosowi się znudziło, delikatnie odświeżam Coś dla ucha i do uśmiechu youtube.com/watch?v=H9HofYb_-kY Zrzutka mety przydała się Dnia 23-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Lekki myśliwiec 600.000 _________________________________________ Obrońca Triss Merigold [CHAOS_1] ________________________________________________ Wyrzutnia raki…
-
Taki projekt
PostTak, wczoraj sprawdzałem gale i patrze isztvan, który był bohaterem sporej ilości moich RW znajduje się na banie i parę jeszcze ciekawych kont też na banie, mhm ciekawe rzeczy nasuwają się w związku z tym . Ciekawe kiedy wrócą i czy w ogóle wrócą . No ale jak nie ma jednych to wracają inni Coś dla ucha i oka youtube.com/watch?v=ZVx08aBE7Lc Krótki lot po dt Dnia 12-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Lekk…
-
Taki projekt
PostCiap wiem co masz bo cie nie raz sprawdzałem , tą obronę co cytujesz miał gracz, który w czymś takim próbował trzymać flotę za ok 150 kk, drugi w jeszcze mniejszym trzymał jeszcze więcej. W tym temacie obrońcami często są ci sami gracze, choć nie wszyscy, po drugie z powodu szybkości znikania raportów szpiegowskich nie ma szans czasem pokazać jak wyglądała obrona przed tym jak się nią zająłem. Sporo tych bunkrów posiadało kiedyś np plazmy, chociaż nie zawsze trza je ściągać . Tak było np w przyp…
-
Taki projekt
PostCytat od Vendetta: „Pawelos a dlaczego moonów nie bronileś Zapomnialem to słabiaki z ZSu xd ” Jedyna odpowiedz jaka mi przychodzi do głowy to, tak jak na tym video ktoś kto dobrze umie coś robić nawet na śmieciach zagra, że czapki z głów spadają. youtube.com/watch?v=TViLxRIUBDM A teraz do rzeczy Dnia 01-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Bombowiec 5.000 Pancernik 15.000 _________________________________…
-
Taki projekt
PostTrochę poszperałem i znalazłem parę raportów które miały się skasować Miało wyglądać jak w tym teledysku ale jakoś idzie dalej youtube.com/watch?v=DgdP5U28jHc Dnia 05-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Bombowiec 3.370 Pancernik 65.000 _________________________________________ Obrońca barti5 ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 7.565 Cię…
-
Taki projekt
Post<ziew> trochę miałem inne zajęcia więc się tu nie udzielałem ale widzę, że trza odświeżyć temat, widzę że stałem się złem wcielonym na uniwersum bywa nie pierwszy raz zresztą ;p . Namawialiście mnie tu bym zajął się bunkrem debe albo krakalittem i jego pushówkami, a jak ja stwierdziłem, że dlaczego tylko nimi mam się zająć? Co zabolało was, że to waszym push kontem lub kontami się zająłem , no tak lepiej widzieć drzazgę w oku przeciwnika niż belkę we własnym. Ale dla jasności jak mi to tłumaczył…
-
Taki projekt
PostCytat od M.A.X.I: „to i ja coś dorzucę chociaż nie ma nic zyskownego ale co mi tam takie niszczenie bunkra ” Miło, że kogoś zaraziłem swoim projektem, oby więcej A będzie weselej na uni Co by tu dużo nie marudzić wrzucę co nieco Na początek coś dla ucha jak zwykle youtube.com/watch?v=Bw4QwyUKxEI Dnia 27-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 750.000 Pancernik 2.000 ___…
-
Taki projekt
PostCytat od 19dawid45: „(...) Rozumiem ze masz cos do zasad panujacych na tym uni , wiekszosc z nas ma tylko czy jest to wlasciwe rozwiazanie? (...) Tak czy siak graty za checi a pokonanym zycze dalszych checi do gry ” Akurat co do zasad nie mam praktycznie zastrzeżeń, choć nie mówię, że część zapisów w regulaminie nie jest sprzeczna z logiką i sprzeczna z ogólnym działaniem gry. Kto nie ma komandera i chciał coś zgłosić do supportu ten pewnie będzie wiedział jak szybko znikają wiadomości. I do wie…
-
Taki projekt
PostDawno mnie tu nie było ale obiecuję poprawie się i będę tu częściej zaglądał i coś wrzucał Coś dla ucha youtube.com/watch?v=QE_9_E2gIkA Coś dla oka Obrońca straszył mnie 3,5 k gs , a wczoraj "niby to" miały paść ale jak widać nie padły (nie z mojej ręki ale ktoś się chwalił, że widzi gdzie leciały i że je liczy), Dnia 21-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 250.000 P…
