Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

ackra - - Spam

Ping pong? No nie zakończymy go. @Zla Kobieta niech się zgłosi z obiecaną zapiekanką

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

ackra - - Spam

Zasnął przy monitorze @Ingolf pewnie czuwa

• Wersja 7.x - dyskusja

ackra - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od I am back: „nie wydajac na gre ani zlotowki a obiecywales juz wiele razy, ze i tak bedziesz konczyl gre. ” Nigdy nie wydawałem kasy na dobra nie będące moją własnością po zapłaceniu za nie i uważam to za zaletę a nie wadę. Obiecanki cacanki a głupiemu radość.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Tak, darmowa zmiana klasy, darmowe relokacje po fuzji... Moze jeszcze kupony na anty dla ex-czlonkow teamu? ” Grasz zbieraczem to te wszystkie zmiany niewiele wpłynęły na Twoją grę natomiast na odkrywcę bardzo mocno. Darmowe relokacje nie mają żadnego związku z klasami a zasady przyznawania się zmieniały. Osobiście nigdy się o relokacje nie dopominałem więc nie wiem dlaczego do mnie pijesz. Co do darmowej anty dla eksteamowców to przemilczę bo widać że już nie masz do czego …

• Trochę za daleko na wypad na zapiekankę.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Pierwszy wybor byl darmowy. Wybrales odkrywce i grales za darmo. Dlaczego znowu ma byc za darmo zmiana klasy a powodem darmowej zmiany ma byc fuzja? Darmowe relokacje po fuzji to za malo? ” Wybierałem odkrywcę przy innych warunkach gry. Nastąpiło tyle zmian od czasu wyboru, że to jest już zupełnie inna klasa niż przy wyborze. A że po fuzji bo nie wiadomo co im jeszcze strzeli dogłowy do tego czasu.

• Ja bym każdą wciągnął bez względu czy kupna czy samodzielnie zrobiona.

• Wersja 7.x - dyskusja

Po fuzji powinni zrobić jedną darmową zmianę kasy. Tyle namieszali w tych klasach przez rok że to są już zupełnie inne niż przy pierwszym wyborze.

• Wersja 7.x - dyskusja

Mamy pandemię to rynek zamykają żeby więcej zarażeń nie było.

• Cytat od Starrk: „Ruda klapę trzyma ” Uważajcie żeby Wam na łby nie spadła

• 22:40 A ja nadal sączę pifko

• Cytat od Moczar: „15:27 Wstałem właśnie, o co kaman ? ” 16:04 ja też właśnie wstałem po popołudniowej drzemce. Ryż gotuję i zastanawiam się co do tego ryżu wykombinować smacznego.

• Błąd w produkcji obrony

ackra - - Błędy w grze

Dzisiaj też było ok. Wczoraj coś szalało.

• Błąd w produkcji obrony

ackra - - Błędy w grze

Wrzucam100 plazm do stoczni, robi się 100 ldl, wrzucam 20k ldl robi się jedna itp. Błędy są często ale nieregularnie.

• Mi większość obrony się odbudowała. Miałem mechanika aktywnego w momencie wlotu. On stracił 115kk, jakbym zebrał złom to by stracił prawie 400kk. Więc przypuszczam że więcej ode mnie po odbudowaniu obrony. Tak jak napisałem wcześniej jakbym był na koncie faktycznie to by złomu nie zebrał. Jak się zalogowałem były 2 minuty z sekundami do dolotu ataku. Musiałem myśleć jak uchronić surowce a nie miałem czasu na pisanie PW które mogło niczym nie poskutkować. Nie dość że gość wypisuje swoje domysły z…

• Cytat od I am back: „Chcesz powiedziec, ze widzial zwozke na falandze ale ekspy juz nie zauwazyl? ” Zapaliła mu się inna kolonia której nie miał na fali. Napisał wyraźnie że na tej na którą leciał była cisza. Btw. Gdybym miał czas na myślenie to nie zebrałby PZta z 6,5k OW bo bym surkę zagospodarował na recki, wysłał na moona i zebrał złom sekundę po wlocie. Zresztą to nie była żadna zwózka tylko odesłanie sury na planetę z większą obroną i większymi magazynami. Moich zwózek nikr nie widzi bo le…

• Nie każdy facet śpi do 12 Cześć

• @NowyLepszyYossarian To jest Twoja wersja wydarzeń. Prawdziwa jest taka, że to co Ci się zapaliło na kolonii to pewnie była wracająca ekspa. Wlazłem 2 minuty z paroma sekundami przed wlotem a surki na planecie było więcej niż pojemność floty, dlatego przed ucieczką musiałem jeszcze pomyśleć jak wrzucić w obronę żeby się pomieścić. Nie miałem czasu na pisanie, tym bardziej że: 1. mogłeś w ogóle nie zdążyć tego przeczytać; 2. Nawet jak byś przeczytał nie musiałeś zawracać. A ja mogłem nie zdążyć e…

• Graty STarcia, obrońcy coby nie było spamu. Cytat od AmstelL: „Nie musisz zakładać smutnych tematów w did! ” Nikt nie musi, ale każdy może. Cytat od AmstelL: „Po prostu sprzedaj mi DEX ” nie.gif

• Cytat od I am back: „prawdziwy facet dotrzymuje slowa ” U mnie słowo droższe od pieniędzy, tyle że na kasie mi nie zależy. Cytat od Ruda: „A co Cie to interesuje czy ktoś ma zysk z rw czy nie? ” Zadałem pytanie w pierwszym poście jaki to ma sens. Może liczyłem na logiczną odpowiedź?