Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od starcraft: „Kolego damaon niestety ta gra jest p2w podam przyklad - gram tylko eko nie wydalem kasy na ogame. mam 15 planet 45/38/40 kolega te same uniwersum 14 planet 44/38/40 ma wszystkich generalow to daje 12% wiecej surowcow plus na 14 planetach wszystkie dopalki po 40% razem ma juz 52% wiecej niz ja. teraz dzieki geologowi ma jeszcze 10% wiecej pelzaczy to daje kolejne procenty i mimo ze mam lepsze eko i wiecej planet kolega mi w pkt ciagle ucieka ” Gra eko nie jest jednoznaczna, b…
-
Cytat od cokolwiek: „To nie bug, to feature. Część walki z botami ” Cokolwiek mam wątpliwości co do Twojej teorii aczkolwiek nie zdziwiłby mnie takie praktyki. Wywala czasami co chwilę jakby ktoś testował jakieś rozwiązania na serwerach gry zamiast testowych. Są dłuższe przerwy w tym procederze, nie jest to regularne czasowo.
-
Cytat od Bresia (L): „Amerykańscy naukowcy wraz z chińskimi specjalistkami i rosyjskimi astronomami, poinformowali, że w tym roku będzie zima stulecia. ” Jak zwykle Cytat od Bresia (L): „kolejna zresztą ” wiec pewnie znów z tej zimy nic nie będzie Cytat od Bresia (L): „kupuj @ackra ciepłe kalifaksy lepiej ” w zeszłym roku kupiłem relaksy i do teraz są w kartonie nierozpakowane 0000206728852_01_wj.jpg
-
Znikająca flota
ackra - - Błędy w grze
PostTylko ciekawe że to się zdarza od czasu do czasu, nie jest to norma czyli błąd stały przy każdej misji stacjonuj..