-
Taki projekt
PostZajrzałem tu z ciekawości jakie znów utyskiwania będą na mnie i jakie żale co do jakości rw, i w większości nie zawiodłem się co do odpowiedzi . Outsiderze dobrze się domyślasz nie potrafią naprawić błędu jaki popełnili. Na naprawę kolejnego błędu czekam już prawie dwa tygodnie, zobaczymy czy i tym razem nie dadzą rady a wszystko na to wskazuje po czasie jaki mija od zgłoszenia i szybkości odpowiedzi supportu. Valchall granice przyzwoitości względem mnie zostały parę miesięcy temu tak przegięte,…
-
Taki projekt
PostA ja bym tego tak nie nazwał już pierwsze efekty projektu są, dwa konta które dość często odwiedzałem są zbanowane ciekawe na ile (jeden z top 50 drugie konto o ile pamiętam fakt chyba z top 400), kolejne konto już też jest (i) , jeszcze inne jest juz na dłuższym urlopie . Czyli projekt przynosi zamierzony efekt , a że komuś się nie podoba to inna sprawa ciekawe jaki interes w tym ma . A zważywszy, że sam jestem z top 150 marudzenia do mnie o to że nie atakuję top 10 są delikatnie mówiąc śmieszn…
-
Taki projekt
PostDawno mnie tu nie było ale wiecie życie Za to wczoraj trochę sobie polatałem, pośmiałem i jak zwykle grała muzyka w tle youtube.com/watch?v=oXl28Sf2O4A Paru starych znajomych i nieznajomych odwiedziłem i trochę popsułem im niedzielę Dnia 08-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 1.100.000 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca Kapitan Bomba ___…
-
Taki projekt
PostJeszcze nie tak dawno zarzucano mi, że przy tak małej ilości zniszczonej floty doszedłem do poprzedniego stanu poprzez pushe, ten projekt ma miedzy innymi pokazać, że nie zawsze statystyki pokazują rzeczywisty obraz, a wykorzystując specyficzne ustawienia quantum można dojść wysoko i nie zawsze trza trafiać co chwila floty by zyskać. Także jak masz mi co chwila smęcić o słabości moich lm to sobie daruj Marys. Pozostałych pozdrawiam youtube.com/watch?v=iywaBOMvYLI Dnia 02-01-2017 --:--:-- następu…
-
Taki projekt
PostNie to dopiero początek I tak wiem uważam gdzie latam youtube.com/watch?v=g6t8g6ka4W0 No to na początek same "wr" Dnia 29-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 1.997.949 Ciężki myśliwiec 8.966 Niszczyciel 12.694 Krążownik 272.198 Bombowiec 2.754 _________________________________________ Obrońca K4r [WoH] ________________________________________________ Mały transport…
-
Taki projekt
PostJako, że dziś dowiedziałem się, że "bo u nas wieje nuda " to stwierdziłem iż pochwalę się swoim nowym projektem na ogame . Projekt ten wielu pewnie jest znany, a mianowicie debunkracja uni Quantum. Jak ktoś by się chciał przyłączyć do moich działań byłby mile widziany (ale ostrzegam działa na własną rękę). Pierwsza osoba, którą odwiedziłem straciła bunkry za jakieś 4 kkk surowców, ale z powodu mojej sklerozy zapomniałem skonwertować jej raportów zanim znikły pech . Dziś tego błędu nie popełniłem…
-
Jak już wrzucasz RW to prawidłowo skonwertowane bo w pierwszym tym wiekszym starciu wlasciwie nie zebrales ani srubki, natomiast w drugim prawie 20 % pz u mnie jest wiec tez nie wyglada to tak jak ty przedstawiasz Co do powstania RW no coz moge powiedziec w pewnym momencie lag zlapal mnie ze nic praktycznie nie moglem zrobic przez 30 sek wiec stad tez wyniklo taki a nie inny wynik Straty wbew pozora nie sa tak duze jak to wyglada na poczatku Dnia 27-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
Cytat od Cycu: „Według mnie ten temat tutaj zawiera obecnych górników Quantum. (....) A zaczynać temat od nowy to troszkę dla mnie bez sensu i brak szacunku dla byłych górników.” Jednakże moim zdaniem wykazujesz brak szacunku właśnie do górników, którzy grali na uni Quantum na początku i również prowadzili podobny temat. Bo kopiując jedynie wyniki podane na uni Elektra, zapomniałeś skopiować osiągnięcia górników Quantum, co prawda ostatnia aktualizacja tematu na naszym uni była dość dawno jednak…