Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dzięki wszystkim. @Superman w nagrodę proszę żebyś zawnioskował o 2 poziomy astro w grze dla mnie (to już co najmniej druga taka wygrana więc coś się chyba należy
Cytat od Elkanen: „Dziwne. Bo u mnie smiga az milo. Na tel troche mulio poki nie wyczyscilem smieci. ” A u mnie nadal tak samo: 049527214abb168e5990cc054a426918.md.jpg Przeglądarka wyczyszczona. Konfiguracja kompa chyba wystarczająca do tej gry: 96f08d024472b1e5e14e8c2655c074fc.th.jpg
[ciach] Cytat od Elkanen: „@ackra jesli nie ciasteczka czy przegladarka to wylacz sprzet, na ktorym ogarniasz gierke i uruchom ponownie jesli nie pomoze to zapnij urlop i oddaj sprzet do serwisu lub zainstaluj system od nowa. Masz moje slowo, ze bedziesz zadowolony ” Może jeszcze przeczyścić wentylator?. Wszystko inne działa naormalnie tylko na ogame się zacina, trochę dziwna wada sprzętu. Zresztą mam 4 urządzenia więc nawet jakbym jakieś musiał oddać do serwisu to nie muszę zapinać urlopu Super…
Cytat od Ruda: „Wygląda to tak jakby nie przeładowało obrazka, u mnie jest ok. ” Może i tak wygląda, ale to własnie dlatego że strasznie muli. Cytat od .:czubulus:.: „Musisz wyczyścić ciasteczka ” Muszę czy nie muszę, ale to nic nie daje. Gdyby pomogło bym nie wstawiał tematu.